LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
DI STE......utepah se s poso....a malo sam i odspavala
Mara je još u kazni
Mara je još u kazni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ludo kučište

pa nema meženja, niko ne priča sa njom, niko se ne igra. ne sme da udje u kuću, ne učestvuje ni u čemu...kad pridje sama svi je teraju a Mrkog maze....
Sad ce jos jace da se trudi da privuce paznju. Kod njih bas, bas pomaze ono "bolje spreciti nego leciti". U prevodu, cim je vidite da gleda vragolasto u sledecu stetu, packa po nosu ili tjuska u rebarca. Vaaaaljda ce vremenom da shvati, mada, i bretonci i malinoe su izuzetno inteligentni psi pa se i Baja junior izmetnuo na tatka mu, izeo djubrovnik pre neki dan. 

Kontraproduktivno.Sad ce jos jace da se trudi da privuce paznju. Kod njih bas, bas pomaze ono "bolje spreciti nego leciti". U prevodu, cim je vidite da gleda vragolasto u sledecu stetu, packa po nosu ili tjuska u rebarca. Vaaaaljda ce vremenom da shvati, mada, i bretonci i malinoe su izuzetno inteligentni psi pa se i Baja junior izmetnuo na tatka mu, izeo djubrovnik pre neki dan.
![]()

Dobro jutro.....
Mara je opet cepala mušemu uz Mrkijevu pomoć......ali on ne može da se pentra po stolicama i stolu i ostavlja šape
Mara je dovatila kesu iscepkanim sa sundjerima što sam pokupila od onih jastućića za sedenje koje su iscepali ....odnela celu kesu u travu i počela da cepa...Mrki nije
Mara se posle svega toga opet popela na sto na tremu i štrapkala po njemu...mušema bačena jer ne liči ni na šta....Mrki nije
Mara je otkrila da može visoko da skoči posebno iz zaleta....sad, ako slučajno sedneš, eto nje odnekud u suludom trku i pravac u krilo.....pri tom te zvekne glavom u nos, zube jer ne očekuješ koliku brzinu.....a desi se i da preleti kreten....tresne, ustane i nikom ništa :zcepanje:
Mara je sad u kazni...![]()
Da li ste se pomirile 
a kuma je karakter
to sam ja rasplaz pa oprostim onom Baji sve.....
lepotinja 

Ljiljo da li ćeš da pustiš Maru noćas u kućuDa li ste se pomirile
![]()

a kuma je karakter
to sam ja rasplaz pa oprostim onom Baji sve.....

jok......eno je u hodnik![]()

Ja sam mislila da nećeš ni u hodnik da je pustiš![]()