F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može ako ćeš ti mene da doniraš sa nekom kintom :lol:, e sramote bre udario po sirotinji. od usta nam oduzimaš :lol: i to za sirotu mini aždajicu od 4.5 kg
kome on može da naudi, vidi ga kako je lep i pep

Uploaded with ImageShack.us
:

Au, Kakva zver :eek:, ma normalno da je svoj iskoski nagon za lovom, odmah u predelu Jastrebca , iskoristio, sta vise nevine zivotinje- domicilne je odmah poceo sa terorizanjem i samo pukom srecom Jadno pile je ostalo u zivotu sa posledicama koje ce da vuce u svom zivotu. ;)

Nema tu opravdanja za ovu zver,Vlasnik/ ca je i moralno bas kao i zakonski odgovorna za ponasanje ove DIVLJE ZVERI. :brus:

Da vas samo obavestim da sa svakom korespodencijom dnevnom- nedeljnom , vas dug se povecava.....................:rtfm:

A o tome da ste Vi siromasni u Serbiji, to mozete da okacite Macki o rep.:rotf:

Nama zapadnjacima je veoma dobro poznato koliko ste BOGATI, pogledajte Vase Politicare koliko su ukrali do sada i koliko su bogati, zato ne odustajemo od NAPLATE Racuna za zastupanje ovog Jadnog, tako slatkog zlatnoustog, Pileta. :evil:

Iz korespodencije , mogu da zakljucim da sva divlja narav ove ZVERI od Mrce, je najverovatnije preuzela od Gazdarice??????????:rotf::rotf:

evo me, stigla....

izvukli su gazu-dren, pa brat-bratu pola metra....imala sam utisak nikad kraja, a bolelo je sve sam siktala....kaže sestra pa moram to da uradim....rekoh vi radite a ja ću da sikćem....pa smo se svi smejali...e kad je dr počeo opet da pritiska i cedi a sestra da gura unutra novu gazu, već nije bilo tako smešno....sutra moram opet u bolnicu na previjanje. antibiotik ne treba kaže dr....i savet je da mogu da hodam, što više da se krećem....mislim da to za danas neće da važi, jer me jako boli....možda od sutra ako bude manje bolelo...
magda
mene boli dok citam....
kako li e tek tebi

:zag:

E to je bitno! :zag:

Ajoj... :zag:

Dobar dan. Inace, ostah duzna pricu, mada niko nije ni primetio. :lol: Elem, naksinoc moje ljute zveri macece opljackaju Mrvicu izgleda, skoro sve joj pojedu, i ona od dugog vremena tokom noci izjamari... nesto. Glodara nekog mi je mrtvog ostavila pred vratima, zamalo da se sapletem preko njega. I tu padne zakljucak da treba da je hranim ujutru. :aha: Prekjuce popodne dosli kupci, ja krenem iz kanc. u magacin, kad sam otvorila vrata, zamalo da se sapletem, ponovo, ali prizor je bio :zaljubljena: Moje dve macke spavaju tako lepo zagrljene... :heart::heart: Ne stigoh da ih uslikam, dok sam usluzila kupca, oni se probudili.
:heart:
Mimi kako lepa pri;a. Mnoštvo takvih pričica oplemeni ljude koji imaju kućne ljubimce, ulepša maleni komad vremena i kad uveče pogledaš dan....a on......kao švajcarski sir izbušen....u svakoj rupici taj maleni komad lepote, ljubavi i brige....

Inače, eve gu Gordana kude men...piše sa Micinog kompa :zcepanje:

lepo receno

:zcepanje: :zcepanje: na gazdaricui kažeš, kad te pojurim pometeni ima da ripaš u Savu da e spašavaš živu glavu :lol:
Račun slobodno pošalji političarima, ja zastupanje nisam tražila :zcepanje:

Normalno, evo tacno se moze definisati zasto je ona alava zivotinja mrvica, se ponasala u pitomo0j , divnoj zelenoj podneblju....Grabi, Jedi sve sto se krece.........:evil:

Kakve pretnje, moj zivot je ugrozen ,samo zato sto branim one koji se ne mogu same odbraniti od OVAKIJIE osobe. :eek: :sad2:

Upoznat cu sve i znane i neznane organizacije.........:rtfm:........More , more...............koja pretnja al srecom da znam da plivam:ok:

Boze kako je sladak, kao med!
Pa samo sto ne progovori: Volim te!

Nemoj da te vara ovaj pogled ;)pa izgled sas tufnice, svoje pravo lice je pokazalo u gostima,:evil: tko sve sada zna sta su sve one divne domace zivotinje dozivele od Ove Strasne nemani od 4.5 000 kg.:hahaha:

More iz svega se da zakljuciti da je ponasanje ove jedinke u skladu sa ponasanjem njegove Gazdarice, :eek: vec vidjeno sa pretnjama za lisavanjem tudjeg zivota, i to na nacin da se gurne u reku. :sad2:

Ova azdaja -Mrca je gonila iznemoglo, malecno zlatno pilence- ljubi ga majka :heart: - u potok a Gazdarica hoce !!! da pojuri moju malenkost i to cim se pojavim u svom gradu, stim da moram da recem da Ovakve

Gazdarice su Mora u tem mom bivsem gradu.:rotf::rotf:

Eh sta mi dozivi moj Beograd. Joj- Lele- Kuku se .....:gace::gace:

dobro veče....popodne odvalila sat spavanja....šta ću noćas, kad ne mogu dugo da sedim za kompom....po svoj prilici kombinacija : knjiga i krevet...

Goco, ova tvoja zver je prava zver, vidi taj pogled...:zaljubljena: slatkiš mali...

Nemoj da te vara ovaj pogled ;)pa izgled sas tufnice, svoje pravo lice je pokazalo u gostima,:evil: tko sve sada zna sta su sve one divne domace zivotinje dozivele od Ove Strasne nemani od 4.5 000 kg.:hahaha:

More iz svega se da zakljuciti da je ponasanje ove jedinke u skladu sa ponasanjem njegove Gazdarice, :eek: vec vidjeno sa pretnjama za lisavanjem tudjeg zivota, i to na nacin da se gurne u reku. :sad2:

Ova azdaja -Mrca je gonila iznemoglo, malecno zlatno pilence- ljubi ga majka :heart: - u potok a Gazdarica hoce !!! da pojuri moju malenkost i to cim se pojavim u svom gradu, stim da moram da recem da Ovakve

Gazdarice su Mora u tem mom bivsem gradu.:rotf::rotf:

Eh sta mi dozivi moj Beograd. Joj- Lele- Kuku se .....:gace::gace:

Ak,o tako nastaviš bićeš pojuren u Kanadi :cepanje:

dobro veče....popodne odvalila sat spavanja....šta ću noćas, kad ne mogu dugo da sedim za kompom....po svoj prilici kombinacija : knjiga i krevet...

Goco, ova tvoja zver je prava zver, vidi taj pogled...:zaljubljena: slatkiš mali...

Magi kao ti je? DA li te još uvek jako boli? I ja se nešto mislim, zašto ti nisu dali antibiotik, dugo to meni gnoji i ne zarasta. Obavezno sutra tarži i to neki jači pa neće samo od sebe da prođe.

Ja bih sutra otisla u USA, ali nemam kome. :(
Hvala ti na podrsci. :)

Pa ako i dolazis, dolazis tj vracas se za svoju dusu i bolji zivot, barem u materijalnom smislu a za ONO drugo ,pa moze se i naci zasigurno srodna dusa...........;)

Normalno bolna dusa ce biti tu, nostalgija nekad manje , nekad vise steze, steze grlo da ni kap vode ne da prodje, pa onda opet popusti i dok okrenes , obrnes, 20 godina je otislo..........:eek:

Uh u PM, kad se sad setih a jos ti Gordana preti da ce setnje pored Bloka 70 da me kosta sas plivanje u Savu....:whistling:.............. Pa kako sad da planiram da dojdem jer bo to moze da bidne u zimu...........a Sava se

jos moze i da zaledi? :klap:

Magi, da sada imas Laptop, onda bi i u lezecem polozaju kuckala, al ajde Ti ozdravi sto pre...........:ok:

A te oci su vec napravile VELIKU stetu na Planini Jatrebac, evo i CNN bas upravo javlja o nemani nazvano MRCA :rotf::rotf:

Magi kao ti je? DA li te još uvek jako boli? I ja se nešto mislim, zašto ti nisu dali antibiotik, dugo to meni gnoji i ne zarasta. Obavezno sutra tarži i to neki jači pa neće samo od sebe da prođe.

Boli, ali pijem protiv bolova....pa to malo ublaži....ne gnoji se , to je bila usirena krv što je odstranjeno, a pila sam antibiotike 10 dana....videću sutra šta kažu....

A sada malo slika iz baste

Grozdje jedu lepo ili ptice ili nesto- rakuni, jer cim malo sazreju, nestane

E sto je sladak mali paradajz, milina ga je jesti......

E ljute Papricice, njih jos niko da takne

Krusaka ima i nadam se da ce nesto ostati i meni, mislim delim ih sa Vevericama, more odkidaju jos nezrele

A ima i cveca i to sa svetiljkama ,pa lepo svetli nocu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back