jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
jos samo veceras da naucim i dobro prodjem sutra pa da odahnem sutra popodne,pa opet ucenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre nos to nestane netaVece
izgoreh danasnacisto
nego, nemam jos uvek net, prikacila sam se na neciji, a kad ce ukljuciti nas nem pojma, pa samo da vam mahnempre nos to nestane neta

Dobro veče...Najozbiljnije sam počela da se bavim baštovanstvom jer sam danas pomagala
prijateljici da sadi paprike...Imam osećaj da Moravci ima da nam zavide
Odoh da sredim ruke i da se posvetim sebi...![]()

Dobro veče.opet sam zeznula rame, na poslu malo premeštali i razmeštali stolove po kancelariji i boli me od kad sam došla, vrlo sam blizu da‚počnem da vrištm koliko me nervira i boli

hoćudroguuuuuuuuuuuuuuu,lepo kaže čovek kad me nameštao,mirujte malo odležite jaka je upala,a ja kontra, i još ono padoh i dočekah se na tu ruku i danas sam se definitivno opet uštekala, evo mišići skamenjeni,a boli me rame vrat a u glava ne mogu tačno da definišem da trne,zvoni boli
AUUUUU bre....idi sutra opet kod njega
Dobro veče...Najozbiljnije sam počela da se bavim baštovanstvom jer sam danas pomagala
prijateljici da sadi paprike...Imam osećaj da Moravci ima da nam zavide
Odoh da sredim ruke i da se posvetim sebi...![]()

Dobro veče.opet sam zeznula rame, na poslu malo premeštali i razmeštali stolove po kancelariji i boli me od kad sam došla, vrlo sam blizu da‚počnem da vrištm koliko me nervira i boli
ccccc.....Goco, Goco....zar ti ne znaš onu izreku: poslu tako treba prići da mu i drugi mogu prići...i kad vidiš da neko radi - odmakni se da ne smetaš....e sad si to trebala da primeniš....znaš da treba da štediš ruku, vidiš šta si sad napravila....
kao moj Mrcadal ima škola za male lajave krelcekao moj Mrca
e to ne znam...ovde kod mene svi idu bez povoca,sem naravno Mrcoša,šta da mu radim kad neće da sluša. Jedino ga pustim na jednoj livadi kod Delte, a zadnji put mi je i tamo zbrisao , zamisli prošli ljudi i nisu ga pomazili i on krenuo za njima da ga pomaze. Pa da ga umlatiš.
gde nam nestadoše Ljilja i Mari ? a i ostali gde ste? 
Mari je odmah rekla da ide , a za Ljiljku ne znam. Da nije otišla u komšiluk da ište vino -,zcepanje:
lepo.... a Ljilja ? 
Dobro veče!
Evo vam jedna lepa njuškica sa kojom sam se slatko družila...
![]()
Ostali su u albumu:
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=9960
pogledala svih 6 slika....baaaaš su slatki....
Hvala ti.pogledala svih 6 slika....baaaaš su slatki....