F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro..... daklem !!! bilo je prelepoooo......

dok je trajalo crkveno venčanje , na Paliću, u gradu je pljuštala kiša...kad smo došli u grad, već je prestala i za slikanje je bilo super.... i u crkvi i u velikoj većnici je bilo divno, posle u hotelu večera, veselje, ma super....bez greške...muzika je bila savršena, uglavnom zabavna, ali imali su jedan blok, onako nešto od Miroslav Ilića, pa čardaš, nešto od Zvonka Bogdana, da svima ugode.... a celo veče se djuskalo, ripalo.... trajalo do 2 sata iza ponoći....niko nije preterao sa pićem, a svi su bili veseli, pevalo se zajedno sa muzikom....danas ćutim , izgubila sam glas....
u toku dana ću dobiti neke slike na mejl, pa ću videti da neku postavim...ja nisam slikala, ćera mi je rekla da ipak nema smisla, kad to radi plaćeni fotograf, i plus jedan rodjak-profesionalac...
Mladenci su ostali da prenoće u apartmanu u hotelu, to je u paketu celog aranžmana, a sutra putuju na desetak dana u Grčku...

Divno, drago mi je da je sve proteklo kako treba. :zag:

e, da....a ponela sam 3 veeelika kišobrana, neki reklamni, još ne korišteni, jer su nenormalno veliki, ali bi dosta zaštitili bar mladu i mladoženju....srećom nije ih trebalo vaditi iz prtljažnika....

Nije mlada grebala serpe. ;)

Ja sam jutros imala šok od kojeg se još uvek oporavljam...
Juče kad smo bili u poseti, sestra kaže da im je ponestalo vlažnih maramica za mau. A snajki pozlilo pa je brat vodio u urgentni (sve je u istom sklopu samo druga zgrada), a ja, kao za inat nisam imala ni dinara (krenuli smo zajedno, on je poneo).
I jutros odem da odnesem te maramice... al' nekako - teško i sa strahom. Valjda zato što je juče bila nedelja...
Uglavnom, uđem u sobu - krevet prazan :sad2:
Počnem da razmišljam... možda su je premestili, ali na ormariću su njene stvari...
Tako ušokirana pitam nekog momka, tehničara - on sa osmehom odgovori: "Odvezli su je na snimanje"
Ne radi skener u našoj bolnici pa je voze za Kikindu.
Uglavnom... trebalo mi je jedno sat vremena da dođem sebi :confused:

Mogu da zamislim kako si se otkinula. :zag:

Dobar dan zelim. Kako ste mi? Slovenci snimili promo-spot za jeftin prevoz na more vozom, za grupu od 6toro, zagrcnula sam se kafom od smeha. :lol:

:dash:Nazvala kući decu..
Kažu Mrvica ima prolif..skroz se isprljao..
Pitam ko ga je vodio napolje i što ga taj nije oprao :evil:
Kažu a ne pa on je na terasi :dash:
Eto tako kad stignem kući krenem redom..Mrca , terasa....:histericna:

A da nije lezao na plocicama?

decu nemoj da zaboraviš......da im natrljaš noseve jer oni nisu mali da ne mogu sami da ga operu :lol:

:amen:

Lepo sam rekla da se oždrao od piletine..
Da i sakrio piletinu u moju suknju :aha:

:lol: Ova njegova imenjakinja ima par stekova, dva su za peciva, ostali za koske, a kad joj je hladno ili vruce da kopa, jednostavno spakuje pod jastuce. :lol:

dobro veče...mladenci odoše za Bg, sutra dalje za GR....ostale slike ću najverovatnije dobiti tek za dve nedelje kad se vrate, sada samo ovu jednu da vam pokažem, slikana sa mobilnim, vetar duva....nosi pantalone i venčanicu...

2qvbe4h.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back