F ODELJENJCE

ama ne mogu da slikam i da prenesem ovde....ali ću da pokušam

- - - - - - - - - -

a bre, te tvoje kolege su amateri......moja ima preko 1000 strana breZ sličke i pojašnjenja :manikir:
kilaža ne zna se.....kodža.....sprilike za jednog breZ ič prtljag, samo sa dokumentima :lol:

ma koliko ima kg, bre...

se secas , u ona vremena kada se knjige kupovalo na metar...za regal

zahvaljujem, lepo od tebe, ali ni tebi neće to džabe štampati, ako budeš tako poklanjala bićeš na gubitku....samo ti lepo formiraj cenu to znaš, kalkulacije su ti u malom prstu....

ma nemam si pare da štampam za prodaju, a i ko bi kupio. Ovako, mogu na štampač da odštampam u kanc, povežem i to je to a sličke crno-bele...taki mi štampač :lol:

Krenuh od kuće jutros u 8 Dom na Bežaniji, urolog U kbc Bežanijska kosa, opet dom, pa pulmolog u Zemunu, pa urolog al ga ne nađoh, onda opet dom dođoh kući posle dva :pljus:
E onda popodne u Dz po moje lekove, u autobusu 60 stepeni kad izađoh na onih 35 baš mi bilo friško, u domu zdravlja rade klime ok..nazad ponovo u autobusu bRez klime, sreća pa ne manjkah..

Svaka čast, Goco, meni bi pozlilo od vrućine....danas sam ceo dan provela unutra uz klimu ili ventilator....jako teško podnosim ovo vreme...

Pa može i tako, na štampaču, ali i taj papir košta.....evo ja imam jedan paket papira za štampač, a štampač nemam.....ima da ti pošaljem to....

ajde bre, batali....toga imam. Hvala svakako :zag:
treba to srediti, ali se kanim odavno. A volela bih da je odštampam i za prodaju. Nekako sve imam neki osećaj da je to vredno....bar malkice.Ali ova vremena su takva, ebena sa svih strana.....

- - - - - - - - - -

Ama Liljano čovek može da ponese samo 20 kg sve preko toga se naplaćuje..zato te i pita koliko knjiga ima kila :lol:

ama ja to razumem, ali vi mene ne razumete....pravi ste pacijenti sa F-a :zcepanje:
knjiga bre ne postoji........napisana je ali tek treba da se odštampa
nema šta bre da nosi :lol:

Ama za lađenje u svaku torbu imam po lepezu al ne pomaže:lol:
Mislio urolog mene će tek tako da otkači:zper: e neće moći..kad mu se sutra ujutru prilepim ko krpelj.il će da prima ćaleta u bolnicu ili će da mi zakaže konzilijum:evil: jel tražio mišljenje pilmologa , odma dobije:lol:

- - - - - - - - - -

Isplatiti se da nekog povedeš da ti nosi kofer :rotf:

Ma imam tyi Ja neki status sa Avio kompaniju, zovu me "gold" zlatni clan i imam prava na dva kofera. elem Ja to svoje pravo dadoh ovoj mojoj juznjakinji drugarici iz Prokuplja, more da napuni jedan kofer sa sve Suve Paprike...... i osta Ja na samo jedan kofer.:dash:

Kazem Zoranu M, nemoj molim te, ne mogu da primam knjige a on spremio bre brat bratu , 20 kila...:eek:

Jedva se dogovorili da uzmem dve knjige sa posvetom a gledim , da uzmem , one male, no i on mufljuz , pa mi dade , onu najdeblju, kaze :To mi je najvaznija i da mi das recenziju i izvrsis dopunu...Ajoj, mislim se , sta cu sa svim ovim rakijama i knjoigama, Sta da nosim a sta da ne nosim..

ajde bre, batali....toga imam. Hvala svakako :zag:
treba to srediti, ali se kanim odavno. A volela bih da je odštampam i za prodaju. Nekako sve imam neki osećaj da je to vredno....bar malkice.Ali ova vremena su takva, ebena sa svih strana.....

- - - - - - - - - -

ama ja to razumem, ali vi mene ne razumete....pravi ste pacijenti sa F-a :zcepanje:
knjiga bre ne postoji........napisana je ali tek treba da se odštampa

U svakom slučaju, ja sam zainteresovana.....OĆU KNJIGICUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Može i u elektronskoj formi...

Rakije ostavi kod mene, imam si ja mesta a kilaža nije bitna kao ni litraža..knjige nosi :lol:

- - - - - - - - - -

pa znam da ne postoji :lol: mislim postoji ali ne na papiru...Eto ideje profi prosledi u elektronskoj formi , pa nek čita :lol:

pa on mož i ovdena da je čita.....ama bre ja pitujem za ino tržište :manikir:.......zamisli mene na engleskom :lol:
posebno prevod onih priča "Ispod stare šljive" koje su pisane na niški jezik ..insisitiram na niški prevod:cepanje:

Ma imam tyi Ja neki status sa Avio kompaniju, zovu me "gold" zlatni clan i imam prava na dva kofera. elem Ja to svoje pravo dadoh ovoj mojoj juznjakinji drugarici iz Prokuplja, more da napuni jedan kofer sa sve Suve Paprike...... i osta Ja na samo jedan kofer.:dash:

Kazem Zoranu M, nemoj molim te, ne mogu da primam knjige a on spremio bre brat bratu , 20 kila...:eek:

Jedva se dogovorili da uzmem dve knjige sa posvetom a gledim , da uzmem , one male, no i on mufljuz , pa mi dade , onu najdeblju, kaze :To mi je najvaznija i da mi das recenziju i izvrsis dopunu...Ajoj, mislim se , sta cu sa svim ovim rakijama i knjoigama, Sta da nosim a sta da ne nosim..

:think: a da pošalješ paket, pa kad stigne..moji su tako kad su se vraćali sa Tajvana..stigoše oni a stvari dva meseca kasnije :lol:

Rakije ostavi kod mene, imam si ja mesta a kilaža nije bitna kao ni litraža..knjige nosi :lol:

Ama , jes vala , vidi si da si od juznih krajeva...Rakiju, more, e more...Knjiga si imam tamo al ovaki Rakija domacih, nema Tamo...

Ama se mislim , dal da si obucem tri pari pantalona, jedno 4-5 kosulja sa kratkim rukavima, i tako 4-5 kosulja sa dugim rukavima i uz to i Jaknu i ....Hmm,

Da vidim kolko kila cu da si oslobodim u kufer :think: a da bidne mesta io za Rakiju i za knjige:rotf:

Ama , jes vala , vidi si da si od juznih krajeva...Rakiju, more, e more...Knjiga si imam tamo al ovaki Rakija domacih, nema Tamo...

Ama se mislim , dal da si obucem tri pari pantalona, jedno 4-5 kosulja sa kratkim rukavima, i tako 4-5 kosulja sa dugim rukavima i uz to i Jaknu i ....Hmm,

Da vidim kolko kila cu da si oslobodim u kufer :think: a da bidne mesta io za Rakiju i za knjige:rotf:

E, to bih te volela videti....da se tako natruntaš kao kad su se švercovale farmerke.....:hahaha:

Back