F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vam se samo javnem....:)

Da popijem kaficu, :kafa: ne eeeema kafe za vas ....ovde.:hahaha:

Ljljka je sve vec nasmejala, pa sta ce vam i kafa iz Torontoladije.:rotf:

Odoooooh da se malko.............:mrgreen:

Ako se bude prilike da se Javnem iz JUSA, ce vam se javnem, jer bo nosim LapTop.:whistling:

EEEEEEEEEEEEEJ ide[.......blagooooooo tebi.......ajde, sretan put, lepo se provedi, navataj ne[to kako ve' \eli[ :zcepanje:i javni se otud :cmok2: :cao:

- - - - - - - - - -

ima da izbaldišem ametom danaske......a ni sutra neće bude ništa bolje :zcepanje:

samo da se javnem i da Profi poželim srećan put!!! i lep provod....:zag: :bye:

ovde je stanje normalno !!! ludo!!!! svi jure.... na sve strane.... ćerka pustila na komp -danas majko ženiš svoga sina, kuća je treštala...Leni uopšte nije jasno šta se dešava....i tako....odoh....kuckamo se večeras...

dOBRO JUTRO......daklem, ćurka je ćurka i kad ćuti ima nade(doduše malene) da baš i nije tolko glupa....ali kad ćurlija, e, ondaK je ta sitna nada otišla u pm bez mogućnosti da se vrati jer ćurka je beznadežan slučaj :zcepanje:
Imam posla preko glave i to baš onako sa sve da moram da mislim baš mnogo...daklem, luda kuća....malo jače od standarda. I jutros podjemo Maki i ja, ja kažem da me odveze do pijace da kupim duvan, što dete uradi, pa idem u kanc. Eeeeeeee, tu počinjem da ćurlijam. Kupim 3kg krastavaca (baš kakve ja volim), 1,5 kg paradajza (lep, domaćii, zreo), pa 1kg višanja (Maki mnogo voli onaj običan kolač sa višnjama....samo ne znam kad ću da očistim višnje i da ga napravim...verovatno noćas :lol:), pa 1kg paprike, pa ne mogah da odolim da ne kupim sebi dinju (one obične, domaće, starinske sa rebrima i vertikalnim crticama...majka ih je sadila samo zbog mene).....pa kod našeg prodavca 1/2 kile šampinjona jer ko zna šta će mi pasti na pamet da spremim a kad njih imam onda je nekako sve lakše....i naravno nosim tešku tašnu (a teška je jer moram uvek biti u pripravnosti za svašta :manikir::zcepanje:) i kesu sa papirima koje sam sinoć ponela da radim kući pa ih uradi Cic (ona je iz svog stana izbegla kod nas od Cecinog koncerta koji se kod nje baš,baš lepo čuje).
I tako ćurlijajući baršunastim dubokim glasom krenem u kancelariju.......kaaaad, setim se da mi je crklo ono kuvalo za kafu, a kad kuvam na rešou ogromne su šanse da se samozapalim jer se ćurkoliko zablentavim u ono što radim :zcepanje:.....te se vratim (olakšavajuća okolnost je što nisam daleko otišla)....pa pajaj po inim tezgama sa sve tovarom u kesama dok nisam našla.....Kupim kod jednog dečka što prodaje plastiku ali ćurka ne bi bila ćurka da joj ćureći pogled ne padne i na plastične kutije....moja deca samo raznose što skuvam, a ambalažu niko ne vraća :rtfm: te odabrah i 4 komada kutija.
I tako.....ćurlijajući podjem u kancelariju sa sve kesama koje su landarale oko mene istežući mi mišiće vrata i ledja. Lepo i čak, za teške kese sasvim nežno, sekle su po dlanovima dok sam ja lagano napredovala zainaćena da neću stati do kancelarije....jer ja to mogu...taj bol su vežbe..trening...cilj....sve je u glavi. Dubokim glasom, doduše već poprilično roptajućim, ćurlijala sam u sebi dok mi je blagi vetrić hladio usijane mišiće ruku i vrata i nekako baš lepo pasovao kao muzička pratnja uz bubnjanje u glavi :lol:
I sad, dok pijem kafu iz novog lončeta, sasvim bezbedna od same sebe, jer stojim pored njega dok ne provri a to je svega minut, osećam se tako lepo živo i naravno ćurkoliko

Kako mi je sve to poznato. :aha: A jesi li se barem setila da kupis cigarete? :D Obicno tako kad se setim jos mase stvari, zaboravim ono po sta sam posla. :rumenka:

Ludo! I mene si uspela da nasmeješ :zcepanje:
... što baš i nije jednostavno ovih dana...

:zag: Kako ti je mama?

Bar dan devojke,bemti seminare i ko ih izmisli :evil: četiri sata slušam nekog smarača i normalno dremnem :lol:

Dan je samo za dremku. Ziva istina.

'Bar dan. Mimo obicaja (pocela kao da se skidam sa kofeina) popih kafu, drugacije se nije moglo.

E pa sad sam se ludacki, najstrasnije moguce iznervirala. Licno, nacionalista sam u meri da znam ko sam i odakle sam i tu se prica zavrsava, nemam problema sa drugim nacijama i verama, sve dok... :think: ...nema mesovitih brakova, suvise su sveze rane, imala sam ujnu muslimanku i znam koliko to moze naopako da krene a fakat i dalje sedimo na buretu baruta. Ako neko misli i oseca drugacije, pozdravljam, pomrli bismo od dosade da smo svi isti ali problem je u iskrenosti protiv licemerja. E, moja stara prijateljica, izbeglica iz BiH inace, otac joj tamo ratovao, morao covek, se udala za muslimana kad je emigrirala u SAD. Covek je "nas" musliman, ex-yu, da stvar bude jos radikalnija, mozda joj je otac ratovao protiv zetove familije. I sad vidim na fb da je ista ta pustila na svom wall-u pesmu Vidovdan. :eek: Ma daj, odluci se! :thumbdown:

eve men....legla sat vremena i sad pijem kafu da se rasvestim
pošto preleteh krug, odoh napolje da šistim višnje i pijuckam kafu i zalijem cveće i napravim kolač i izuključujem mašine i......:lol:

Danas došla Blondi, moja ženska mačka, pred vrata od kanc. i dere se punih usta, iz sveg glasa. Izađem, kad ona mi donela miša! :heart: Veliki miš, vidim da se borio, čim mu je probila kožu i pustila krv (obično ih samo udavi, bez krvi) i donela ga meni pošto se ona najela. I Mirko mi oteo miša! :evil: Ljuta sam na njega, jeste da ne znam šta bih radila sa mrtvim mišem, ali bio je za mene. :ljutko:

Danas došla Blondi, moja ženska mačka, pred vrata od kanc. i dere se punih usta, iz sveg glasa. Izađem, kad ona mi donela miša! :heart: Veliki miš, vidim da se borio, čim mu je probila kožu i pustila krv (obično ih samo udavi, bez krvi) i donela ga meni pošto se ona najela. I Mirko mi oteo miša! :evil: Ljuta sam na njega, jeste da ne znam šta bih radila sa mrtvim mišem, ali bio je za mene. :ljutko:

Ona te voli i imama poverenja u tebe,možda u zamrzivač za kasnije :zcepanje:

:zcepanje:

Ona je jedna divna macka, od totalne divljakuse do macke koju niko ne mora da drzi da bih je spricala kad treba, transformacija je bila 100%! :heart2: I Mrvica, kuja, mi donosi ulov redovno, samo malo sazvakane budu te njene krtice i voluharice. :lol: I sve ih macak pojede. :aha: (Inace, i Mrvica je bila zlostavljana i potpuno nepoverljiva prema svima kad je dosla.

Mi smo našu Bellu-kuče uzeli iz "hraniteljske porodice"iz Mladenovca(inače smo iz Vojvodine) preko Orke.Još uvek smo u kontaktu sa tim ljudima :D.Ovo je Bella
Picture 115.jpg
:ok:

Prilozi

• Picture 128.jpg
    Picture 128.jpg
    35,6 KB · Pregleda: 1
Bas joj stoji ime. :heart: Nadam se da ce i moj novi pas (kad napravimo tu famoznu ogradu i jos famozniji boks) takodje biti usvojen, Mrvica je divna ali ona je alarm. Imam kandidata vec ako ga neko ne ugrabi, onako diiiivnog. :zaljubljena:

Ma nisu samo zeMske tak'e, moj Gizmo, usvojeni mesanac pekinezera koji nam je bio clan familije preko 14 godina, je trpeo cesljanje samo zato sto ga posle toga svi hvale da je lep. :D I negde prosle-pretprosle godine dosao jedan kupac tu iz kraja a u autu njegova skotska ovcarka, ja je mazim, grlim, pricam joj da je lepa a ona raste kao kvasac od komplimenata! :zcepanje: Ali bas cu da vidim za koji dan ima li i moja Mrvica to u sebi, treba da joj nabavim siru ogrlicu, ova davilica joj je vec ostetila dlaku. Zapikirala sam jednu crvenu sa cvetovima i bodljama. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back