GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Dobar dan Magi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mari, Jacqueline, Nemesis, Joco, nasmejaste me sinoćnjim evociranjem uspomena i postova...

Izgleda da ja nemam s kim da evociram uspomene pa onda mogu i da se povučem.![]()
stobom će mo ove sadašnje postove da evociramo iduće godine, ili one posle...ako se povučeš, nećeš imati šta da evociraš.....
Meni je ovo treće odeljenje. Ništa neće da se desi i ako se povučem. I ovako nema nikakve svrhe. Kukali u onom mom prvom, pa u drugom evo sada i u ovom trećem i oni što su pisali više ne pišu, i oni što su navodno neke smarali i oni više ne pišu. Potpuno razumem da ne mogu svi da se slože. Ali znaš malo glupo se osećaš i ispadneš kao ti nešto kriv što ostali ne pišu, ili kao da si nekog oterao. Eto ja ostavim post i svi su tu ali što bi se oni kuckali sa mnom.

Dobro jutro, evo mene u cik zore oko 9 sati. Dočekala jutro bez cigarete,celu noć mislila na pušenjei šta ću ujutro..
Deco, imate li razrednu? Sigurno je na blogu, obilazi parohiju
Magdice, ajmo iz početka združenim snagama, Krstarica nam dala tako lepu šansu da se družimo, njojzi hvala![]()
lepo je videti te ! šta je to u vezi cigara ? da li pokušavaš da ih se maneš ? Mari...lepo je videti te ! šta je to u vezi cigara ? da li pokušavaš da ih se maneš ?
Slažem se, ajmo udruženim snagama.... a razredna nam se žalila da je zeza net...
, zasad se bavim samo teorijom da se manem tog zla,čujem na blogu od kuma mi gos.Lončara, da ima kn jiga Alena Kara o tome.Magdiceeee, zasad se bavim samo teorijom da se manem tog zla,čujem na blogu od kuma mi gos.Lončara, da ima kn jiga Alena Kara o tome.
Ubih se sinoć tražeći je na guglu, na umem da je pronadjem. Mada, svesna sam da ja to moram sama u svojoj glavi da skockam,ali ajde
mislim da je Goca spominjala da je njoj pomogla neka knjiga...možda baš ta.... a i razredna nam je nešto preduzimala po tom pitanju....a da je najvažnije to rešiti u svojoj glavi- tu si u pravu....Mari, Jacqueline, Nemesis, Joco, nasmejaste me sinoćnjim evociranjem uspomena i postova...
a kad se samo setim vaših lepih reči kada sam tugovala zbog bolesti Bete i Frensis, pa utešnih reči kada sam ih oplakivala....![]()

U nedelju je bila Subotička CACIB izložba na ergeli na Kelebiji....vreme je bilo grozno....toplo, sparno, sunce upeklo...počelo je sa sat vremena kašnjenja, jer je bio zastoj na granici i čekali su da pristignu oni koji dolazili iz tog pravca...a bilo je pasa iz Madjarske, Češke, Poljske, Slovačke, Rumunije a i nekoliko iz Italije i Španije...naravno i iz bivših republika....vreme je bilo jako teško, vrućina neprijatna, sunce upeklo....nisam dočekala kraj jer mi je bilo loše , pa sam se pre vremena pokupila i otišla kući...
Napravila sam svega nekoliko slika....a ova labradorka me je oduševila....ovako je ležala u krilu vlasnika i spavala, pa se mazila , protezala....
![]()
Meni je ovo treće odeljenje. Ništa neće da se desi i ako se povučem. I ovako nema nikakve svrhe. Kukali u onom mom prvom, pa u drugom evo sada i u ovom trećem i oni što su pisali više ne pišu, i oni što su navodno neke smarali i oni više ne pišu. Potpuno razumem da ne mogu svi da se slože. Ali znaš malo glupo se osećaš i ispadneš kao ti nešto kriv što ostali ne pišu, ili kao da si nekog oterao. Eto ja ostavim post i svi su tu ali što bi se oni kuckali sa mnom.

Eh mama i ćera ...Bože kako smo plakali![]()
Magda
Ijaooo kreten kao i ova moja ahahahahaha
Nije to do vas,mi smo se uposlili s drugim poslovima,malo pobegli od svega i tako...
Inače dobro jutro![]()

Magdiceeee, zasad se bavim samo teorijom da se manem tog zla,čujem na blogu od kuma mi gos.Lončara, da ima kn jiga Alena Kara o tome.
Ubih se sinoć tražeći je na guglu, na umem da je pronadjem. Mada, svesna sam da ja to moram sama u svojoj glavi da skockam,ali ajde

.Deca velika a mama omatorila,ubiše me ove promene,angelina me zeza mnogo al radim ko crnac
Evo malo da vidite šta pa ću da brišem slikicu
Pogledajte prilog 241551
a što bi je brisala....
I tebe zeza ?! ti si još mlada... a ovo što radiš je jako lepo...a što bi je brisala....

Mlada,mlada
Prinzmetalova angina![]()
pa šta hoćeš, mlada si....mogla bi ćerka da mi budeš ... a i mene ovih dana zeza angina pektoris, to je valjda zbog ovog nenormalnog vremena...