LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
decu nemoj da zaboraviš......da im natrljaš noseve jer oni nisu mali da ne mogu sami da ga operu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro jutro..... daklem !!! bilo je prelepoooo......
dok je trajalo crkveno venčanje , na Paliću, u gradu je pljuštala kiša...kad smo došli u grad, već je prestala i za slikanje je bilo super.... i u crkvi i u velikoj većnici je bilo divno, posle u hotelu večera, veselje, ma super....bez greške...muzika je bila savršena, uglavnom zabavna, ali imali su jedan blok, onako nešto od Miroslav Ilića, pa čardaš, nešto od Zvonka Bogdana, da svima ugode.... a celo veče se djuskalo, ripalo.... trajalo do 2 sata iza ponoći....niko nije preterao sa pićem, a svi su bili veseli, pevalo se zajedno sa muzikom....danas ćutim , izgubila sam glas....
u toku dana ću dobiti neke slike na mejl, pa ću videti da neku postavim...ja nisam slikala, ćera mi je rekla da ipak nema smisla, kad to radi plaćeni fotograf, i plus jedan rodjak-profesionalac...
Mladenci su ostali da prenoće u apartmanu u hotelu, to je u paketu celog aranžmana, a sutra putuju na desetak dana u Grčku...

e, da....a ponela sam 3 veeelika kišobrana, neki reklamni, još ne korišteni, jer su nenormalno veliki, ali bi dosta zaštitili bar mladu i mladoženju....srećom nije ih trebalo vaditi iz prtljažnika....
Ja sam jutros imala šok od kojeg se još uvek oporavljam...
Juče kad smo bili u poseti, sestra kaže da im je ponestalo vlažnih maramica za mau. A snajki pozlilo pa je brat vodio u urgentni (sve je u istom sklopu samo druga zgrada), a ja, kao za inat nisam imala ni dinara (krenuli smo zajedno, on je poneo).
I jutros odem da odnesem te maramice... al' nekako - teško i sa strahom. Valjda zato što je juče bila nedelja...
Uglavnom, uđem u sobu - krevet prazan
Počnem da razmišljam... možda su je premestili, ali na ormariću su njene stvari...
Tako ušokirana pitam nekog momka, tehničara - on sa osmehom odgovori: "Odvezli su je na snimanje"
Ne radi skener u našoj bolnici pa je voze za Kikindu.
Uglavnom... trebalo mi je jedno sat vremena da dođem sebi![]()

Nazvala kući decu..
Kažu Mrvica ima prolif..skroz se isprljao..
Pitam ko ga je vodio napolje i što ga taj nije oprao
Kažu a ne pa on je na terasi
Eto tako kad stignem kući krenem redom..Mrca , terasa....![]()
decu nemoj da zaboraviš......da im natrljaš noseve jer oni nisu mali da ne mogu sami da ga operu![]()

Lepo sam rekla da se oždrao od piletine..
Da i sakrio piletinu u moju suknju![]()
Ova njegova imenjakinja ima par stekova, dva su za peciva, ostali za koske, a kad joj je hladno ili vruce da kopa, jednostavno spakuje pod jastuce. 
Lepo sam rekla da se oždrao od piletine..
Da i sakrio piletinu u moju suknju![]()
Jos nisam oprala terasu ni Mrcu...

magi bas su lepi i nasmejani
- - - - - - - - - -
jel bese mlada trudna?

Lepi su
Kaze moja mama,(babica),da danasnje trudnoce sve krace traju.![]()

hahahah....mama je u pravu.....šta ćeš moderna vremena....![]()

Lepi su Magi![]()

Hvala, da, stalno su bili nasmejani, veseli, srećni.... 4 meseca...
bice bebe eto Leni drustvo i babina radost 
pisala je magi 
Jocika pa zar ti nisi znalapisala je magi
![]()
godine dete moje