lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
sta lupas za gocu.. znao sam iz aviona da je riba..
Pricamo o horoskopu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta lupas za gocu.. znao sam iz aviona da je riba..

Da to mnogi kažu da nisam baš tipična horoskopsak riba, možda podznak jarac nešto znači
a ****** misa mlogo to cudno bas kamenicvet ti, bomida i ja imamo maltezere,
i bas sam vas ja pozvala
PA MI SMO KLONOVI![]()

Pricamo o horoskopu![]()
Uf ko moja keva i ćale riba i jarac.![]()

Uf ko moja keva i ćale riba i jarac.![]()
Daklem 26.02. pa nek ličim na šta ličim. Poklone rado primam sad kad znate i nemoj slučajno da zaboravite![]()
a sto se otkrivas bolje cuti![]()

meni je......
paz da vam ne kazem
al primam na forumaski rodjendan
poklone i bone naravno
hehe, ja npr sumnjam da je pometeni u rl onaj cica iz pups-a, krki.. a vamo kanada ovo ono![]()
.Al ti vidje mog MACORA MARKA sas drugar.????
ce vas zaspem sas slika od domaci zivotinje iz moje basce
. a jal sa Kube, Viktor kako hvaca KRABE,
ma tatko ga nauci kako daih ufati a da ne bidne ugrizen. More Parker se bre ugrizes za jezika.
a ****** misa mlogo to cudno bas kamenicvet ti, bomida i ja imamo maltezere,
i bas sam vas ja pozvala
PA MI SMO KLONOVI![]()
samo jaa ti bas imas neki pik na mene u pm![]()

I jel ću da budem gadna kad omatorim, sad sam inače mnoooogooooo fiiiiiiiiiiiiiiiiina

Ej Parker me zovni na Skype ( isto je ime), pa ces da vidis da sam u Kanadi a Ako Hoces da vidis moju kucu da ti dam adresu vazi.Al ti vidje mog MACORA MARKA sas drugar.????
Ma cim skontam kako ovo radi sas komp i slanje bre slika,ce vas zaspem sas slika od domaci zivotinje iz moje basce
ma tatko ga nauci kako daih ufati a da ne bidne ugrizen. More Parker se bre ugrizes za jezika.
More sto nekad hoce da se slike prebaci i kad kliknem da se uploduje, nestane. Ko zna nek se javi.

Ej Parker me zovni na Skype ( isto je ime), pa ces da vidis da sam u Kanadi a Ako Hoces da vidis moju kucu da ti dam adresu vazi.Al ti vidje mog MACORA MARKA sas drugar.????
Ma cim skontam kako ovo radi sas komp i slanje bre slika,ce vas zaspem sas slika od domaci zivotinje iz moje basce
More sto nekad hoce da se slike prebaci i kad kliknem da se uploduje, nestane. Ko zna nek se javi.

Gadna baba u tebi čuči,al i meni rekli da neću biti bolja.![]()

a ja bre nis ne razumem sta rece![]()

jok.. nego o sampitama..
aaa.. zato vi su su![]()
I jel ću da budem gadna kad omatorim, sad sam inače mnoooogooooo fiiiiiiiiiiiiiiiiina
El misliš čisti s pameću![]()

Vidi malog sve zna,jest to mi je podznak.![]()

a ja bre nis ne razumem sta rece![]()

nego nas izaziva dok ne krenemo svahili... 
Šta da ti kažem njih dvoje su zajedno činili bika u horoskopu.
Bili su kao rogovi u vreći![]()

Dve ribe ebt-e, a ja mislila da se zaj,bala sa ovim mojim lavom