F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neko i sa 5 godina ostajje stetnik
potkopavac sistema
nzfwns.jpg
[/IMG]

'Bar dan. Vata me kriza bez kafe. :aha: Bila danas kod endokrinologa, ona zena sama sebi treba da pomogne, onolika kolicina... :think: Pa ne znam kako bih opisala to psihicko stanje nije samo iz glave. Ebote, da ti meni ne verujes da se hranim zdravije od sve 4 nutricionistkinje zajedno... :roll: Majku mu, jes' da imaju drugaciju specijalizaciju od nje al' valjda univerzitetski profesori znaju malkice vise o medicini od "obicnog" dr spec. i ne bi me slali kod nje bez razloga.

'Bar dan. Vata me kriza bez kafe. :aha: Bila danas kod endokrinologa, ona zena sama sebi treba da pomogne, onolika kolicina... :think: Pa ne znam kako bih opisala to psihicko stanje nije samo iz glave. Ebote, da ti meni ne verujes da se hranim zdravije od sve 4 nutricionistkinje zajedno... :roll: Majku mu, jes' da imaju drugaciju specijalizaciju od nje al' valjda univerzitetski profesori znaju malkice vise o medicini od "obicnog" dr spec. i ne bi me slali kod nje bez razloga.

SVAŠTA

Mislim, zena je od onih koje govore polako i tiho, bez pauza da saslusaju sagovornika do kraja. Dve od 4 nutricionistkinje sam vec posecivala, nijedna od njih dve NE ZNA da proteini mogu da se obezbede u dovoljnim kolicinama i iz biljne hrane, a da se pritom izbegnu hormoni, bakterije, holesterol, zasicene masti i sve ostalo sto je fakat nezdravo u namirnicama zivotinjskog porekla.

A meni antitela, doduse ona sto po njoj nisu opasna, umesto normalnih do 4,1 izasla na 72 zarez nesto!

Moji juce otisli na odmor,nas dve same ostale a baba inace u selu danima.
Tacno sam znala da ce odmah da dodje da nas " cuva" tj da slucajno ne propusti nesto :evil:
I naravno od sabajle nam digla pritisak...

Nego, jeste znali da su mačke lažljivi gadovi? Mirko je pre nekog vremena povredio šapu i video da se svi sekiramo za njega. Jutros sam ga videla kako ide skoro normalno ali čim me ugledao, podigao je šapu! :zcepanje:

dakleM
ima ljubomornih i ljubomnornih
pa velika praynina
pa Baja

sedim na klupi
Dona pored mene i ja je nazim
Doticni antihrist sa svih svojih 40 kila ili koje kilo manje u punom trku
poput macke uskace u moje krilo
ali to ku je malo
glavom pomera koju ruku onako iz sve snage da slkucajno ne dodirujem Donu
e sad
sto mi na nozi tragovi sapa,,sto mi natekla usna jer je tu njuskom u trku udario nema veye
on je smislio i uradio sta je hteo

nije mi dobro......ali stvarno...haos mi je u glavi i trelu...ne mogu..kao da mi se pritisci približavaju, znam taj osećaj....sad je ok..do sad sam radila....maki mi pomogao, Maca spremio večeru, salatu, prineo sve, zalivao.....sad da se malko opustim i na spavanje ranije......kao udarena s mokru čarapu spavam :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back