LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
ša bi?

- - - - - - - - - -
Dobro Jutro eFovci.
Toplo vremw Sunca i zega, leto je To.......![]()
di si breeeee.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro Jutro eFovci.
Toplo vremw Sunca i zega, leto je To.......![]()

ša bi?
Vrucooooo .... jooj![]()

ša bi?
- - - - - - - - - -
di si breeeee.....![]()

http://www.care2.com/causes/10-sign...01410589444889":"og.likes"}&action_ref_map=[] Mene moje vole.
Mese me sapama kad mi se uvale u krilo, Blondi mi donosi i ulov, onda neizostavni head-butting...ja idem na moreeee,
da izlecim boreeee,
evo mene moRo
dolazim ti skoro
brć brć brć
brć brć brć
![]()
I okupaj se i za nas koji put. 

Takodje. Sad bila napolju sa mojom trudnjacom od macke, spopalo je da se mazi pa nit' ona hoce u magacin u hladovinu, niti mene pusta u kancelariju takodje u hladovinu a stomak joj do zemlje! Inace, kad smo kod macaka, zanimljiv clanak.http://www.care2.com/causes/10-sign...01410589444889":"og.likes"}&action_ref_map=[] Mene moje vole.
Mese me sapama kad mi se uvale u krilo, Blondi mi donosi i ulov, onda neizostavni head-butting...
Kad ce da se omaci ta damica?
suncetipoljubim kad se nisam šlogirala od vrutjine![]()

Kad ce da se omaci ta damica?
viš bre kako se Profa brine za tebe......viš?
a ti šlognuta i bRez ladno pivce i one sandalice![]()

Ma bezi, Georgina.Mozda je cak i prebacila termin.
ja idem na moreeee,
da izlecim boreeee,
evo mene moRo
dolazim ti skoro
brć brć brć
brć brć brć
![]()

odoh kući........nosim da radim....ono muško džukelče je lajalo cea noć....taman se uspijem a on opet....maca ustajao 3 puta da vidi što laje, a on sedi ispred kapije, nema nikog, ni jedno pseto se ne čuje u blizini i laje.....laje......laje......u 5 sam ustala vako![]()

odoh kući........nosim da radim....ono muško džukelče je lajalo cea noć....taman se uspijem a on opet....maca ustajao 3 puta da vidi što laje, a on sedi ispred kapije, nema nikog, ni jedno pseto se ne čuje u blizini i laje.....laje......laje......u 5 sam ustala vako![]()

idem i ja da malo dremnem..iscrpela me ova vrelina ..a i ono ustahjanje u 5h ..odvikla sam se ja od toga![]()

To znaci da svakog trenutka moze da se omaci?
Mi smo Zabicu deportovali zbog lajanja, nije moglo da mu se dokaze da je to nepozeljno ponasanje a nema sta nismo pokusali, al' on je bio psihitj, skrenuo u sinteraju. Ovom malom je dosadno, na'rani ga dooobro uvece.
Al' te im se svidjaju.hvala na lepim zeljama putuje se u nedelju
najverovatnije