F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je neki tigar,al čudni u avataru,Valeria mi dala :D
Devica :mrgreen:

:think: Pa da, perfekcionista, da ne kazem picajzla. :mrgreen: Nikad ne bih pogodila, sikreno, tipovala na Jarca.

Pa zan se da južnjaci brkaju akuzativ i dativ i po tome ih prvo prepoznaš, npr idi u sobi

Ne mesaju oni nista, oni imaju posebnu gramatiku koju ja nisam jos sasvim pokontala iako sam vec 3 banke sp*** u d*** a imam dole vrlo blisku familiju, e kad meni ne ide bas tako dobro, Pometen je tek u toj sferi nacisto nesnadjen. (Al' nije niciji klon, garant. :tajna:)

:think: Pa da, perfekcionista, da ne kazem picajzla. :mrgreen: Nikad ne bih pogodila, sikreno, tipovala na Jarca.

Ne mesaju oni nista, oni imaju posebnu gramatiku koju ja nisam jos sasvim pokontala iako sam vec 3 banke sp*** u d*** a imam dole vrlo blisku familiju, e kad meni ne ide bas tako dobro, Pometen je tek u toj sferi nacisto nesnadjen. (Al' nije niciji klon, garant. :tajna:)

Ali pazi kad uopšte nije tako,više mi podznak dominira :D

ja bi rekao da to vise kosovari..

Oni imaju nesto vise padeza ali raspoznaju se po uzlaznom akcentu, imam pun komsiluk takvih primeraka, oni nam i natalitet u kraju odrzavaju. :lol:

ma daaaa

e daje Vuk bio iz ovih krajeva niko se ne bi sprdao sa naša dva padeža

Da znas, srecom pa nije akcenat iz Vukovog kraja usvojen u celoj Srbiji, to tek ne bi valjalo. :lol:

a bre matori :rotf:
da si reko dodji kod mene u kanadu par meseci pa aj.. a skype.. da si neka cica pa da te pojurim :per:

Parkeru , evo poziv da dodjes za kanadu. Da li znas da ti je potrebna viza, Da li znas koje sve uslove je potrebno za dobijanje vize.
Pogledaj na sajtu www.cic.gc.ca -Visitor.
Sa moje strane dobijes pozivno pismo, jedan od uslova.
Ni moje kolege Profesori sa Faksa Naseg nisu uspeli da uvere da ce se vratiti nazad i ako su prikazali kosu i sta su i svoje materijalno blagostanje.

A bilo bi dobro da vidis ako nista barem Niagara Falls, al nasu stranu a ne Americku.

A za jurnjavu, ma dosta nam je GAY Populacije u Kanadi, ma juri dole po SERBENDIJI.

Ma ko se sprda i moji rekoh odozdo:D

A, zato si ti tako dobro "skinula"! :D Bas sam se cudila! Znam da su Mileva, No, Zuca i Mari Nislije, Ljilja rodom iz Aleksinca, Jelena niska snajka a moji i baba i deda po ocu odozdo a ti si me bas cudila.

Pa posle nek' neko kaze da ovde moze klon da se provuce. :aha: Znamo, bre, do petog kolena unazad ko je odakle i koje je ljubimce imao, koliku decu... :lol:

a bre matori :rotf:
da si reko dodji kod mene u kanadu par meseci pa aj.. a skype.. da si neka cica pa da te pojurim :per:

Parkeru , evo poziv da dodjes za kanadu. Da li znas da ti je potrebna viza, Da li znas koje sve uslove je potrebno za dobijanje vize.
Pogledaj na sajtu www.cic.gc.ca -Visitor.
Sa moje strane dobijes pozivno pismo, jedan od uslova.
Ni moje kolege Profesori sa Faksa Naseg nisu uspeli da uvere da ce se vratiti nazad i ako su prikazali kosu i sta su i svoje materijalno blagostanje.

A bilo bi dobro da vidis ako nista barem Niagara Falls, al nasu stranu a ne Americku.

A za jurnjavu, ma dosta nam je GAY Populacije u Kanadi, ma juri dole po SERBENDIJI.

hehe, bukvalista pa to ti je.. :lol:
taj cic sam svojevremeno znao napamet pa ipak ne odoh..

a za gay.. ja stvarno mislio da si ozbiljan neki lik a ti meni tako :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back