F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bar dan..........ja se uspavala :eek: a onaj moj sedi mrtav ladan na tremče, pije si kafu i kulira. Doduše i men skuvao, al mu ne pada na pamet da me pozove i probudi :lol: Ja kad sidjo, malko pre 8, on zagledan u dalj.....viče, nemoj da ih maziš izeli su zeleno šupljikavo crevo za zalivanje trave ...:eek:....skupo baš bilo u merkuru pre neku godinu kad kupismo ..i sad su u kazni oba štetnika......a ja lepo kažem da se crevo noćom skloni......:aha:.......a juče je mara bila u kazni jer mu je izela muštiklu koju je ostavio na stolu na tremu.....onaj sto što sedi go bRez mušemu :zcepanje:

Veselo sa njima. :lol:

Mirodjijo, ja sam ubedjena da oni znaju da prave štetu....jer kako bi inače pobegli čim me vide ujutru.....a kad ništa ne naprave tokom noći (tad im kereći adrenalin skoči....tako su baždareni) onda se silno raduju i maze i čekaju da kaćem kako su dobri dok brzinski pregledam pogledom dvorište....a, kako znaju? ...mooooreeeeeeeeeeeeeeee :evil:

Ćao Profo :kafa:

Ziva istina.

Dobar dan zelim. Kako ste mi? Meni se spava a nemam limuna za limunanu sa djumbirom, joj, kako ona lepo "podigne sistem", bolje od kafe! :aha:

BOKTEMAZO, STA NAS SNADJE! :eek: http://www.zivotinje.rs//vestiStrana.php?id=6202#4

Poslednja izmena:
Bar dan..........ja se uspavala :eek: a onaj moj sedi mrtav ladan na tremče, pije si kafu i kulira. Doduše i men skuvao, al mu ne pada na pamet da me pozove i probudi :lol: Ja kad sidjo, malko pre 8, on zagledan u dalj.....viče, nemoj da ih maziš izeli su zeleno šupljikavo crevo za zalivanje trave ...:eek:....skupo baš bilo u merkuru pre neku godinu kad kupismo ..i sad su u kazni oba štetnika......a ja lepo kažem da se crevo noćom skloni......:aha:.......a juče je mara bila u kazni jer mu je izela muštiklu koju je ostavio na stolu na tremu.....onaj sto što sedi go bRez mušemu :zcepanje:

Mirodjijo, ja sam ubedjena da oni znaju da prave štetu....jer kako bi inače pobegli čim me vide ujutru.....a kad ništa ne naprave tokom noći (tad im kereći adrenalin skoči....tako su baždareni) onda se silno raduju i maze i čekaju da kaćem kako su dobri dok brzinski pregledam pogledom dvorište....a, kako znaju? ...mooooreeeeeeeeeeeeeeee :evil:

Ćao Profo :kafa:

znaju oni sve
kad se setim samo Milke Milkice koja je to stetocina bila, pa kad nesto napravi i ja naidjem samo bega
divljije stvorenje ja nisam videla
bila je prava stetocina

e svetu se ne moze ugoditi
dve obaveze sam imala danas i odlozim ih za sutra da bi pratila drugaricu na stanicu jer putuje
i sad me zove i kaze da je ne pratim icice sa bratom, on ce je voziti
ma el sam ja luda ili je svet bezobrazan
dokle vise :dash:

Lenkica i ja :lol:
DSC01906.jpg

- - - - - - - - - -

samo smo dve flaše stukli,..mm popio jednu čašu..on je fin ..a ja sam poznata forumska šljokna :rotf:

a da 11 kilca , dembelica jedna..mada mislim da je moj ljubi ga majka bio teži i za razliku od nje je već hodao ..A siroti moj Mrca, ne sme da pisne mukica kako zalaje tako se ona rasplače :rotf: a onda svi skočimo ..ućuti bre Mrvice..i onda je kvarnjara jedna došao pored stola dok smo večerali ..on zalaje --Lenka u plač--Mrci meso u usta ..i tako :rotf:

a da 11 kilca , dembelica jedna..mada mislim da je moj ljubi ga majka bio teži i za razliku od nje je već hodao ..A siroti moj Mrca, ne sme da pisne mukica kako zalaje tako se ona rasplače :rotf: a onda svi skočimo ..ućuti bre Mrvice..i onda je kvarnjara jedna došao pored stola dok smo večerali ..on zalaje --Lenka u plač--Mrci meso u usta ..i tako :rotf:

hahahaha snašo se.......našao način da ga ućutkate :zcepanje:

Da li možete da zamislite koji je to posao da se probije zid izmedju dve sobe, ugrade vrata, diže parket u jednoj sobi, ponovo slaže, hobluje, lakira, kreče zidovi...i još milion poslova koji pored ovih iskrsnu....e, ja NE moram da zamišljam - ja to imam uživo....:zskace: tek smo napola posla..... :aha:

:zcepanje: Dobar je! :super: Pa neka neko kaze da ne znaju sve! A koliko ima Lenkica?

Da li možete da zamislite koji je to posao da se probije zid izmedju dve sobe, ugrade vrata, diže parket u jednoj sobi, ponovo slaže, hobluje, lakira, kreče zidovi...i još milion poslova koji pored ovih iskrsnu....e, ja NE moram da zamišljam - ja to imam uživo....:zskace: tek smo napola posla..... :aha:

Saosecam. :zag:

Jao, kakva guza! :rotf:

'Bar dan zelim. Da vas priupitam, iz ciste radoznalosti... Prvo da krenem od toga da su uslovi u nasim sirotistima u najmanju ruku jezivi, da dece ima previse a negovateljica premalo, da starija deca tuku mladju a vaspitaci svu decu, da su ta deca kao cicak kad dodje neko voljan da im pruzi malo paznje i neznosti, ukratko pate za porodicom. Da se nadje homoseksualni par, nebitno muski ili zenski, koji je vec godinama u stabilnoj vezi, nijedno od njih ne pokazuje ni najmanje naznake pedofilije, pritom su finansijski situirani i zele da usvoje dete, da li im to treba odobriti? Ja mislim da treba. Samo da naucim kako se radi screenshot (necu da se ljutim ako mi sapnete na pp) pa da vidite sta sam sve ispala kad sam taj stav iznela medju grupom "vrlih pravoslavaca"! :eek: To, brate mili, pas s' maslom ne bi pojeo! Jos ce i da me banuju tamo sto imam misljenje, kao sto rade nasoj Val i njenom vereniku! A samo sam rekla da je cak i takva porodica bolja od nemanja nikakve porodice. :dash:

Pravo da ti kažem, ja mislim ovako

1. to dete nema poodicu, dakle, ni jednog roditelja
2. da li je bilo kakav roditelj bolji od nikakvog?
3. zamisli to dete sutra.....em će saznati da je usvojeno, em će postati od najmanjih nogu svesno da je drugačije od ostale dece jer ima malo čidne mamu i tatu..ili dve mame...ili dvojicu tata.
4. to dete je već u startu odlukom svojih bioloških rpoditelja degradirano, unazadjeno, oduzeta su mu sva prava normalnog odrastanja, sve nežnosti, priče, toplina doma......ono je već od strane odraslih žigosano i različito od druge dece...i to će biti celog veka
5. zar misliš da mu treba dodavati još različitosti?
6. sa toliko različitosti od ostalog sveta (dece) i u okruženju homoseksualnih roditelja (koji koliko god se trudili ipak genetski a i psihološki nisu muškarac i žena roditelji) misliš li da će to dete izrasti u normalnu osobu? Kolike su šanse za to?

Sa seksualnim "opredeljenjem" se radjamo, homoseksualni usvojitelji na to ne mogu da uticu modelom ponasanja. Uostalom, u ovom drustvu je vec i previse kritika bilo kakve razlicitosti, bas polemisemo (Val pokrenula) koliko je tesko pa samo ako nesto ne jedes, da prezivis standardno srpsko slavlje! Mislim da im uz ljubav koju jedan uravnotezen, i pojedinacno psihicki i medjusobno emotivno, par moze da pruzi, ipak lakse pada odrastanje. 'Ajmo ovako: deca ce da ga zezaju u skoli i tako i tako, pa hoce li mu biti lakse da ode kuci kod dvojice tata/dve mame da se isplace zbog toga sto ga deca zezaju ili da se posle torture u skoli zbog jeftinih patika/drugacijeg odnosa jer je siroce, vrati u dom gde ne samo da nema ko da ga zagrli, nego ce jos i da produze da ga zezaju sto place?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back