F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart: Kako oni umeju da budu zahvalni... :aha: Kao Mrvica sto je-stvarno je tako bilo-nismo videli sinoc kad je usla pa je prespavala u kuci. :lol: Jutros ja ustajem i normalno, prvo krecem da proverim nju kako je, sta radi, kad ona sedi u predsoblju srecna i presrecna! :eek: Jos nisam rekla mm-u, mislim da i necu. :mrgreen:

:heart: Kako oni umeju da budu zahvalni... :aha: Kao Mrvica sto je-stvarno je tako bilo-nismo videli sinoc kad je usla pa je prespavala u kuci. :lol: Jutros ja ustajem i normalno, prvo krecem da proverim nju kako je, sta radi, kad ona sedi u predsoblju srecna i presrecna! :eek: Jos nisam rekla mm-u, mislim da i necu. :mrgreen:

Joj, slatkis jedan, haha, mogu misliti kakva je to radost bila!
Meni je najludja bila malina, preprosle godine je mi uveli na stepeniste, jer je napolju bilo bas hladno, a ona otvori vrata u podrumu i napravi haos!
Celu noc je vrsljala! Prvo je prosula dzak s granulama, jela koliko je htela, onda joj je to dosadilo, pa je vrecicu s krompirom popela na sprat, a dzak joj se pokidao, pa se krompir razleteo po stepenistu. Gajbicu s lukom slomila, a luk se rasuo na sve strane. Neka odeca iz ormana je bila razvucena po podu ... da ne nabrajam, zatekli smo je izvaljenu u trosed, kako gricka cipelu! Soba je izgledala kao da je bomba pala, a ni hodnik i stepeniste nista bolje nisu izgledali. Za razliku od nje, maca je bas fina i uopste ne pravi nered.

Ovaj rad? :D

Mrvica nije napravila nikakav lom i stetu, ni zvuk nije pustila cele noci, samo je bila srecna sto nam je blize. Cak i jutros kad sam izasla da otvorim, mirno je sedela pred vratima ali ta sreca... Prosto je zracila!

Mrvica je jedno srce, kad je tako fina! Zasluzila je da zivi u kuci, stvarno :)
Moja malina je isto tako fina kad je poustimo, ali samo u nasem prisustvu, i obozava kada udje u kucu, ali kada je sama, tada je haos bas kao na toj slici :D
Jedino moramo macu da sklanjamo na sigurno kada je uvodimo :confused:

Joj, ima na kulinarstvu, starija tema. Zute jabuke su najbolje, oljustis ih i izvadis sredinu onim za paprike, skuvas ih sa sve tom skinutom ljuskom u malo guscem sirupu, sirupom natapas mlevene orahe, poredjas jabuke punjene orasima u dublji sud, sve zalijes ostatkom sirupa i na kraju stavis slag na svaku jabuku posebno. Mislim da bi najbolje isao ukus onoh Hole u spreju ali on se stavlja samo neposredno pred serviranje.

Elem 2 noci me izujedali komarci,probudim se jer se cesem u snu napravim plikove od cesanja.
Tumarala sam oo sobi uzela mleko za telo i smirilo se mala,a nocas sam prskala ono protiv ujeda,uzas.

Jutro..Biće pakleno danas:aha: Mrcko me propudio i 5 da ga pustim na terasu :evil: A onda kad je izluftirao guzicu skočio na mene i počeo da me liže u 5.15. Sat mi zvonio u 5.30 jer danas radimo od 07.00-15.00h. Da skratim duša mi spava.

Dobar dan želim. Dete mi otišlo na Lopetnicu (planinsku rečicu ispod Bogutovačke banje) sa rođacima-komšijama, za večeras su mi naručili brze kifle sa krem-sirom pošto jutros kad sam htela da kupim od njih jaja nisu bili tu, pa nisam mogla da ih umesim da ponesu. :lol:

Dakle danas svi muški ljubimci zakeraju. :lol: Jutros pođem u standardnu šetnju sa Mrvicom, kad hoće i Mirko s nama jer prolazimo pored ovih rođaka kod kojih je i okoćen i s kojima "delimo starateljstvo" nad njim i Blondi. I nije prešao 15m, počinje da se pekmezi i krevelji zbog šape. Dobro, ponesem ga. :aha: Kad u prolazu pored nekog onižeg drveća snimi vrapce! :eek: u njih, pa u mene, samo što ne kaže da mu ulovim jednog! :pljus: Onda je video humku i tražio da siđe, da proveri je li od nečega jestivog, pa je opet tražio da ga nosim kad je video da je krtica a ne voluharica (koje mu ionako lovi Mrvica) i na kraju, vrhunac, nije hteo da uskoči u dvorište kroz jedan prorez pored kapije dovoljno nizak i širok čak i za trbušastu Blondi, nego je stao da mu otvorim kapiju. Majke mi, onom doktoru Dulitlu nije bilo lako, ovo malo što ih razumem mi je previše. :aha:

A meni, istina figurativno, muka koliko je već zauzet telefon u neurološkoj ambulanti, a još od maja pokušavam da zakažem, da mi da preporuku za magnetnu. Ebote, neće da mi napišu ni on ovde, ni one u KG na konzilijumu, kao da mi je iz svog džepa plaćaju kod privatnika. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back