LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
dabome.....ma maca počeo da priča da zamenimo nameštaj dole u dnevnoj sobi. Hoće čovek lećaj a i onaj ratan se sav izandjao...i ne isplati nam se da šijemo jastuke za to staro. I ja kažem, dobro, ajd da vidimo šta ćemo...svi se izjasne za šta su, Cic,zet,Maki,Boki,ja, Maca...Mara i Mrki nisu diskutovali
...da li za ležaj i dve fotelje ili ugaonu i fotelje...a on kaže, pa nemam pare.......pa koje onda pričaš pitujem...znaš da ne volim te prazne priče 
...to je bilo u nedelju uveče
Juče, Maki imao slobodan dan, ja nemam pojma šta oni rade, ali kad sam pozvala da dodju po mene kažu mi da su bili i gledali nameštaj, pa podjoh i ja da vidim šta su izabrali i stvarno mi se dopalo, te kupismo....eto ...tolko
...da li za ležaj i dve fotelje ili ugaonu i fotelje...a on kaže, pa nemam pare.......pa koje onda pričaš pitujem...znaš da ne volim te prazne priče 
...to je bilo u nedelju uvečeJuče, Maki imao slobodan dan, ja nemam pojma šta oni rade, ali kad sam pozvala da dodju po mene kažu mi da su bili i gledali nameštaj, pa podjoh i ja da vidim šta su izabrali i stvarno mi se dopalo, te kupismo....eto ...tolko

Odo' sad da probam dete da na'vatam da dezura, pa da me zvrcne ako ko dodje, a ja da prisredim malo jos. I da umutim Plazma tortu caskom i slag, imam jednu kesicu onog C zacina za piletinu sa 4 sira, Milici omiljenog, kesu smrznutog pomfrita, supu samo da zakuvam...

Kupiću kikiriki kad se budem vraćala i flašu vina
E ulepša mi mm dan