F ODELJENJCE

:think: Mrca nije menjao način ishrane i do sad nismo imali problema...Ja mu nikad nisam čistila te žlezde, uvek sam ga vodila tj na 3 meseca na šišanje u Groom Room i tamo valjda sve odrade...Par puta sam videla i da ih sam isprazni tj izbaci nešto kao gel..
Eh ali tamo je šišanje 3500, a u našoj okolini samo niču saloni gde šišaju za 2000-2500 i nemam snage da se svađam sa mojom majkom i ćerom kako sam ja blesava, opaljena u glavu itd..Eto umesto 3500, za sad imamo podšišanog Mrcu 2200 + 2000 za sad a ko zna koliko će da izađe...I naravno sledeći mesec mora opet na šišanje jer ga stvarno skoro da i nisu ošišali..

attachment.php

:think: Mrca nije menjao način ishrane i do sad nismo imali problema...Ja mu nikad nisam čistila te žlezde, uvek sam ga vodila tj na 3 meseca na šišanje u Groom Room i tamo valjda sve odrade...Par puta sam videla i da ih sam isprazni tj izbaci nešto kao gel..
Eh ali tamo je šišanje 3500, a u našoj okolini samo niču saloni gde šišaju za 2000-2500 i nemam snage da se svađam sa mojom majkom i ćerom kako sam ja blesava, opaljena u glavu itd..Eto umesto 3500, za sad imamo podšišanog Mrcu 2200 + 2000 za sad a ko zna koliko će da izađe...I naravno sledeći mesec mora opet na šišanje jer ga stvarno skoro da i nisu ošišali..
Par analna zlezda, koliko ja znam (ali uzmi sa rezervom jer ja sam samo sa jednim psom imala taj problem), kada se ne prazni sama, onda mora redovno da se cedi. Ako se to ne radi, dolazi do upale i ozbiljnijih problema (to je ono sto se Mrci sad desilo). Znam ljude i koji to svojim psima rade sami... znaci, nije neka "nauka", ali se radi o hronicnom problemu i kad se cedi, mora da se cedi redovno.

:zcepanje:
Ćorba bre bila malko spremljena za Magi, u malečku šerpu što je turih na astal (nesam mogla da se verem po kujnu da dovaćam činije za supu). To nije bilo na repertoaru jer rekoste da ne spremam :lol:

- - - - - - - - - -

Izgleda da samo moje salate što ih seckah sat vremena u kujni nisu valjale :rotf:

Da čorba je bila odlična :aha:

Di nisu valjale, nema više one kineske :jede: a ove sveže, uvek ostanu bre, znaš i sama :lol:

- - - - - - - - - -

Cuti, bre, Joco :)!
Ja sve zmurim na slike gde se vidi ona Macina "ikebana" :rostilj:
Momentalno mi se prijede neki raznjic! Moze i - vrat! :zcepanje:

meni belo pilećo :zcepanje:

Izgleda da samo moje salate što ih seckah sat vremena u kujni nisu valjale :rotf:

Da čorba je bila odlična :aha:

Jes vala, nesto bre kasno stize a Ja finiiii, cekao i mora se reci i docekao....da popapam tvoju salatu.:whistling:

- - - - - - - - - -

:zcepanje:
Ćorba bre bila malko spremljena za Magi, u malečku šerpu što je turih na astal (nesam mogla da se verem po kujnu da dovaćam činije za supu). To nije bilo na repertoaru jer rekoste da ne spremam :lol:

- - - - - - - - - -

Di nisu valjale, nema više one kineske :jede: a ove sveže, uvek ostanu bre, znaš i sama :lol:

- - - - - - - - - -

meni belo pilećo :zcepanje:

Ccccc, vidi ti ove iz zemlje Serbije....meso, pa meso.......rostilj, rostilj, a niko se bre nije pitao kako je Zaklininom mk, koji se bre znojioooooo pored rostilja.:hahaha:

A Rakija....more leeeeeeeekkkk i to jos onako ladna, po onoj vrucini....:worth:

Meni meso najvise "leglo"
I nana... i kojesta drugo... ali to nije bilo takvo otkrovenje kao ... pomenuto :zcepanje:
Inace, ja uopste nisam neki mesozder... ali tamo - prijalo neverovatno. Mozda postanem :rotf:

Back