F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koji lek ako je virusno, juce me samo rasturalo grlo pa sam se razmisljala za sinacilin al reko da sacekam ako nastavi samo grlo onda cu da pijem, al danas krenuo nos, kijam, lome me koske ...klasican grip, nema leka
samo se sekiram za temp da me ne spici velika, sklona sam tome, a zaboravila sam lek :dash: ovde u blizini nema apoteka 24h, da odmori j pa da vidim dal da ga posaljem po lek dok se ne zatvore
Naravno da se obezbedi, ako zatreba, da je tu. :rtfm:

Epizoda druga: ( apropo šetnje do voćnjaka)
Kao što rekoh, nije loša ta Tacina bivša devojka, moje je godište ali mislim da izgleda starije....Dodjemo mi kući, ja pravac pred ogledalo.....More, mogu ja i bolje i sad evo pravim spisak preparata koji bi mi trebali da se malo renoviram...:manikir: A liposukcija, koliko li košta:whistling:

:rotf: E kako mi je leglo ovo smejanje posle snimka epilepsije... Mari... :zag:

Moreee deco, čuvajte onu nesretnicu što ne vidi ni sunca ni meseca, što je gužvamo celi život...za sve ima zamena, za nju nema....Eto i kavitaciju izmislili, i silikone, kosa se nadogradjuje, nokti....samo ona ostaje izvorna:manikir:

Kažu da silikoni nisu nešto na dodir. :confused: A i NJU operišu. :tajna:

pi bre kaki ste ja sam mislila ce mi drzite stranu a vi tako :ljutko:

Metlice, pošalji ga po Bekonaze kapi, u roku od 5 minuta se prodiše. ;)

nažalost ne....

najgore što jutros dolazi neka žana da pita za mačku, kao ema je pa da nije...
a nije
zadnje postradanje bilo još pre dve nedelje

Joj, nezgodno. :(

Ja se nudim ceo dan da je izlecim :per: a ona nece :(

Sad i tebi da kažem, kupi joj Bekonaze, ima da prodiše taman dovoljno da radite na skidanju temperature. I obavezno da je izmasiraš, eterična ulja citrusa su dobra. ;)

451147501_b6251ac81247319087.jpg

Dobro jutro,
Ja se baš ljudski naspavala noćas, skuvala kafu i otvaram Krstu da vidim poruke...to najviše volim...one
poruke..posetilaca! Toliko se tome obradujem, jutros od jedne drage osobe, pesnikinje sa blogova..I jedan zahtev za prijateljstvo, a odavno to stvorenje u mom srcu...sad smo i zvanično prijateljice....Eto, zbog toga vredi ovoliko sedenje pred kompom, očoravićeš, kaže ono moje Žake, komšinica što se izčudjava vazda...kao bila si guru I reda, sad si III...njima je važno ono I...kao što romima u Leskovac major veći čin od potpukovnika....to zbog onog
pot...kao ispod...ebati:kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back