GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
ja bi rekao da to vise kosovari..
I KOsovari i Prokupčani, za njih sigurno znam imam primerak tj moju majku ovden

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas devica.. budimo ozbiljni, cerka joj u skolu vec ide![]()
Ma mislila žena na horoskop,el da da ličim na pedantne i sitničave device?
Pa lepo ti reko u svaki znak se uklapam,ko da ga po meni pisali.![]()
Ma mislila žena na horoskop,el da da ličim na pedantne i sitničave device?
Pa lepo ti reko u svaki znak se uklapam,ko da ga po meni pisali.![]()
Pa zan se da južnjaci brkaju akuzativ i dativ i po tome ih prvo prepoznaš, npr idi u sobi
DevicaTo je neki tigar,al čudni u avataru,Valeria mi dala![]()
Pa zan se da južnjaci brkaju akuzativ i dativ i po tome ih prvo prepoznaš, npr idi u sobi
ma daaaa
e daje Vuk bio iz ovih krajeva niko se ne bi sprdao sa naša dva padeža
I ovi tamnoputija bi rekao da to vise kosovari..
To sam u podznakuA da nisi VAGA
Pa da, perfekcionista, da ne kazem picajzla.
Nikad ne bih pogodila, sikreno, tipovala na Jarca.
Ne mesaju oni nista, oni imaju posebnu gramatiku koju ja nisam jos sasvim pokontala iako sam vec 3 banke sp*** u d*** a imam dole vrlo blisku familiju, e kad meni ne ide bas tako dobro, Pometen je tek u toj sferi nacisto nesnadjen. (Al' nije niciji klon, garant.)
ma daaaa
e daje Vuk bio iz ovih krajeva niko se ne bi sprdao sa naša dva padeža
a bre matori
da si reko dodji kod mene u kanadu par meseci pa aj.. a skype.. da si neka cica pa da te pojurim
Parkeru , evo poziv da dodjes za kanadu. Da li znas da ti je potrebna viza, Da li znas koje sve uslove je potrebno za dobijanje vize.
Pogledaj na sajtu www.cic.gc.ca -Visitor.
Sa moje strane dobijes pozivno pismo, jedan od uslova.
Ni moje kolege Profesori sa Faksa Naseg nisu uspeli da uvere da ce se vratiti nazad i ako su prikazali kosu i sta su i svoje materijalno blagostanje.
A bilo bi dobro da vidis ako nista barem Niagara Falls, al nasu stranu a ne Americku.
A za jurnjavu, ma dosta nam je GAY Populacije u Kanadi, ma juri dole po SERBENDIJI.
Ali pazi kad uopšte nije tako,više mi podznak dominira![]()
OŠ prevod na pp ili nek se Pometeni urazumi i lepo piše![]()
Ma ko se sprda i moji rekoh odozdo![]()
a bre matori
da si reko dodji kod mene u kanadu par meseci pa aj.. a skype.. da si neka cica pa da te pojurim
Parkeru , evo poziv da dodjes za kanadu. Da li znas da ti je potrebna viza, Da li znas koje sve uslove je potrebno za dobijanje vize.
Pogledaj na sajtu www.cic.gc.ca -Visitor.
Sa moje strane dobijes pozivno pismo, jedan od uslova.
Ni moje kolege Profesori sa Faksa Naseg nisu uspeli da uvere da ce se vratiti nazad i ako su prikazali kosu i sta su i svoje materijalno blagostanje.
A bilo bi dobro da vidis ako nista barem Niagara Falls, al nasu stranu a ne Americku.
A za jurnjavu, ma dosta nam je GAY Populacije u Kanadi, ma juri dole po SERBENDIJI.
hehe, bukvalista pa to ti je..
taj cic sam svojevremeno znao napamet pa ipak ne odoh..
a za gay.. ja stvarno mislio da si ozbiljan neki lik a ti meni tako![]()
Ma narode ukapiraste li vi da mene Mikro ispalio. Reko da dolazi oko 9. Skanadal![]()
So bre, ma lepo mi se igrat sas padezi i sas different narecja serpskog jezika.
ej bre, ja se zajebavao, taj krkobabic ti je lik ko #1 u alan fordu a ti ovde najstariji.. to je cela prica..
ne mislim stvarno da si kloniran.. ako jesi nije ni to smak sveta, damo te modlama da te modeliraju pa eto..