donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
gurni neku zicu u uticnicu... na 3-4 sekunde.
i još samo da zamisli želju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurni neku zicu u uticnicu... na 3-4 sekunde.

Naravno da se obezbedi, ako zatreba, da je tu.koji lek ako je virusno, juce me samo rasturalo grlo pa sam se razmisljala za sinacilin al reko da sacekam ako nastavi samo grlo onda cu da pijem, al danas krenuo nos, kijam, lome me koske ...klasican grip, nema leka
samo se sekiram za temp da me ne spici velika, sklona sam tome, a zaboravila sam lekovde u blizini nema apoteka 24h, da odmori j pa da vidim dal da ga posaljem po lek dok se ne zatvore

Zakaci neku tablu i ispisi datume desavanja sa kracim opisom macke...nažalost ne....
najgore što jutros dolazi neka žana da pita za mačku, kao ema je pa da nije...
a nije
zadnje postradanje bilo još pre dve nedelje

... "da me ledja vise ne bole"i još samo da zamisli želju![]()

DIŠI NA USTA ....ILI NA PORE![]()
a ona nece 
Ja se nudim ceo dan da je izlecima ona nece
![]()
a da probaš drugi lek...onaj iz druge kuće...gola snaga....
Komsija?! 
Zakaci neku tablu i ispisi datume desavanja sa kracim opisom macke...
... "da me ledja vise ne bole" :worth:
p.s. al` da nije poslednja zelja!

Komsija?!
![]()
Epizoda druga: ( apropo šetnje do voćnjaka)
Kao što rekoh, nije loša ta Tacina bivša devojka, moje je godište ali mislim da izgleda starije....Dodjemo mi kući, ja pravac pred ogledalo.....More, mogu ja i bolje i sad evo pravim spisak preparata koji bi mi trebali da se malo renoviram...A liposukcija, koliko li košta
![]()
E kako mi je leglo ovo smejanje posle snimka epilepsije... Mari... 
Moreee deco, čuvajte onu nesretnicu što ne vidi ni sunca ni meseca, što je gužvamo celi život...za sve ima zamena, za nju nema....Eto i kavitaciju izmislili, i silikone, kosa se nadogradjuje, nokti....samo ona ostaje izvorna![]()

pi bre kaki ste ja sam mislila ce mi drzite stranu a vi tako![]()
nažalost ne....
najgore što jutros dolazi neka žana da pita za mačku, kao ema je pa da nije...
a nije
zadnje postradanje bilo još pre dve nedelje

Ja se nudim ceo dan da je izlecima ona nece
![]()
mukica

i sad sam ko nova 
eve me........ledja me ubiše, al nije od krštenicu kako su gore pomenuti insinuirali......probala struju i ne pomaga......ali pomaga sledeće.......Maca me izmasiraoi sad sam ko nova
![]()

Najlepsi bre lek to masiranje
Struju??Kakvu struju??

eve me........ledja me ubiše, al nije od krštenicu kako su gore pomenuti insinuirali......probala struju i ne pomaga......ali pomaga sledeće.......Maca me izmasiraoi sad sam ko nova
![]()

Samo ti reklamiraj pa kad bude Maci pred vratima zena za masiranje, nemoj se zalis![]()