F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hej magi, baš rekoh da vidim da li si došla pa doleteh.......tako mi je drago što je sve bilo veselo, živo i kulturno i što vam nisu trebali ti ogromni kišobrani :zag:
jesam ti kazala da će da bude sve ok i diiiiiiiiiivnoooo.....a? :lol:

Dančić Mari :zag: Da li je Ljilja napisala blog ? :ceka:

ama posle blog........ne znam di mi a di zadnji trap....doleteh samo dok čekam klijenta (sišo samo do radnje), pa begam u banku, pa kad se vrnem...:lol:

- - - - - - - - - -

Dogovoreno! :heart:
Pošto kod mene sve mora komplikovano i ta odiseja oko motorizacije traje, pa traje... ovih dana bi trebalo da se konačno završi! ;)

nadam se....jedu mi se kolači a mrzi me da pravim :lol:

dobro jutro..... daklem !!! bilo je prelepoooo......

dok je trajalo crkveno venčanje , na Paliću, u gradu je pljuštala kiša...kad smo došli u grad, već je prestala i za slikanje je bilo super.... i u crkvi i u velikoj većnici je bilo divno, posle u hotelu večera, veselje, ma super....bez greške...muzika je bila savršena, uglavnom zabavna, ali imali su jedan blok, onako nešto od Miroslav Ilića, pa čardaš, nešto od Zvonka Bogdana, da svima ugode.... a celo veče se djuskalo, ripalo.... trajalo do 2 sata iza ponoći....niko nije preterao sa pićem, a svi su bili veseli, pevalo se zajedno sa muzikom....danas ćutim , izgubila sam glas....
u toku dana ću dobiti neke slike na mejl, pa ću videti da neku postavim...ja nisam slikala, ćera mi je rekla da ipak nema smisla, kad to radi plaćeni fotograf, i plus jedan rodjak-profesionalac...
Mladenci su ostali da prenoće u apartmanu u hotelu, to je u paketu celog aranžmana, a sutra putuju na desetak dana u Grčku...
Divno!
Najčistije i najlepše slike su posle kiše... tako da je i to ispalo savršeno.
Neka im je sa srećom... i tebi uz njih, naravno :heart:

Ja sam jutros imala šok od kojeg se još uvek oporavljam...
Juče kad smo bili u poseti, sestra kaže da im je ponestalo vlažnih maramica za mau. A snajki pozlilo pa je brat vodio u urgentni (sve je u istom sklopu samo druga zgrada), a ja, kao za inat nisam imala ni dinara (krenuli smo zajedno, on je poneo).
I jutros odem da odnesem te maramice... al' nekako - teško i sa strahom. Valjda zato što je juče bila nedelja...
Uglavnom, uđem u sobu - krevet prazan :sad2:
Počnem da razmišljam... možda su je premestili, ali na ormariću su njene stvari...
Tako ušokirana pitam nekog momka, tehničara - on sa osmehom odgovori: "Odvezli su je na snimanje"
Ne radi skener u našoj bolnici pa je voze za Kikindu.
Uglavnom... trebalo mi je jedno sat vremena da dođem sebi :confused:

Ja sam jutros imala šok od kojeg se još uvek oporavljam...
Juče kad smo bili u poseti, sestra kaže da im je ponestalo vlažnih maramica za mau. A snajki pozlilo pa je brat vodio u urgentni (sve je u istom sklopu samo druga zgrada), a ja, kao za inat nisam imala ni dinara (krenuli smo zajedno, on je poneo).
I jutros odem da odnesem te maramice... al' nekako - teško i sa strahom. Valjda zato što je juče bila nedelja...
Uglavnom, uđem u sobu - krevet prazan :sad2:
Počnem da razmišljam... možda su je premestili, ali na ormariću su njene stvari...
Tako ušokirana pitam nekog momka, tehničara - on sa osmehom odgovori: "Odvezli su je na snimanje"
Ne radi skener u našoj bolnici pa je voze za Kikindu.
Uglavnom... trebalo mi je jedno sat vremena da dođem sebi :confused:

MOGU DA YAMislim kako ti je bilo :zag:

:dash:Nazvala kući decu..
Kažu Mrvica ima prolif..skroz se isprljao..
Pitam ko ga je vodio napolje i što ga taj nije oprao :evil:
Kažu a ne pa on je na terasi :dash:
Eto tako kad stignem kući krenem redom..Mrca , terasa....:histericna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back