LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Za mlaz i malznice će Ljilka bilje da ti objasni..msm ide joj pisanje od tastature![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mlaz i malznice će Ljilka bilje da ti objasni..msm ide joj pisanje od tastature![]()

A vidi ti mene, E jes sam glup, glup ko Tocak.
Dakle Ti ces ici kod Ljljke jer bo ona ima dva -koji imaju mlaznice, pa ce oni sas svojim da ....Te Lece.
Pa sto bre ne kazes lepo, Jasno da te citava jamerika razume.![]()
tf:sam si reko , ja ništa nisam kazalatf:

sam si reko , ja ništa nisam kazalatf:

A vidi ti mene, E jes sam glup, glup ko Tocak.
Dakle Ti ces ici kod Ljljke jer bo ona ima dva -koji imaju mlaznice, pa ce oni sas svojim da ....Te Lece.
Pa sto bre ne kazes lepo, Jasno da te citava jamerika razume.![]()

Biše danas pakleno vruće 

Sad mi javio mm..stigli, kod mame je, ..e tako i treba..ali slutim da će već sutra kad užeže da se prebace kod nasKupiću kikiriki kad se budem vraćala i flašu vina
![]()
NIsam vam ispričla..Jutros u šetnji..Daklem šetam Mrcu i sretnemo komšiju Badžu. Badžin gazda pozove Mrvicu ,ovaj dotrči krene ovaj da ga mazi...glredam ja u njih dvoje , kad u jednom trenutku ostim kako mi curi nešto niz noguBadža mi prišao s leđa i mrtav ladan mi zapišao nogu...Šta ti je ljubomora
![]()

Si video![]()
Istroših se zbog mog Mrce on najvole kikiriki ..![]()

Inace, Mirko se juce odnekud vratio povredjene sape pa sam ih ostavila u magacinu, od jutros ga nema nigde. A ona k'o Georgina, nikako da se omaci!Dobar dan![]()
Ko ne zna, ovo je Mirodjija, ponosna vlasnica (ako nije bilo promena u medjuvremenu) jedne maline i jedne mace. 
E pa dobro nam dosla na lecenje.Ko ne zna, ovo je Mirodjija, ponosna vlasnica (ako nije bilo promena u medjuvremenu) jedne maline i jedne mace.
![]()

Hvala na dobrodoslici
Bas mi je drago da se secas, jos uvek sam ponosna vlasnica jedne "lude" maline i jedne vrlo fine i umiljate mace![]()
Ali daljih detalja se ne secam... Maca je zenska? A malina?

Ne znam kako su se ovi moji zverovi uklopili ali uklopili su se donekle-dve odrasle macke i odrasla kuja, usvojena mesanka. A mozda je i bolje za macu da ne izlazi, manji je rizik da joj se nesto desi. 

Uh, na tome mora od steneta da se radi.Ne znam kako su se ovi moji zverovi uklopili ali uklopili su se donekle-dve odrasle macke i odrasla kuja, usvojena mesanka. A mozda je i bolje za macu da ne izlazi, manji je rizik da joj se nesto desi.
![]()

Dan : Stigoh kuci.. vruce..al dobro prođoh dođoh klimatizovanim autobusom![]()

samo da vam mahnem
na odmoru smo
bili nekoliko dana u Grckoj
a sada uzivamo na planini u jednom divnom spa centru
najlepse od svega je sto je u pitanju hotelski centra koji dozvoljava pse
e evo najmanje pet pasa tckara oko bayena
a sve neki kulturni psi
ne skacu u jakuzi i bazen
ne koskaju se medjusobno
malo laju
neyainterexovani za deci u lopte
samo se mislim da je moj Baja ovde
bazen bi vec bio njegov
prepisao bi svako mesto na kojem je ikome palo napamet da se izmokri
svaka loptica kojom se neko igra bila bi njegova
niko ne bi smeo da proba da ga prvi omirise ili pokaze i najmanji nagovestaj dominacije
e zato sedi kuci
istina
ovde su do sada paradirale pudle, sicu, kokeri i to engleski, jedan caucau i joj masa manjih pasa meni nepoznatog porekla
tek
imam koga da izmazim....
mada jedva cekam subotu i povratak u Nis kod Done i Baje o kojima se brine moja mama
tata je nazalost u kucnom pritvoru
mislim od Done ne sme da izadje iz kuce
jer ona samo moju mamu pusta
njih dve su drugarice
i niko vise....
Drago mi je da se lepo provodite. 
To je super sto se sve tako lepo uklopilo kod tebe ....
Pre maline sam imala psa koji je cak spavao sa mackom koju sam tada imala. Medjutim, ova ih ne podnosi, pa stalno mora da se pazi na prozore, vrata .....
e i ja cu izgleda na more
ceo avgust
oce draga mi mama da sa njom idem, ostanem mozda 2 nedelje
ona da se vrati a ja da ostanem i sacekam sestru i njeno drustvo
a oni dolaze 20. avgusta
sto znaci ceo mesec
i sad se ja pitam dal mi to pametno
Samo ako ima ko da brine o Lejki i Snupiju.