F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ja sam ostavila uz pomoć knjige pre više od dve godine, ovde možeš da poručiš i stigne ti brzom poštom, mada sam skoro videla i u knjižarama Vulkan da ima da se kušpi
http://www.allencarrserbia.com/index_sr.php

Jao Goco, fala ti puno,ajd da pokušam,vredi investirati u sebe:)
Žaklino,ja ću te tako pišem, to li su ti nokti? Da mi izvineš,kako se pereš s njima, mora da se zakačuješ kad se ribaš:zcepanje:

Jao Goco, fala ti puno,ajd da pokušam,vredi investirati u sebe:)
Žaklino,ja ću te tako pišem, to li su ti nokti? Da mi izvineš,kako se pereš s njima, mora da se zakačuješ kad se ribaš:zcepanje:

:hahaha: :hahaha: kažu da je lako navići se na takve nokte, ja ih nisam nikada imala tako da nemam svoje iskustvo sa njima...samo sam ubedjena da kod mene ne bi dugo trajale , posebno kad čupam korov iz bašte....

Ovo je ovde odmor, kući je umor :lol:

:) dobro je....plaćaju te da se odmaraš....to je super...

ovde počela kiša....a sinoć i noćas se ispadala uz grmljavinu i sevanje kao da će smak sveta...

mislila sam da odem da uplatim ratu za kasko, da povedem i Lenu, da se prošetamo...obično je tamo vežem za onaj stalak za bicikle i ona me lepo čeka, ali po ovakvom vremenu - ne idemo nigde...

:) dobro je....plaćaju te da se odmaraš....to je super...

ovde počela kiša....a sinoć i noćas se ispadala uz grmljavinu i sevanje kao da će smak sveta...

mislila sam da odem da uplatim ratu za kasko, da povedem i Lenu, da se prošetamo...obično je tamo vežem za onaj stalak za bicikle i ona me lepo čeka, ali po ovakvom vremenu - ne idemo nigde...

:lol: radim ja i ovde, samo sam takva, dosta brzo radim, mogu više stvari da radim istovremeno a i ovo što trenutno radim ne može non stop da se radi tako da naspram onog rmbanja u kući ovo dođe ko odmor.

Dobar dan. :D

Zivnula tema.

544721_449016435114905_1787148830_n.jpg

Ijaooo smeh :(
Podhitno da skidaš slika ima nas sa slabom srčkom :D
Juče je moja "srčka" za malo stradala... baš zbog slika.
Naime, u nedelju sam doputovala, malo se zadržala u Bg-u, kući stigla oko ručka i dok sam se čula i ispričakla sa najbližima - prođe dan.
Uveče uključim komp da "brzinski" pogledam slike, pokažem ih mami i ostavim na kartici...
Juće na poslu vidim da nešto nije u redu sa očitavanjem, promenim komp... uglavnom kad sam karticu vratila u aparat da vidim da li je OK - na displeju ispisano: Card error!
I ni jedne slike!
Zovem kompjuteriste zadužene za ovdašnje računare, jedan mi kaže: "Teško..."
Baš sam pala u bedak...
Ali...
Kad sam kod kuće uključila komp - vidim da sam ih ipak prebacila tamo! :super:
Izgleda da to radim "mehanički"... i ispalo je super da je tako!
Inače, kartica je definitivno "umrla"... ali nema veze... ;)

Kakva divna plaza. :zaljubljena:

Gde se nalazi?
Plaža se zove Milopotamos (ili tako nekako), nalazi se u podnožju planine Pilion (ili Pelion) na onoj strani poluostrva koja je na otvorenom moru (druga strana je u zalivu).
Kažu da spada među najlepše plaže Grčke, na osnovu onoga što sam ja imala prilike da vidim - slažem se.

[/SPOILER]

prelepo !!!

sad vidim kako si prošla sa karticom...jao, baš si imala sreće da si prebacila, pa neka i mahinalno....ja bih se živa pojela...
I ja sam. Dok nisam otišla kući.
A drugarica koja je bila sa mnom i koja me dosta dobro poznaje mi je odmah rekla: "Znajući tebe, verujem da si ih ipak presnimila - dok si ubacila karticu u kompjuter".
Veoma mi je drago da je bila u pravu...
Bilo bi mi žao da sam ostala bez tih fotki, mada ih nema mnogo (u poređenju sa onim koliko ih obično napravim).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back