F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Takodje. Sad bila napolju sa mojom trudnjacom od macke, spopalo je da se mazi pa nit' ona hoce u magacin u hladovinu, niti mene pusta u kancelariju takodje u hladovinu a stomak joj do zemlje! Inace, kad smo kod macaka, zanimljiv clanak. :) http://www.care2.com/causes/10-sign...01410589444889":"og.likes"}&action_ref_map=[] Mene moje vole. :heart: Mese me sapama kad mi se uvale u krilo, Blondi mi donosi i ulov, onda neizostavni head-butting...

ja idem na moreeee,
da izlecim boreeee,
evo mene moRo
dolazim ti skoro
brć brć brć
brć brć brć
:lol:

Lepo se provedi. :aha: I okupaj se i za nas koji put. :aha:

Takodje. Sad bila napolju sa mojom trudnjacom od macke, spopalo je da se mazi pa nit' ona hoce u magacin u hladovinu, niti mene pusta u kancelariju takodje u hladovinu a stomak joj do zemlje! Inace, kad smo kod macaka, zanimljiv clanak. :) http://www.care2.com/causes/10-sign...01410589444889":"og.likes"}&action_ref_map=[] Mene moje vole. :heart: Mese me sapama kad mi se uvale u krilo, Blondi mi donosi i ulov, onda neizostavni head-butting...

Kad ce da se omaci ta damica?

odoh kući........nosim da radim....ono muško džukelče je lajalo cea noć....taman se uspijem a on opet....maca ustajao 3 puta da vidi što laje, a on sedi ispred kapije, nema nikog, ni jedno pseto se ne čuje u blizini i laje.....laje......laje......u 5 sam ustala vako :eek:

odoh kući........nosim da radim....ono muško džukelče je lajalo cea noć....taman se uspijem a on opet....maca ustajao 3 puta da vidi što laje, a on sedi ispred kapije, nema nikog, ni jedno pseto se ne čuje u blizini i laje.....laje......laje......u 5 sam ustala vako :eek:

idem i ja da malo dremnem..iscrpela me ova vrelina ..a i ono ustahjanje u 5h ..odvikla sam se ja od toga :lol:

To znaci da svakog trenutka moze da se omaci?

Da, a danas je narocito mazna, ne bi me cudilo da se sutra vrati tanka. Ali vec sam jednom to pomislila i nista.

Veselo. :lol: Mi smo Zabicu deportovali zbog lajanja, nije moglo da mu se dokaze da je to nepozeljno ponasanje a nema sta nismo pokusali, al' on je bio psihitj, skrenuo u sinteraju. Ovom malom je dosadno, na'rani ga dooobro uvece.

Ja cekam 17h, da mi dodje smena sa mlekom (nas radnik drzi kravu) pa da mesim kifle. Najduze od svega traje da se ispeku, dok se ugreje rerna, gotovo i testo i fil i motanje. :lol: Al' te im se svidjaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back