LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.575
dOBRO jutro 
ona oluja noćas....ič bre nisam spavala
i sad je neprijatno jutro

ona oluja noćas....ič bre nisam spavala

i sad je neprijatno jutro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....i sad je otkrio i ostatak stana (izvan one njegove velike prostirke za igru)....i neće dečko više da sedi nego da istražuje tako vukući se po podu......i otkriva svašta interesantno, vuče, skida krpe i sve što može da dohvati
odoh na lečenje kod Stefketa
gospodičić puzi ali ne da hoda onako četvoronoške, na rukama i kolenima (iako mu Cic pokazuje), ali on jednostavno neće.....on puzi kao gerilac....sva snaga mu je u rukama koje ispruži i onda povuče celo telo....i sad je otkrio i ostatak stana (izvan one njegove velike prostirke za igru)....i neće dečko više da sedi nego da istražuje tako vukući se po podu......i otkriva svašta interesantno, vuče, skida krpe i sve što može da dohvati
![]()
odoh na lečenje kod Stefketa
gospodičić puzi ali ne da hoda onako četvoronoške, na rukama i kolenima (iako mu Cic pokazuje), ali on jednostavno neće.....on puzi kao gerilac....sva snaga mu je u rukama koje ispruži i onda povuče celo telo....i sad je otkrio i ostatak stana (izvan one njegove velike prostirke za igru)....i neće dečko više da sedi nego da istražuje tako vukući se po podu......i otkriva svašta interesantno, vuče, skida krpe i sve što može da dohvati
![]()
I vreme mu je da bude radoznao. 
dobro veče i od mene

dobro veče i od mene

Na Nanu , pa sto su ti geniiiii

Svako dete ima svoju tehniku puzanja, Milica je desnu nogu koristila za odraz a na levom kolenu balansirala, na svim su joj pantalonicama prvo leva kolena stradala.I vreme mu je da bude radoznao.
![]()
...a kad mu je tatko stigao, lele da si videla kako žuri da dođe do njega sa tom tehnikom 

Odoh da namirim živuljke i da spavam. 

Svađam se 
Tu samSvađam se
![]()
jok, sa majkom![]()
uzni si malko korice od leba da ti pokupi muku
figurativno ..muka mi od cele situacije...
aaaaaaaaaa.......eeeeee, za to lebac ne pomaže

i meni....da nas vodi Profa a?![]()
ili nek nas pajče primi u goste a za ranu će se snađemo 
Ne mora, samo nek da pareili nek nas pajče primi u goste a za ranu će se snađemo
![]()

i meni....da nas vodi Profa a?![]()