marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.179
Nisam ja naljutila Liljuniti znam zašto je mari ljuta pa nas sve....
Oce slicke, To je to i nis vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja naljutila Liljuniti znam zašto je mari ljuta pa nas sve....
da se rasvestim (duša mi spava iako sam spavala) 
Goco,što bih bila ljuta na sve vas?
Malo slika, ja videh 6-7 a očekivala sam više.
I nisam ljuta pa ne dolazim na igrice, no me boli rana nasred grudi, do sada nije, ne mogu dugo
da sedim a ja kad sednem za igrice ja bih sve da ih odigram..
Ma, ne sekirajte se vi,uživajte...više je dana nego života![]()

Upravo sam to i uradila... jos posle te tri ipo hiljade... ovo sa biciklom su "repovi"Smeh, to seci.....na tra-la-la sa prijateljicom, ne zatvaraj vrata duuupetom. ali kad zatraži nešto ne davaj![]()
(molim da se niko ne uvredi - aluzija je zbog vica)

Ma to ja iz iskustva. Blagodari razredna
MI SVI OBO\Avamo pohovane tikvice, ali samo pohovane ili ćuftice od tikvica. Neke druge, punjene, na primer ne konzumiramo. Kad pohujem tikvice to je 4-5 komata sa jedno 8-10 jajca i ispadne puna veeelika činija za nekoliko dana. Uz sir, salatu, malo domaže kobaje ili msuvog mesa, slaninice, bog da te vidi![]()

Eve mene sutra na phovane tikve (sobzirom da se tikva slaze sas moju glavu).
Ic me meso ne interesira![]()

Kod mene tikvice idu I u prezle, I uopste me ne mrzi da ih pohujem...![]()
.........da mu ih lepo složiš uz glavu 
Ima i čorbu da mu skuvamo 

A kad je počeo da kuka, u čekaonici jedan haski počeo da zavija zjedno s njim..Mrca kroz zavijanje jadan ja, a haski sudeluje u njegovom bolu i zavija jadan ti 

Ćem ga izmazimA kad je počeo da kuka, u čekaonici jedan haski počeo da zavija zjedno s njim..Mrca kroz zavijanje jadan ja, a haski sudeluje u njegovom bolu i zavija jadan ti
![]()

Ćem ga izmazimA kad je počeo da kuka, u čekaonici jedan haski počeo da zavija zjedno s njim..Mrca kroz zavijanje jadan ja, a haski sudeluje u njegovom bolu i zavija jadan ti
![]()

Traži mi dete računar, ajde da mu dam
Profo cimni me da se dogovorimo, ako si rasploožen da probaš moje tikvice ili si možda za lazanju![]()
kereća solidarnost :lol.:
- - - - - - - - - -
e, te tikvice su odlične.....ću probam al bRez orasi jer ako ih ovaj moj Moravac oseti, naeeebala sam....ima da zvoca do boga miloga
odoh i ja na spavkanje
lepo spavajte dečice
![]()

Ok..tako sam i mislila... u redu laminat..