LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.562
Oš neko drugo cveće, nemoj da zovemIma li nešto od tog Oriona tj tvoje veze sa nama u prepodnevnim satima, ko šugavi smo brez tebe, tačnije obezglavljeni
![]()
verujem da ste kao bez glava

kažu sutra ili prekosutra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oš neko drugo cveće, nemoj da zovemIma li nešto od tog Oriona tj tvoje veze sa nama u prepodnevnim satima, ko šugavi smo brez tebe, tačnije obezglavljeni
![]()

DakleM da se nadam dok ja sutra obiđem nadležni organi i organizacje po centru grada i uspentram se na ono moje brdo da ćeš ti biti na vezi![]()
A da zoveš ipekciju da ih prijaviš ima da dođu odmah
Ja to radila sa jednim javnim preduzećem da ne navodim kojim i da vidiš kako brzo pristignu 
QQ Liljo odmah raskidaj ugovor, na šta to liči.A da zoveš ipekciju da ih prijaviš ima da dođu odmah
Ja to radila sa jednim javnim preduzećem da ne navodim kojim i da vidiš kako brzo pristignu
![]()

Lepe moje, moji ništa, nema niti jednog...Ceo dan nisam bila na kompu,
ne postizavam,sadila sam papriku i nasadila se.....Uvek sam se
divila baštovanima, ja ovih 30-tak korena što stale u 5 žardinjera jedva živo![]()

Zamisli kakvi bi bili Žaklinini nokti od tu rabotu![]()
Dobro veče Mrvice dobro vece razredna kako ste mi![]()

Žaklina danas sadela travu i ima si nokti i odlični su
Istina crne su boje pa se ne vidi mnogo hahaahahahahahahah

ja tako-tako......ostali su bez glavu![]()

e taki jedni meni trebaju....crni![]()

e taki jedni meni trebaju....crni![]()
Zamisli kakvi bi bili Žaklinini nokti od tu rabotu![]()

Al prvo d aideš da izliješ duuuuuuugački ko Žaklinini. Nisi joj videla nokte?

etokad ja sve verujem. El rekla dasu njeni i to je kod mene gotova stva, dakle memorisano kao njeni nokti a ne njen rad 
Iju ko je obezglavljen i od čega???
Vama ću uradim posebne crne sa šapicama
Znate da čekam štene??![]()