GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Jutro 
Hrabro se izborila s bukom i
zaspala ponovo 

Hrabro se izborila s bukom i
zaspala ponovo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zaspala ponovo 

taman posla....jer oni ne bi bili deo sreće i takvi kakvi jesu da mi nismo sretni sa nama ovakvima kakvi jesmo i sa ljudima koje nam sudba dodeli da napravimo one druge, male-velike ljude takvima kakvi jesu.

danas tastatura radi normalno....izgleda juče i ona prolupala kao i ja...noga jako boli, peče....čekam 11 sati da mi majstor vrati kola pa da idem u bolnicu na kontrolu...
Magi joj što te namučiše, ali valjda će sada da krene na boljeMagi joj što te namučiše, ali valjda će sada da krene na bolje
baš sam se namučila...i nadam se da će sada već da ide na bolje....samo da već prestane ovaj bol od juče, pijem po dva kombinovana praška odjednom ali slaba vajda....kao da je žeravica u rani...Valjda danas neće ništa da čačkaju po rani
dobar dan...
danas tastatura radi normalno....izgleda juče i ona prolupala kao i ja...noga jako boli, peče....čekam 11 sati da mi majstor vrati kola pa da idem u bolnicu na kontrolu...
Ljiljo...prelepa slika, a misao o sreći je![]()

Ma kolki god da je samo da više zaraste. Pa ja sam 5 nedelja posle operacije išla na more a ti se tu mučiš već tri i ne vidi se kraj.
Nemoj lupati glavom u zid, koji status si imala u USA, kad si se vratila nazad.
auuuuuuuu bre.......
slušaj, za to pečenje u rani i jak bol da obavezno kažeš doktoru. To je znak da se nešto dešava, posebno pečenje.....OBEĆAJ da ćeš da kažeš
hoću, naravno da ću da kažem....mada kad pomislim šta je juče radio, strugao, grebao, cedio, nije ni čudo....sad moram da pitam i da li treba opet antibiotik ...

pa zar ti nisu prepisali antibiotik?![]()
ma da.... trebalo je da me već u toku prve nedelje pošalju kod hirurga, pa valjda znaju da to ne može samo tako da prodje....a i hirurg - mene pita jel hoću da se secne....pa nisam ja lekar da znam šta treba da se radi, on treba da kaže šta i kako....
Suludo da tebe pita hirurg za savet, osim ako mu nisi koleginica, pa ni tada to ne bi smeo, cim si mu postala pacijent, on je duzan da se stara o tebi i da te izleci.
Nadam se da je to ciscenje juce lepo uradjeno, ali to ces uskoro videti.
Sa srecom. Uz tebe smo svi iz odeljenceta. I mislimo na tebe.

Goco gde putujes?
Znam da ti mrca fali i meni dora,cim dodjem moram da je vodim u dobru setnju.
Ovde u dvoristu njena loptica,cekam samo kad ce da dotrci haha.
A kako smo posli javili memadu da je luna pojela misa a ona se samo igrala.
Zezam ga da ima macku,lovi miseve i ne laje.