F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D

Šta da ti kažem njih dvoje su zajedno činili bika u horoskopu.
Bili su kao rogovi u vreći :D
A ja se pitala bik u avataru.:zper:

Ih, 'de to, pa nismo dzabe F odeljenje! :tease:

To je jos jedan dokaz da je Val (sg se vika Atropa Beladona) u pravu kad kaze da je u stvari podznak bitan. :D Inace, ja sam Rak-Devica. I na onaj Alexin cinicni horoskop ostajem bez teksta. :eek:
To ko da je jarac pisao horoskop.:rotf:

Pa da je namera da se dovede do konfuzije, jeste. parker ima nacin da stupi u kontakt , normalno ako stvarno zeli da sazna da sam stvarno u Torontu.

ej bre, ja se zajebavao, taj krkobabic ti je lik ko #1 u alan fordu a ti ovde najstariji.. to je cela prica..
ne mislim stvarno da si kloniran.. ako jesi nije ni to smak sveta, damo te modlama da te modeliraju pa eto..

hehe.. ume pometeni i knjiski da prica :whistling: nego nas izaziva dok ne krenemo svahili... :rotf:

kako bi ja mogao da izbacim ovo 71 iz nicka?

...na vrlo neuverljivom juznjackom, da se razumemo. Frlja se s padezi, koje bi bilo da gi je vise od dva? :zcepanje: Salu na stranu, Pometeni, stvarno te nista ne razumem kad pokusas da iskarikiras juznjacki.

Ko to može da pogodi šta sam u horoskopu,aj baš da vidim :D

Bem li ga, nesto rogato...:think:

Cinik neki gadan, mozda neka usedelica... :mrgreen:

ej bre, ja se zajebavao, taj krkobabic ti je lik ko #1 u alan fordu a ti ovde najstariji.. to je cela prica..
ne mislim stvarno da si kloniran.. ako jesi nije ni to smak sveta, damo te modlama da te modeliraju pa eto..

Nema potrebe. :whistling:

images

To je neki tigar,al čudni u avataru,Valeria mi dala :D

...na vrlo neuverljivom juznjackom, da se razumemo. Frlja se s padezi, koje bi bilo da gi je vise od dva? :zcepanje: Salu na stranu, Pometeni, stvarno te nista ne razumem kad pokusas da iskarikiras juznjacki.

Bem li ga, nesto rogato...:think:

Cinik neki gadan, mozda neka usedelica... :mrgreen:

Nema potrebe. :whistling:

Devica :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back