F ODELJENJCE

I ovde je bila oluja.....prvo je počeo olujni vetar, nosio prašinu, nije se mogao prozor otvoriti....a posle počela i kiša sa grmljavinom.... u 2 sata je u blizini dva puta udario grom , sreća pa sam unapred sve isključila....osvežilo je , ali uopšte nije prijatno....

i dobro jutro....

odoh na lečenje kod Stefketa :lol:
gospodičić puzi ali ne da hoda onako četvoronoške, na rukama i kolenima (iako mu Cic pokazuje), ali on jednostavno neće.....on puzi kao gerilac....sva snaga mu je u rukama koje ispruži i onda povuče celo telo :zcepanje:....i sad je otkrio i ostatak stana (izvan one njegove velike prostirke za igru)....i neće dečko više da sedi nego da istražuje tako vukući se po podu......i otkriva svašta interesantno, vuče, skida krpe i sve što može da dohvati:zcepanje:

gospodičić puzi ali ne da hoda onako četvoronoške, na rukama i kolenima (iako mu Cic pokazuje), ali on jednostavno neće.....on puzi kao gerilac....sva snaga mu je u rukama koje ispruži i onda povuče celo telo :zcepanje:....i sad je otkrio i ostatak stana (izvan one njegove velike prostirke za igru)....i neće dečko više da sedi nego da istražuje tako vukući se po podu......i otkriva svašta interesantno, vuče, skida krpe i sve što može da dohvati:zcepanje:

Na Nanu , pa sto su ti geniiiii

Svako dete ima svoju tehniku puzanja, Milica je desnu nogu koristila za odraz a na levom kolenu balansirala, na svim su joj pantalonicama prvo leva kolena stradala. :lol: I vreme mu je da bude radoznao. :heart:

dobro veče i od mene

:uja:

dobro veče i od mene

DI SI BRE dOC :zag:

- - - - - - - - - -

Na Nanu , pa sto su ti geniiiii

jes vala..ja sam mlada partizanka :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Svako dete ima svoju tehniku puzanja, Milica je desnu nogu koristila za odraz a na levom kolenu balansirala, na svim su joj pantalonicama prvo leva kolena stradala. :lol: I vreme mu je da bude radoznao. :heart:

:uja:

ma znam, ali smešan je ......Cic ga je snimala :zcepanje:...a kad mu je tatko stigao, lele da si videla kako žuri da dođe do njega sa tom tehnikom :cepanje:
naša deca uopšte nisu puzala

Moj Toma je putao u rikverc! I to tako vesto i spretno da smo ga navodili... da bismo se smejali. Inace je bio trasno oprezan - ne daj Boze da krene gde nije siguran da je - sigurno. Aleksa je puzao "normalno"
Inace, oni su meni uzasno slatki i zanimljivi kad puze :heart:

di ste?
daKlem ......raščerupan je nevestin veo pored fontane :evil:
opet sam ga zasadila na isto mesto, u kamenu žardinjeru a mnooogo ne
nih grančica skupila i ostavila u teglu sa vodom da sutra zasadim.
Inače su dobri, ali danas smo Maki i ja došli kući tek oko 20,30 i ovo je njihov bes jer mama kasni :zcepanje:
sad su oboje u kazni :manikir:

Back