F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrelooo jeeeeeeeeeee :neutral:
Klima mi radi... vetar 0km/h
34 napolju :roll:

Juce sam opajavala po radnjama :aha:
nisam se pretrgla od kupovine, al' ima vremena :aha:
al sam zato, prase jedno, jela giros u 23h :roll:
jer sam bila mnoogoooo gladna
i evo me sad, pijem kafu, ic glad ne osecam
drzi me giros jos :zcepanje:

Pojedi jedan giros i za mene... čisto da me želja mine.
Inače, mene treba staviti pod nadzor. I to stručni.,
Sinoć, nakon što sam došla kući, uzmem da čupam travu iz "baštenskog dela" (onu po dvorištu sam već počupala - inače u životu se time nisam bavila niti me je zanimalo) i naišao je neki moj drug. Malo smo popričali, završim sve to, iznesem đubre ispred kuće (sredom nam dolaze đubretari) i jedino čega se iza toga sećam je da sam pričala telefonom sa drugaricom. I to iz dnevne sobe kako mi se ne bi desilo da se uvalim na svoj krevet i zaspim.
E, sledeće čega se sećam je da se budim u svom krevetu, uredno pokrivena sa odvratnim ukusom u ustima zbog neopranih zuba i baštenskim blatom na nogama!
Naravno, svetlo upaljeno (i to luster koji jako jako retko palim) ne samo u mojoj sobi nego svuda po kući...
Kad i kako sam stigla do svoje sobe i kreveta - pojma nemam.
Definitivno mi treba nadzor!

:lol:
Dobar dan :D
Jeste malo neobično..juče je bio baš čudan dan..ja sam se probudila ujutru ..i par minuta nisam mogla da se osvestim mislila sam da je podne i da sam se uspavala..popodne sam imala problema sa tahikardijom..Koleginica se ceo dan žalila da joj se spava, čula se sa kumom kakež kum zaspao popodne uopšte nisu mogli da ga probude :aha:

juče je bio udarnički dan...do 23 sata prekjuče sam radila....malo forumapila i ustala u 5, sela za komp i nastavila da radim...luda kuća sa ovim jednim klijentom jer je sjeeebao svoj program a tamo nam podaci, pa uparuj sa mojim.....sve ostale sklonim i prebacim za danas i banku i klijente......i tako...sve do 22 sinoć kad me odvezao kući....jutros rano uradim taj završni i sve ostale poslove od juče.....i kuj je bre imao kad da spava :eek:

Dobar dan. Prvo, musko, crno, krenulo goozom, pomogla sam joj, ona gurala, ja vukla. Na zalost, prerano i prejako sam povukla, sad moram da nadjem pean da mu ukljestim repic, uspanicila sam se da je mrtvo i blokira prolaz ostalima. :(

Poslednja izmena:
dobar dan svima
mi dosli sa odmora
takoreci pobegli
mislim trebali smo da ujutru posle dorucka i eventualno malo kupanja i saune podjemo, ali u toku noci je bilo vide zemljotresa sa epicentrom 5 km od hotela tako da smo possli u pola 8 ujutru
nije to bio nesto prejak zemljotres, oko 4 stepena, ali se pred svaki potres cuo uzasan zvuk, neki tutanj, ma da se smrznes
i tako...

ps
ko se najede os girosa svaka mu cast
Aleksa je ya rucak jeo po tri komada a posle i sladoled
Ana po dva
i kad cujem da neko prica ma nije Grcka skupa, kupis po giros za rucak ili pre par godina izjava dete pojede koliko moze, a ja ostalo....ma id begaj...sta ima jedan giros....

Dobro vece :cao:

- - - - - - - - - -

Dobar dan. Prvo, musko, crno, krenulo goozom, pomogla sam joj, ona gurala, ja vukla. Na zalost, prerano i prejako sam povukla, sad moram da nadjem pean da mu ukljestim repic, uspanicila sam se da je mrtvo i blokira prolaz ostalima. :(

Znaci Georgina se omacila, kako je mace sa povredjenim repicem? :)

- - - - - - - - - -

juče je bio udarnički dan...do 23 sata prekjuče sam radila....malo forumapila i ustala u 5, sela za komp i nastavila da radim...luda kuća sa ovim jednim klijentom jer je sjeeebao svoj program a tamo nam podaci, pa uparuj sa mojim.....sve ostale sklonim i prebacim za danas i banku i klijente......i tako...sve do 22 sinoć kad me odvezao kući....jutros rano uradim taj završni i sve ostale poslove od juče.....i kuj je bre imao kad da spava :eek:

Znaci, opet veselo kod tebe ;)

jao secam se kad se vukica kotila
seti se i sama sta si rekla
znaju one kad nesto nije kako treba
mada ja sa mackama nemam skoro nikakvo iskustvo
javljaj sta se desava

- - - - - - - - - -

ja sam danas sva blesava :dash:

Dobro vece :cao:

- - - - - - - - - -

Znaci Georgina se omacila, kako je mace sa povredjenim repicem? :)

- - - - - - - - - -

Znaci, opet veselo kod tebe ;)

Malac je bio dobar kad smo krenule, naime isle smo na babine neke veceras, sisali su oboje i spavkali, sad cu da ih obidjem, da poonudim Georgini malo sira... Ako ima promena u brojnom stanju ili ikakvih drugih, javljam.

jao secam se kad se vukica kotila
seti se i sama sta si rekla
znaju one kad nesto nije kako treba
mada ja sa mackama nemam skoro nikakvo iskustvo
javljaj sta se desava

- - - - - - - - - -

ja sam danas sva blesava :dash:

Da znas da sam se uplasila. Narocito sto se uvek kotila nocu i sama nalazila mesto a danas krenula da se napinje u siprazju iza kuce, pa mi posle uskakala u krilo, a mali krenuo naopako. Mislim da sam ga ubrzala za 2-3 minuta barem kad sam mu odglavila sape i izvukla ga. Jos spremila i rukavicu, al' je skinula, ma ko ima vremena da je stavlja?! :lol:

idem u nedelju ali cu do tada da poludim nacisto
ako vec nisam

a i sto kaze Nemesis blago njoj zivi na moreTu:aha:

- - - - - - - - - -

ja cu tam da nadjem muza i necu ni da se vracam :ljutko:

Mudro. :zag:

DakleM porodica uvecana za jos jednog crno-belog clana, kao sto sam i mislila da ce biti. :) Crni decko je dobro, sisa i spava kao i sestre (slobodna procena, kod macica je to malo teze odrediti) a Blondi stukla 250ml mleka! Procenila sam da bi joj to ipak najvie prijalo jer nije razvila netoleranciju na laktozu, narocito bas od te krave nasih rodjaka-prvih komsija. U sv. sl. magacin imaju samo za sebe, necu sad cak ni da ih gnjavim menjanjem carsava, ujutru cu to. Posle moram da potrazim Mirka. I mozda da odnesem na kvarnjaka malo granula za ona dva maceta sto se od juce smucaju po kraju, neki @#!&^*** ih je izbacio iz auta. Laku noc zelim. :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back