F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče...Najozbiljnije sam počela da se bavim baštovanstvom jer sam danas pomagala
prijateljici da sadi paprike...Imam osećaj da Moravci ima da nam zavide;)
Odoh da sredim ruke i da se posvetim sebi...:manikir:

hoćudroguuuuuuuuuuuuuuu,lepo kaže čovek kad me nameštao,mirujte malo odležite jaka je upala,a ja kontra, i još ono padoh i dočekah se na tu ruku i danas sam se definitivno opet uštekala, evo mišići skamenjeni,a boli me rame vrat a u glava ne mogu tačno da definišem da trne,zvoni boli

AUUUUU bre....idi sutra opet kod njega

A ne idem kod doktorke da mi da injekcije a obavezno i lemod sol na drugi dan, a ovo nek piše šta oće dal diklofen, ketonal ...i nemam više para za njega, kupila sam haljinu za onu proslavu u subotu, sreća pa sam imala odgovarajuće cipele, pa moram još kod frizera i još ponešto tako da trenutno ne mogu

Dobro veče...Najozbiljnije sam počela da se bavim baštovanstvom jer sam danas pomagala
prijateljici da sadi paprike...Imam osećaj da Moravci ima da nam zavide;)
Odoh da sredim ruke i da se posvetim sebi...:manikir:

Nije čudo da se baviš baštovanstvom, koliko znam , ti pored živuljaka voliš i cveće, lepo si uredila svoju baštu, sad da malo proizvedeš sebi i povrća....to je zadovoljstvo....a lepo od tebe da još i prijateljici pomažeš...:)

Dobro veče.opet sam zeznula rame, na poslu malo premeštali i razmeštali stolove po kancelariji i boli me od kad sam došla, vrlo sam blizu da‚počnem da vrištm koliko me nervira i boli

ccccc.....Goco, Goco....zar ti ne znaš onu izreku: poslu tako treba prići da mu i drugi mogu prići...i kad vidiš da neko radi - odmakni se da ne smetaš....e sad si to trebala da primeniš....znaš da treba da štediš ruku, vidiš šta si sad napravila....

ccccc.....Goco, Goco....zar ti ne znaš onu izreku: poslu tako treba prići da mu i drugi mogu prići...i kad vidiš da neko radi - odmakni se da ne smetaš....e sad si to trebala da primeniš....znaš da treba da štediš ruku, vidiš šta si sad napravila....

Kreten ostaje kreten, već sam proverila doktorka radi prepodne i pošto nemam zakazano moram ujutru da se nacrtam u 7 jer bar kod mene one sestre ne zakazuju od 7-8 zbog nas padobranaca a posle idem na posao

Moram da se pohvalim, Lena lepo ide pored mene bez povodca.... danas sam je puštala i medju prolaznicima, i obilazili nas biciklisti, savršeno se ponaša...još malo vežbe i verujem da će položiti ispit... tačno se vidi napredak u ponašanju . Danas smo videli jednog mladića vodi labradora, u stvari obratno... a Lena sa opuštenim povodcem- ma milina...

ovde kod mene svi idu bez povoca,sem naravno Mrcoša,šta da mu radim kad neće da sluša. Jedino ga pustim na jednoj livadi kod Delte, a zadnji put mi je i tamo zbrisao , zamisli prošli ljudi i nisu ga pomazili i on krenuo za njima da ga pomaze. Pa da ga umlatiš.

Dobro veče!
Evo vam jedna lepa njuškica sa kojom sam se slatko družila...
IMG_0840-1.jpg

Ostali su u albumu:
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=9960

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back