magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
evo peti post u nizu....odoh ...
zelim vam laku noc...
zelim vam laku noc...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelim vam laku noc...moja tastatura opet vodi svoju politiku....dzabe prebacim na latinicu ili cirilicu prepoznaje samo engleska slova....bice da je vreme da se menja....ako nije greska u kompu...to mi bas sad ne treba...trosak je veci...

Profa nam u elementu !!!

evo peti post u nizu....odoh ...zelim vam laku noc...

Lepo , lepo od tebe, a jel kako je bilo posle povratka..........iz USA?

Kad pitas, bolje bi nam bilo da smo ostale u Drzavama.
Ali moja luuuda glava...
Sad bih dala sve da vratim vreme... ali nema vracke.![]()
sutra u sedam kad krenu da buše i ruše ima ponovo da ispadnem iz kreveta 
tako se izrazio, baš ženstveno 

.....E samo za tretman kod Psihologa, Psihijatra,Socijalnog Radnika koji mora sve to da koordinira, pa fizio terapiju, masage, A da ne pricam tu o Perju i to onom tako finom neznom........A tek Nocne More....Ih bre Gordano, bre Gordano.

Tu sam, mada je bolje daidem na spavanjesutra u sedam kad krenu da buše i ruše ima ponovo da ispadnem iz kreveta
![]()

buše asfalt i isti ruše oko moje zgrade,menjaju cevi za centralno grejanje. I tačni su baksuzi krenu svaki dan u 7.

lele što me falite da nemate nekog dobrostojećeg za ženidbu![]()

mada kad razmislim i ne mora da se ženi, banka je dovoljna
dakleM čekamo izvod 
QQ meni šta ti ispisa, nemoj samo da te gazda na pile čuje
Mada kad malo bolje razmislim mogu i ja da tužim jer je moje kuče upalo u potok jureći za njegovim piletom koje ga je smišljenio navelo na bacanje za nim u žbunje i potok. Kao posledicu toga moja majka je silno vreme utrošila vadeći Mrcu i pile iz potoka a o vraćanju mrcine dlake u pređašnje stanje da ne pričam.‚
I da fala na komplimentu![]()

mada kad razmislim i ne mora da se ženi, banka je dovoljna
dakleM čekamo izvod
![]()
......i list nepokretnosti 

jok bre.......mada......ima ovde jedan sloBodan... samo da dostavi izvod iz banke ...![]()

Molim lepo, vi Gordana mesate Uzrok sa Posledicom, Nije Pile jurilo Vasu Azdaju-Mrcu, vec se dogadjaj desio bas onako kako ste u vasim proslim postovima naveli
Vi ste i sretni sto Pile nece u sklopu svoje tuzbe da navede i Vasu majku kao i sa kojim se ona sve mukama vodila dok je uspela da savlada taku divlju zver.
Mozemo samo da zamislimo sta je sve Ovo jadno pile dozivelo, mora da je pisssssstala da se culo po celom Jastrebcu, ma zasigurno u celom Okrugu.
Nemojte zaboraviti da se i roduitelji Pileta mogu ukljuciti u proces Tuzbe kako samog Mrce , tako i na Gazdaricu koja protupravno drzi taku Alavu- divlju zivotinju.
Sta vise i i braca i sestre imaju pravo kako na novcanu nadoknadu, tako i za mentalni tretman jer bo su svi bili zateceni mogucnosti da se Zlatno, Nevino, Lepo malo Pile, bude Prozderano od strane DIVLJE Spodobe, koje je stiglo iz Divljeg Grada u kom je bilo zatvoreno, mozda i bez hrane i vode, maltretirano na razlicite nacine, kao sto je recimo kupanje sas mirisnim samponima i tako to.
Draga moja Gordana, morat cete biti veoma obazrivi sas Pile ,kad se Vi tamo pojavite...........
Od vas zavisi dalji tok dogadjaja jer mogu se i medjunarodne Institucije za Zastitu Nevinih Pilica ukljuciti u Proces.
S postovanjem
Zastitnik svih nevinih , potlacenih traumatizovanih Pilica

Bravo profo odavno se nisam ovko smejala na monitor

Bravo profo odavno se nisam ovko smejala na monitor
![]()

Ajd sada u Horizontalu a sve ono sto ide uz to primeni![]()