GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Magiiiiiiii
Baš mi je drago što je sve proteklo u najboljem redu 
Baš mi je drago što je sve proteklo u najboljem redu Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš mi je drago što je sve proteklo u najboljem redu MagiiiiiiiiBaš mi je drago što je sve proteklo u najboljem redu
![]()
a tek meni....![]()
brinula sam zbog mladje ćereke, ona je nešto posle 1, posle ponoći krenula za Bg, ali i to je prošlo dobro....jutros od 8 je već na poslu.....

I što niste pokisli![]()

hej magi, baš rekoh da vidim da li si došla pa doleteh.......tako mi je drago što je sve bilo veselo, živo i kulturno i što vam nisu trebali ti ogromni kišobrani
jesam ti kazala da će da bude sve ok i diiiiiiiiiivnoooo.....a?![]()
evo imaš na prethodnoj strani detaljniji izveštaj....

evo imaš na prethodnoj strani detaljniji izveštaj....

ti i opajdara
napisala sam brzinski al nemam sad kad da sredjujem i objavljujem.....će bude u velikoj pauzi blog![]()

napisala sam brzinski al nemam sad kad da sredjujem i objavljujem.....će bude u velikoj pauzi blog![]()
Daklem ćem da bude smeha..mogu da zamislim kad je dospela u blog![]()

Juče sam te se setila Magi i gledala prognozu za SU
Baš se radujem što je sve bilo tako lepo
Dobro vam jutro pisaČce, igraČce![]()
dobro jutro i tebi, Mari....
Da li je Ljilja napisala blog ? 
Dogovoreno!EEEEEEEE ondaK sam stvarno yaslu\ila NoFela....i kolja;e![]()

Dančić MariDa li je Ljilja napisala blog ?
![]()

Dogovoreno!
Pošto kod mene sve mora komplikovano i ta odiseja oko motorizacije traje, pa traje... ovih dana bi trebalo da se konačno završi!![]()

Divno!dobro jutro..... daklem !!! bilo je prelepoooo......
dok je trajalo crkveno venčanje , na Paliću, u gradu je pljuštala kiša...kad smo došli u grad, već je prestala i za slikanje je bilo super.... i u crkvi i u velikoj većnici je bilo divno, posle u hotelu večera, veselje, ma super....bez greške...muzika je bila savršena, uglavnom zabavna, ali imali su jedan blok, onako nešto od Miroslav Ilića, pa čardaš, nešto od Zvonka Bogdana, da svima ugode.... a celo veče se djuskalo, ripalo.... trajalo do 2 sata iza ponoći....niko nije preterao sa pićem, a svi su bili veseli, pevalo se zajedno sa muzikom....danas ćutim , izgubila sam glas....
u toku dana ću dobiti neke slike na mejl, pa ću videti da neku postavim...ja nisam slikala, ćera mi je rekla da ipak nema smisla, kad to radi plaćeni fotograf, i plus jedan rodjak-profesionalac...
Mladenci su ostali da prenoće u apartmanu u hotelu, to je u paketu celog aranžmana, a sutra putuju na desetak dana u Grčku...

Ja sam jutros imala šok od kojeg se još uvek oporavljam...
Juče kad smo bili u poseti, sestra kaže da im je ponestalo vlažnih maramica za mau. A snajki pozlilo pa je brat vodio u urgentni (sve je u istom sklopu samo druga zgrada), a ja, kao za inat nisam imala ni dinara (krenuli smo zajedno, on je poneo).
I jutros odem da odnesem te maramice... al' nekako - teško i sa strahom. Valjda zato što je juče bila nedelja...
Uglavnom, uđem u sobu - krevet prazan
Počnem da razmišljam... možda su je premestili, ali na ormariću su njene stvari...
Tako ušokirana pitam nekog momka, tehničara - on sa osmehom odgovori: "Odvezli su je na snimanje"
Ne radi skener u našoj bolnici pa je voze za Kikindu.
Uglavnom... trebalo mi je jedno sat vremena da dođem sebi![]()

Nazvala kući decu..