GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Mimis Lenkica ima 11.5 meseci 12.08 je rođena..to je malecka od devera,,ona koja se rodila kad smo prošle godine bili u Švajcarskoj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mimis Lenkica ima 11.5 meseci 12.08 je rođena..to je malecka od devera,,ona koja se rodila kad smo prošle godine bili u Švajcarskoj![]()
Gotova smena, menjam komp. 
Sa seksualnim "opredeljenjem" se radjamo, homoseksualni usvojitelji na to ne mogu da uticu modelom ponasanja. Uostalom, u ovom drustvu je vec i previse kritika bilo kakve razlicitosti, bas polemisemo (Val pokrenula) koliko je tesko pa samo ako nesto ne jedes, da prezivis standardno srpsko slavlje! Mislim da im uz ljubav koju jedan uravnotezen, i pojedinacno psihicki i medjusobno emotivno, par moze da pruzi, ipak lakse pada odrastanje. 'Ajmo ovako: deca ce da ga zezaju u skoli i tako i tako, pa hoce li mu biti lakse da ode kuci kod dvojice tata/dve mame da se isplace zbog toga sto ga deca zezaju ili da se posle torture u skoli zbog jeftinih patika/drugacijeg odnosa jer je siroce, vrati u dom gde ne samo da nema ko da ga zagrli, nego ce jos i da produze da ga zezaju sto place?

Mimi......da li možeš da zamisliš tvoju Milicu u takvoj porodici? Celo njihovo okruženje nije standardno a iskreno ni normalno. Posao, prijatelji, sve....
Ja sam 8 godina išla u osnovnu školu sa decom iz doma. Dom i škola su imali zajedničko dvorište. To su deca koja su ili isuviše agresivna ili totalno povučena. U svakom slučaju, kada pričamo o detetu iz doma, ne govorimo o veselom, mladom biću okruženom ljubavlju i pažnjom. Tvoja ćera i njena vršnjakinja iz doma su kao nebo i zemlja.
Davanje nije davanje jer se samo želi dati, onda je to sebičluk, već je pravo davanje, skloniti sebe zarad drugoga i dati ono što treba toj osobi tada. daje se drugog radi a ne sebe radi. Često to nije i ono što davalac želi dati.
Jelo i deca su različite stvari. Val nema dece. Njeno mišljenje je uslovljeno tom činjenicom.

....sad ustah, Maca priča sa komšom, pijemo kafu i ja da vivim koe ima novo pa da knjižim. Mnooooooogo vreuće
Dobar dan..Jest vala vruće
Mrca neće da jede..Brjlavi od petka..tad je uveče jeo samo ono meso..granule mu stoje neće ni da ih pogleda..a jeo ih je u slast..sad mu kupih batače da mu skuvam i pirinač da vidim dal će to da jede..
batače i pirinač pojeo odmah..lizao praznu činiju činiju još par minuta..,
neka ga mukica moja verovatno je bio jako gladan juče skoro da nije jeo 
a i popila sam ladno pivce ..daklem svi uslovi ispunjeni da se bačim u krevet na sat dva 

batače i pirinač pojeo odmah..lizao praznu činiju činiju još par minuta..,
neka ga mukica moja verovatno je bio jako gladan juče skoro da nije jeo
Malda dama poželela šnicle..i još samo dodala uštipke od tikvica ..a tikvice one okrugle sam izdubila da ih napunim..ali to tek popodne dosta sam stajala u ovom cugu pored šporetaa i popila sam ladno pivce ..daklem svi uslovi ispunjeni da se bačim u krevet na sat dva
![]()
Dobar dan![]()

dobat ti dan![]()

http://www.zivotinje.rs//vestiStrana.php?id=6109E, znas kako je lakse i brze punjenje tikvica? Raseces uzduz pa punis kao camce.

još mi dve pukle mogla sam barem polovinu da iskoristim 
![]()
još mi dve pukle mogla sam barem polovinu da iskoristim
![]()