F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo me, stigla....

izvukli su gazu-dren, pa brat-bratu pola metra....imala sam utisak nikad kraja, a bolelo je sve sam siktala....kaže sestra pa moram to da uradim....rekoh vi radite a ja ću da sikćem....pa smo se svi smejali...e kad je dr počeo opet da pritiska i cedi a sestra da gura unutra novu gazu, već nije bilo tako smešno....sutra moram opet u bolnicu na previjanje. antibiotik ne treba kaže dr....i savet je da mogu da hodam, što više da se krećem....mislim da to za danas neće da važi, jer me jako boli....možda od sutra ako bude manje bolelo...

evo me, stigla....

izvukli su gazu-dren, pa brat-bratu pola metra....imala sam utisak nikad kraja, a bolelo je sve sam siktala....kaže sestra pa moram to da uradim....rekoh vi radite a ja ću da sikćem....pa smo se svi smejali...e kad je dr počeo opet da pritiska i cedi a sestra da gura unutra novu gazu, već nije bilo tako smešno....sutra moram opet u bolnicu na previjanje. antibiotik ne treba kaže dr....i savet je da mogu da hodam, što više da se krećem....mislim da to za danas neće da važi, jer me jako boli....možda od sutra ako bude manje bolelo...

POBOGU :eek::eek::eek:
ajde odmaraj ...:zag:.ja ;ekam Gocu da stigne kod mene na kafu :zag:

Dobro jutro.........pauzioca.....:kafa:

gledam moje fotografije......i........bože ili sudbo, hvala ti na ovolikoj lepoti i ljubavi......

dsci0036-1.jpg

a na to me podstakla poruka na profilu od prijateljice

0jnmq-1.png

tačno......u tome je umeće življenja kojim vladaju samo oni koji umeju biti sretni

I da neko ne pomisli kako sam sretna samo zbog pasa :lol: taman posla....jer oni ne bi bili deo sreće i takvi kakvi jesu da mi nismo sretni sa nama ovakvima kakvi jesmo i sa ljudima koje nam sudba dodeli da napravimo one druge, male-velike ljude takvima kakvi jesu.

DaKleM, zaključak je.....svi smo SRETNI bre :cistinaocare:

:zag:

Jutro narode,
Ja kao u kancelariji samo ga zivkaju nemoze ni na odmoru da se opusti.
Sinoc padala kisa,sad je zahladnelo.
Juce smo se prosetali ljudski a i posvadjali hahaha.
A mora da kazem da bas pazi na mene .

E to je bitno! :zag:

evo me, stigla....

Ajoj... :zag:

Dobar dan. Inace, ostah duzna pricu, mada niko nije ni primetio. :lol: Elem, naksinoc moje ljute zveri macece opljackaju Mrvicu izgleda, skoro sve joj pojedu, i ona od dugog vremena tokom noci izjamari... nesto. Glodara nekog mi je mrtvog ostavila pred vratima, zamalo da se sapletem preko njega. I tu padne zakljucak da treba da je hranim ujutru. :aha: Prekjuce popodne dosli kupci, ja krenem iz kanc. u magacin, kad sam otvorila vrata, zamalo da se sapletem, ponovo, ali prizor je bio :zaljubljena: Moje dve macke spavaju tako lepo zagrljene... :heart::heart: Ne stigoh da ih uslikam, dok sam usluzila kupca, oni se probudili.

:zag: tako će i da bude....ne odgovara mi da je noga spuštena dok sedim, a za kompom ne mogu drugačije....tako da odoh da se izvalim....kuckamo se uveče, malo da vidim kako ste svi....:)

MAGI, sve najbolje i da sto pre ozdravis. :heart:

Eh da da pozelim vam svima Dobro Jutro.:D

Ukljucih komp da bih poslao to sto sam nocas radio i da Vam se Javim.

Kad se vrnem sas obaveza, citam i pisem.

A da Gordana dobija racuni za konsultacije za Azdaju Mrvicu, molit cu lepu punu adresu za slanje..........:rotf::rotf:

MAGI, sve najbolje i da sto pre ozdravis. :heart:

Eh da da pozelim vam svima Dobro Jutro.:D

Ukljucih komp da bih poslao to sto sam nocas radio i da Vam se Javim.

Kad se vrnem sas obaveza, citam i pisem.

A da Gordana dobija racuni za konsultacije za Azdaju Mrvicu, molit cu lepu punu adresu za slanje..........:rotf::rotf:

Ne priznajem nikakve troškove, saveti su deljeni dobrovoljno :zcepanje:

Mimi kako lepa pri;a. Mnoštvo takvih pričica oplemeni ljude koji imaju kućne ljubimce, ulepša maleni komad vremena i kad uveče pogledaš dan....a on......kao švajcarski sir izbušen....u svakoj rupici taj maleni komad lepote, ljubavi i brige....

Inače, eve gu Gordana kude men...piše sa Micinog kompa :zcepanje:

Ne priznajem nikakve troškove, saveti su deljeni dobrovoljno :zcepanje:

Molim lepo nema tu trte mrte, Vama nisu deljeni saveti, stavise vi ste bili upozoreni da Vas Ala od Mrce, bude pod posebnim nazorom.:hahaha:

Dole tj Gore-kako se kome svidja- Narav praiskonska, Azdaje Mrce je doslo do izrazaja prvom prilikom i desilo se sto se desilo.:rtfm:

Pile je dozivelo takav Stres da se do kraja svog divnog zivota ,koje mu je bilo namenjeno, nece oporaviti. :lol:

S toga sledi da u ime Pileta, vama ce se proslediti racun i to ne u dinarima vec u zdravoj valuti a konj ce to biti, to cemo se vec dogovoriti. :think:

Ako ima kod vas iole morala, Vi biste zdusno morali da prihvatite za stetu od vase Azdaje.:rotf:

Upravo sam primio dopise od "SEVERAL different Animals which are under stress.....................This is Critical Incident which needs to be addressed ".....:super:

Zato, nemojte da se salite i da pokusate da izbegnete troskove koji su do sada vec izasli u skoro MILION Dolara. :rotf: :gace::brus: :brus:

Zastitnik Nevinih I potlacenih Zivotinja

Poslednja izmena:
Imala sam sve, zelenu kartu, mogucnost da postanem drzavljanka USA, samo da sam ``sacekala`` jos jednu godinu...
Blue cross zdravstveno osiguranje, ma sve sto sam pozeleti mogla sam imala.
Ali jedno ``ali`` srecu kvari.

Pogledaj sa njima ,normalno ako si zainteresovana za odlazak iz S. ako si imala zeleni karton, mozes opet da zatrazis .....:)

Sve to ako i ...............:roll:

A taj sto ti uskrati zadovoljstvo, mislim taj ALjI, da mu Mamu maminu..:hahaha:...A sta kazes na to.

Molim lepo nema tu trte mrte, Vama nisu deljeni saveti, stavise vi ste bili upozoreni da Vas Ala od Mrce, bude pod posebnim nazorom.:hahaha:

Dole tj Gore-kako se kome svidja- Narav praiskonska, Azdaje Mrce je doslo do izrazaja prvom prilikom i desilo se sto se desilo.:rtfm:

Pile je dozivelo takav Stres da se do kraja svog divnog zivota ,koje mu je bilo namenjeno, nece oporaviti. :lol:

S toga sledi da u ime Pileta, vama ce se proslediti racun i to ne u dinarima vec u zdravoj valuti a konj ce to biti, to cemo se vec dogovoriti. :think:

Ako ima kod vas iole morala, Vi biste zdusno morali da prihvatite za stetu od vase Azdaje.:rotf:

Upravo sam primio dopise od "SEVERAL different Animals which are under stress.....................This is Critical Incident which needs to be addressed ".....:super:

Zato, nemojte da se salite i da pokusate da izbegnete troskove koji su do sada vec izasli u skoro MILION Dolara. :rotf: :gace::brus: :brus:

Zastitnik Nevinih I potlacenih Zivotinja

:cepanje: :cepanje: :rotf: :rotf: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back