Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Ali, ne voli, pa mi treba kilo zivaca za to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je bolje i da ne radis to, dodatno se zagreje tokom samog cimanja.
Kako oni umeju da budu zahvalni...
Kao Mrvica sto je-stvarno je tako bilo-nismo videli sinoc kad je usla pa je prespavala u kuci.
Jutros ja ustajem i normalno, prvo krecem da proverim nju kako je, sta radi, kad ona sedi u predsoblju srecna i presrecna!
Jos nisam rekla mm-u, mislim da i necu. 
Kako oni umeju da budu zahvalni...
Kao Mrvica sto je-stvarno je tako bilo-nismo videli sinoc kad je usla pa je prespavala u kuci.
Jutros ja ustajem i normalno, prvo krecem da proverim nju kako je, sta radi, kad ona sedi u predsoblju srecna i presrecna!
Jos nisam rekla mm-u, mislim da i necu.
![]()

Dora! 

Mrcko me propudio i 5 da ga pustim na terasu
A onda kad je izluftirao guzicu skočio na mene i počeo da me liže u 5.15. Sat mi zvonio u 5.30 jer danas radimo od 07.00-15.00h. Da skratim duša mi spava.
Jutros pođem u standardnu šetnju sa Mrvicom, kad hoće i Mirko s nama jer prolazimo pored ovih rođaka kod kojih je i okoćen i s kojima "delimo starateljstvo" nad njim i Blondi. I nije prešao 15m, počinje da se pekmezi i krevelji zbog šape. Dobro, ponesem ga.
Kad u prolazu pored nekog onižeg drveća snimi vrapce!
u njih, pa u mene, samo što ne kaže da mu ulovim jednog!
Onda je video humku i tražio da siđe, da proveri je li od nečega jestivog, pa je opet tražio da ga nosim kad je video da je krtica a ne voluharica (koje mu ionako lovi Mrvica) i na kraju, vrhunac, nije hteo da uskoči u dvorište kroz jedan prorez pored kapije dovoljno nizak i širok čak i za trbušastu Blondi, nego je stao da mu otvorim kapiju. Majke mi, onom doktoru Dulitlu nije bilo lako, ovo malo što ih razumem mi je previše. 
Mimis .Muka mi koliko sam vode popila do sad..

38,4 u hladu 

Što ne zoveš..da ti kažem38,4 u hladu
![]()
nije strašno.......stigla sam