mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Bar dan..........ja se uspavalaa onaj moj sedi mrtav ladan na tremče, pije si kafu i kulira. Doduše i men skuvao, al mu ne pada na pamet da me pozove i probudi
Ja kad sidjo, malko pre 8, on zagledan u dalj.....viče, nemoj da ih maziš izeli su zeleno šupljikavo crevo za zalivanje trave ...
....skupo baš bilo u merkuru pre neku godinu kad kupismo ..i sad su u kazni oba štetnika......a ja lepo kažem da se crevo noćom skloni......
.......a juče je mara bila u kazni jer mu je izela muštiklu koju je ostavio na stolu na tremu.....onaj sto što sedi go bRez mušemu
![]()
Veselo sa njima.

Mirodjijo, ja sam ubedjena da oni znaju da prave štetu....jer kako bi inače pobegli čim me vide ujutru.....a kad ništa ne naprave tokom noći (tad im kereći adrenalin skoči....tako su baždareni) onda se silno raduju i maze i čekaju da kaćem kako su dobri dok brzinski pregledam pogledom dvorište....a, kako znaju? ...mooooreeeeeeeeeeeeeeee
Ćao Profo![]()
Ziva istina.
Dobar dan zelim. Kako ste mi? Meni se spava a nemam limuna za limunanu sa djumbirom, joj, kako ona lepo "podigne sistem", bolje od kafe!

BOKTEMAZO, STA NAS SNADJE!
http://www.zivotinje.rs//vestiStrana.php?id=6202#4
Poslednja izmena:

vina

(i da prošvercujem jednu malu čestitku)
tek smo napola posla..... 

Pa neka neko kaze da ne znaju sve! A koliko ima Lenkica?