F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dabome.....ma maca počeo da priča da zamenimo nameštaj dole u dnevnoj sobi. Hoće čovek lećaj a i onaj ratan se sav izandjao...i ne isplati nam se da šijemo jastuke za to staro. I ja kažem, dobro, ajd da vidimo šta ćemo...svi se izjasne za šta su, Cic,zet,Maki,Boki,ja, Maca...Mara i Mrki nisu diskutovali :zcepanje:...da li za ležaj i dve fotelje ili ugaonu i fotelje...a on kaže, pa nemam pare.......pa koje onda pričaš pitujem...znaš da ne volim te prazne priče :evil::(...to je bilo u nedelju uveče
Juče, Maki imao slobodan dan, ja nemam pojma šta oni rade, ali kad sam pozvala da dodju po mene kažu mi da su bili i gledali nameštaj, pa podjoh i ja da vidim šta su izabrali i stvarno mi se dopalo, te kupismo....eto ...tolko

Nisam vam rekla.........mara se uspentrala na astal i ukrala pitu sa šljivama :evil: ista Maza :eek:
Cic ih nauliča da se popnu u krevet :evil::evil::evil:
Mrki se uvalio u lejzi beg.....:zcepanje:
To dete je ekspert da upropasti pse :aha:
oboje daju šapu....i kad ne tražiš......mrki šapara i još izbaci kandŽe za sve što hoće :zcepanje:..i čapa za nogu jer valjda misli da smo štenci pa kaže "ajde da se igramo",,,.mene uhvati za majicu i vuče......živi smo izgrebani...:aha:
Cveće što sam sadila u petak ili subotu još nije dirano :worth:
Mušemu novu nećemo ove godine kupovati.......ni jastučiće za stolice.....će zalepimo pozadine za golu plastiku :aha:

Poslednja izmena:
Isastan;ih. sad sam sva u standardu sa jasno istaknutim ciljevima i propisanim merama ya njihovo sprovo]enje :evil:
:

- - - - - - - - - -

cilj br. 1 uključiti Sr latinicu odrađen :zcepanje:

a vala si i bila nestandarDiZovana :rotf::rotf:
el ti danas dolazu gooosti?

- - - - - - - - - -

e kuku Mara opajdara :zcepanje:
meni nekad nedostaju stenci stetocine
sad dvoriste i onako ninasta ne lici pa i ne bi bilo neke stete :lol:

da ti iznajmim......50Eur-a po komaTu :zcepanje:

Jes vala uopšte nisam u standardu , ja sam iznad :rotf:
Valjda..Ne znam ni kad su krenuli..U prvoj varjanti .krenuli su sinoć..zbog Lenke da prespava što veći deo puta..ili si krenuli jutros rano..uglavnom poslah im poruku ..a li mi na nju ne odgovaraju..tako će i da jediu kako su odgovorili :evil:

Znam..bezobrazluk..ne sedim ja dokona kući i samo na njih čekam..Pitala i mm, rekoh da se nisu možda njemu javili ..jok..kaže mi dete zvao i gospon svekar (nisam znala da znaju naš broj :lol:) da pita za da li znamo kad su krenuli..

dOBRO JUTROOOOOOO.....da odmorim lecka :aha:

Juče kupljen kauč i dve fotelje za dnevnu sobu u prizemlju.....kauč mnogo udoban a rasklama se u bračni lećaj i nema skaj na njemu nigde :worth: sivo-crn jak materijal, onako pirgav...meliran i dve crne fotelje koje se ljuljaju i imaju ono za noge da podigneš.....lele što su udobne :eek:......isporuka svega za 20-25 dana sa njihovim prevozom i montažom
oba tv-a gore i dole u dnevnim sobama zakačeni na zid.....sad baš lepo izgledaju obe sobe :D
Sve to moji momci i snajka juče uradili, našli nameštaj u Zemunu, mene vodili samo da aminujem ....maca plaćao :manikir:

O, pa cestitam! :D Zemun... Kika?

Nisam vam rekla.........mara se uspentrala na astal i ukrala pitu sa šljivama :evil: ista Maza :eek:
Cic ih nauliča da se popnu u krevet :evil::evil::evil:
Mrki se uvalio u lejzi beg.....:zcepanje:
To dete je ekspert da upropasti pse :aha:
oboje daju šapu....i kad ne tražiš......mrki šapara i još izbaci kandŽe za sve što hoće :zcepanje:..i čapa za nogu jer valjda misli da smo štenci pa kaže "ajde da se igramo",,,.mene uhvati za majicu i vuče......živi smo izgrebani...:aha:
Cveće što sam sadila u petak ili subotu još nije dirano :worth:
Mušemu novu nećemo ove godine kupovati.......ni jastučiće za stolice.....će zalepimo pozadine za golu plastiku :aha:

Pita me sad dete cemu se smejem, morala sam da joj procitam ceo post. :lol:

Goco, saosecam. :aha: Nama se najavili gosti za oko 3 danas, nista jos nisam stigla da pripremim a mm zapalio kod majstora. :evil: Bice mu kad dodje... :azdaja: Odo' sad da probam dete da na'vatam da dezura, pa da me zvrcne ako ko dodje, a ja da prisredim malo jos. I da umutim Plazma tortu caskom i slag, imam jednu kesicu onog C zacina za piletinu sa 4 sira, Milici omiljenog, kesu smrznutog pomfrita, supu samo da zakuvam...

Na kraju će da dobije grčku salatu , nek mu mama stoji pored šporeta :evil:

ajde more, ne srdi se......loše je za ten :lol:

Nije Kika....nego Aleksanar ili tako nekako....u robnoj kući u Zemunu je velika radnja na dva nivoa...falaaa :zag:

hahaha ajde Mimi, batali komp i počinji da mutiš i zakuvavaš :lol:

ja se ubi sas knjićenje repromaterijala iz gotovinskih računa.....kupovina za kuću pa odatle razvrstavam za magacin i za trošklove....ima kamara......oči mi vako :zeek:

Poslednja izmena:
Ne znam il ja nisam u standardu ili su svi drugi van standarda..
Pa valjda je red da se javiš..Na kraju krajeva mogu da odem da šetam kuče i da me nema sat dva a oni nek sede i čekaju--
Danas sastanak 11--dođem u 10.55..ostatak se dovlačio od 11.05-11.15 Pa msm stvarno...:roll:

Ne znam il ja nisam u standardu ili su svi drugi van standarda..
Pa valjda je red da se javiš..Na kraju krajeva mogu da odem da šetam kuče i da me nema sat dva a oni nek sede i čekaju--
Danas sastanak 11--dođem u 10.55..ostatak se dovlačio od 11.05-11.15 Pa msm stvarno...:roll:

ama ženo nemoj se nerviraš......će dodju, ti spremi da mož da se podgreje ili ladno da se jede.....i nek bude uvek neko od vas kući baš da ne poljube vrata i to je to

Sad mi javio mm..stigli, kod mame je, ..e tako i treba..ali slutim da će već sutra kad užeže da se prebace kod nas :zper: Kupiću kikiriki kad se budem vraćala i flašu vina :rotf:

E lepo Ja kazem kako su juznjaci velikiiiii rasipnici......:rotf::rotf:

A ,a nisi rekla koliko grama ces kupiti, 100 grama ili Malkote vise.....more paz da se ne rasipnes sas dinari.:evil: Vino ,koj bre vino da si kupujes za goste, daj im casu Cesmovace i to oladi.:hahaha:

A da Dobar Jutar, radni narode F drzave :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back