LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.562
jao bre šta ovaj Profa sve ima 

stasao za ženidbu.....a izvod?

stasao za ženidbu.....a izvod?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jao bre šta ovaj Profa sve ima
stasao za ženidbu.....a izvod?![]()

E milina od malih slatkih, mirisljavih paradajza, cekam na ljute papricice,E.......... o zenidbi, nis, necem , dosta je bilo, sada da se uziva............ u zivotu.![]()

Vidiš da je mučenik odma pobegao, još će i za to da okrivi Mrcu i ispostavi mi račun

Rekla bih da uživaš![]()
tu sam Ja, a racun je za terapije .....![]()
,može popust ili neka terapija grratisI jes da uzivam, tako i treba.
Ima se drustvo i uzivanje u basti

idem ja polako na zaslužen odmor 
Za pile naravno,može popust ili neka terapija grratis
i rad, pa dodjem kasnije. Jutros imam nešto da završim rano za klijenta tako da ništa od jutarnje šetnje ili malo vežbica na Savi...ali nema veze, ima da vežbam predveče pranje prozora (za rameni deo odlične vežbe), uz merdevine i niz merdevine (za nogice), malo kuvanja čisto da se ne osećam kao kućna pomoćnica a i odlično je kao vežba trčanja uz i niz stepenice od sprata do letnje kuhinje posebno kad se malo zanesem pa zaboravim
plevljenje trave u divno predvečerje umesto bensedina, slaganje opranog veša u ormane kao psiho terapija kad vidiš da gomila nesredjenog nestaje i postaje mnogo gomilica sredjenog te to izazove utisak stvaralačkog zanosa
....i tako.....o medjuaktivnostima ne bih ovog jutra 
..i neke domaće smirela aktivnosti te je bila osujećena u igranju i javljanju
al sve gi pretekoh 

dobar dan.... moja priča još ni blizu nije završena....danas je drugi dr pregledao, cedio, ispirali, turili opet gazu u ranu, ne sme još da zaraste i napisao da idem na previjanje svaki dan kod mog lekara u ambulantu, a kontrola u bolnici u sledeću sredu...e sad moja ambulanta subotom i nedeljom ne radi, nema ni dežurstvo....kaže - onda u hitnu pomoć....a tamo je za vikend uvek haos ...![]()
![]()

dobar dan.... moja priča još ni blizu nije završena....danas je drugi dr pregledao, cedio, ispirali, turili opet gazu u ranu, ne sme još da zaraste i napisao da idem na previjanje svaki dan kod mog lekara u ambulantu, a kontrola u bolnici u sledeću sredu...e sad moja ambulanta subotom i nedeljom ne radi, nema ni dežurstvo....kaže - onda u hitnu pomoć....a tamo je za vikend uvek haos ...![]()
![]()

![]()
A ja sam odahnula sto su cak i deca lepo jela spanac sa piletinom a sestra i snaja pitale za recept za engleske mafine, koje ne bih ni vadila iz zamrzivaca da u truloj lokalnoj prodavnici nije nestalo hleba. 
Dobro jutro.....i rad, pa dodjem kasnije. Jutros imam nešto da završim rano za klijenta tako da ništa od jutarnje šetnje ili malo vežbica na Savi...ali nema veze, ima da vežbam predveče pranje prozora (za rameni deo odlične vežbe), uz merdevine i niz merdevine (za nogice), malo kuvanja čisto da se ne osećam kao kućna pomoćnica a i odlično je kao vežba trčanja uz i niz stepenice od sprata do letnje kuhinje posebno kad se malo zanesem pa zaboravim
plevljenje trave u divno predvečerje umesto bensedina, slaganje opranog veša u ormane kao psiho terapija kad vidiš da gomila nesredjenog nestaje i postaje mnogo gomilica sredjenog te to izazove utisak stvaralačkog zanosa
....i tako.....o medjuaktivnostima ne bih ovog jutra
![]()
Za Gordanu,,,,,,,Ljiljka imala modlovsko-blogerskog posla sas pripadnike protivničkog pola.....i neke domaće smirela aktivnosti te je bila osujećena u igranju i javljanju
al sve gi pretekoh
![]()

Ajoj...![]()
Dobar dan. Prezivvesmo sinoc goste, Mrvica je odahnula kad su otisli jer simpatije mojih sestricina nisu bile obostrane, otrpela ih je stoicki dok nisu naisle macke da je odmene.A ja sam odahnula sto su cak i deca lepo jela spanac sa piletinom a sestra i snaja pitale za recept za engleske mafine, koje ne bih ni vadila iz zamrzivaca da u truloj lokalnoj prodavnici nije nestalo hleba.
![]()

Jutro odeljenjce![]()

![]()
Opčinili smo ga ovih dana