F ODELJENJCE

Veče Joco :cao:

El vidiš šta sve može s paprike, lepo rekoh paprike na sto načina:lol:

zato on obožava paprike :lol:

- - - - - - - - - -

kako ste mi?
ja bila u palanci za vikend,isli malo na bazene.

ovu vrucinu cemo da prezivimo,al ako bude velika kisa i grmljavina za neki dan,to ce biti gusto :dash:

- - - - - - - - - -

sutra spremam sataras za rucak ;)

vala Joco, da znaš da si u pravu........na ovu iznenadnu vrelinu ne mož na dobro da izađe kiša
sataraš.....kod nas se zove bećarac ili bećar paprikaš....mož mu turiš jaja a i ne moraš

Poslednja izmena:
Elem udjem ti ja u jednu prodavnicu jer bo, mlada dama, skida one gole pecene pilice a mirisuuuuu, dakle , Ja za njom, i pitam je a da li se moze dobit od nje....samo pola. brezobrazan Ja, ona kaze ili sve il nista, Kuku sta cu ja. kazem bi Ja sve al nece, moci , bit ce mi previse,
Pogleda me od glave do pete , pa Kaze, More bi ti i jos dve a ne samo jednu,,,,misli se na peceno pile.
Jedna tako lijepo devojce, ima si tu oko 30 godina ne Kila, pita me odakle sam, Odgovorih da sam zi Izgubljene divljine i da sam zeljan , mlade ...pecene piletine.
Ona je predlozila da , nam se podeli , po pola, ...mislim na Piletinu, i tako sam Ja dobio ,ono sto sam hteo a mlada devojka je trazila i dobila ,moj broj telefona...Sto cu, trazila je...a Ja fini...tako da je rekla da ce me zasigurno, pozvati u Sridu...da se prosetamo pored Save.

NarovuCENJE. Dok ne trazis, nes dobiti nis...:think:

Poslednja izmena:
Elem udjem ti ja u jednu prodavnicu jer bo, mlada dama, skida one gole pecene pilice a mirisuuuuu, dakle , Ja za njom, i pitam je a da li se moze dobit od nje....samo pola. brezobrazan Ja, ona kaze ili sve il nista, Kuku sta cu ja. kazem bi Ja sve al nece, moci , bit ce mi previse,
Pogleda me od glave do pete , pa Kaze, More bi ti i jos dve a nesamo jednu,,,,misli se na peceno pile.
Jedna tako lijepo devojce, ima si tu moko 30 godina ne Kila, pita me odakle sam, Odgovorih da sam i Izgubljene divljine i da sam zeljan , mlade ...pecene piletine.
Ona je predlozila da , nam se podeli , po pola, ...mislim na Piletinu, i tako sam Ja dobio ,ono sto sam hteo a mlada devojka je trazila i dobila ,moj telefon...Sto cu, trazila je...a Ja fini...tako da je rekla da ce me zasigurno, pozvati u Srudu...da se prosetamo pored Save.

NarovuCENJE. Dok ne trazis, nes dobiti nis...

šta vi rekoh....čista nauka i on nema badava nadimak Profa, koji mu dadoh :per:

Pogleda me od glave do pete , pa Kaze, More bi ti i jos dve a nesamo jednu,,,,misli se na peceno pile.
Jedna tako lijepo devojce, ima si tu moko 30 godina ne Kila, pita me odakle sam, Odgovorih da sam i Izgubljene divljine i da sam zeljan , mlade ...pecene piletine.
Ona je predlozila da , nam se podeli , po pola, ...mislim na Piletinu, i tako sam Ja dobio ,ono sto sam hteo a mlada devojka je trazila i dobila ,moj telefon...Sto cu, trazila je...a Ja fini...tako da je rekla da ce me zasigurno, pozvati u Srudu...da se prosetamo pored Save.

NarovuCENJE. Dok ne trazis, nes dobiti nis...

sve znaš !!! :)

e, ondaK je ti mućkalica, al ne idu jaja :cistinaocare:
možeš da je praviš sa svim vrstama mesa

- - - - - - - - - -

e deco, baš ste prijali....lekoviti ste....:heart:
odoh i ja da odsedim napolju malkice, pa na spavkanje
laka vam noć :cao:

:klap: i meni je izuzetno prijalo sinoćnje druženje.....baš je bilo lepo.....

I dobar dan vam želim.....jutros sam već odjurila u privatnu laboratoriju da mi izvade krv za lipidni status, traži internista a u državnoj lab nemaju reagensa...:dash: sad ne mrdam iz kuće do uveče...

Sad sam stigla kuci, popila uzput 3 flasice vode i nista nisam odradila... E onda sam najljubaznijim mogucim glasom ali vrlo glasno mislim da su me na celom odeljenju culi, pitala KO moze da mi zakaze konzilijum, ako dr nece da me primi i da razgovara, Kaze idite unpolikliniku tj ambulantu sutra..Dobrooooo, daklem ako sutra procitate da je neko pravio haos u Kbc bezaniska kosa, da znate da sam to ja :evil:

'Bar dan svima. Kod nas, pak, za ručak pržene pečurke što je mm dobio od nekoga. Od onih leblebija čiju sam vodu iz konzerve iskoristila za kolače prekjuče (famizna akvafaba http://vegnews.com/articles/page.do...10206894248892948&fb_action_types=og.comments) danas napravila domaći humus, više mi se sviđa moj od kupovnog. Meni je humus divna zamena za jaja u satarašu, jaja mi već odavno smrde.

- - - - - - - - - -

Goco, za njih odvojiš živce i jedan dan, ne ide drugačije. :zag:

kakav dan.....svi ko da su jeli bunjike, da te bog sačuva :eek:
Mi nemamo vode od jutros. Maki zaboravio da mi kaže :lol: Rekli da će da dodje do 20 sati ali je nema.I kad dodjosmo kući uspeli smo da natočimo u flašu i u kantu na česmi u dvorištu koja jedina u komšiluku ima vodu. lagano curka ali ide. Ostale česme mrtvosane. I sad idem po kantu :lol: ili da se bućnem u fontanu :zcepanje:

Back