F ODELJENJCE

Zar još ima višanja u rasadniku? Mislim... nisu prošle?
Ja od prijatelja dobila flašu neke višnjevače, mnogo lepa (žena je tehnolog, sve lepo precizno i proračunato :) ), svima se dopalo i sad bih pravila ali ne znam da li još ima - materijala?
Daklem... sad ću da pobegnem sa posla do pijace da pazarim :zskace:

Idemo sutra na besplatan konCeraaat Nemanje Radulovića u Studentskom parku. Biće prelepo. Prvi takav koncerat na otvorenom.
Kuj oće nek se pridruži. Za sada idemo Goca, Profa, ja, moja Cic verovatno samo da se dogovri sa zetom zbog Stefketa, zvala sam Say pa će se javiti kad vidi poziv (verovatno još spava), zvala sam i Laru i ona će se javiti kad vidi poziv (ona verovatno ne spava no je negde spustila telefon :lol:)...... i koga još ......ma ko god dođe samo nek viče F odeljenje i će se nađemo :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Smeh, ti ako će dolaziš možeš kod mene da prespavaš, pa ujutru na sabajle da te probudim da ideš na poso

E jes , sam totalno otisao na "F" odeljenje...mislim na onaj moj.... jer , da koleZinica me nije pozvala da me pita jer se spremam za banju i pricam Ja o Mataruskoj Banji i kolegi o poseti, kada me je podsetila da proverim rezervaciju:rtfm: ,kad ono ,ej ONO.:rtfm:

Sredili mi za banju Koviljacu a ona je kod Loznice.:eek::hahaha:

Umalo Ja da nisam kupio kartu za Matarusku banju.:rotf:

E tako je to....kada padnes sa Marsa i ....jos renoviranja stana.:hahaha::hahaha:

E jes , sam totalno otisao na "F" odeljenje...mislim na onaj moj.... jer , da koleZinica me nije pozvala da me pita jer se spremam za banju i pricam Ja o Mataruskoj Banji i kolegi o poseti, kada me je podsetila da proverim rezervaciju:rtfm: ,kad ono ,ej ONO.:rtfm:

E tako je to....kada padnes sa Marsa i ....jos renoviranja stana.:hahaha::hahaha:

daKlem, ništa od trudnoće :zcepanje:

O, ljudi moji! :zcepanje: Joj, Profo, pa na drugom kraju Srbije! :rotf: Probudih Mrvicu smejući se!

I dobar dan svima. Kontam, šta li sad cveta, majku mu, a ja nepripremljena, olabavila sa uljem crnog kima. Sinoć umal' ne iskopah oči češući ih.

O, ljudi moji! :zcepanje: Joj, Profo, pa na drugom kraju Srbije! :rotf: Probudih Mrvicu smejući se!

I dobar dan svima. Kontam, šta li sad cveta, majku mu, a ja nepripremljena, olabavila sa uljem crnog kima. Sinoć umal' ne iskopah oči češući ih.

Pa, pao sam sa Marsa , i prepustih se drugima da odrede:) , koja je Banja , najbolja i bilo se pominjala Soko, pa Vrnjacka, pa Selters i normalno Mataruska banja i jes i tada su se zezali za nerotkinje i Eto, osta to meni u glavi i....More , nisam ukljucio svoje Antene....:eek:

No bilo je sala po pitanju te banje, kod razredne ;)....ma dobro je da nisam kupio kartu ( tamo mi koleginica u Basu radi i kaze), odmah cu ti srediti za kartu, prvi ide u 8.30....i srecom da sam rekao Polako, inace zamislite vako::rtfm:

Stize ti Marsovac na recepciji i kaze, molicu lepo imam rezervaciju jednosobnoga ap[artmana, uradjeno za Ovaj dan , deset dana i Ma Sigurno bi posle provere , ono bilo, Ma jel ste bre Vi pali sa Marsa :worth::think:nema nista:rtfm:...a moje bi bilo , Pa jesam a zasto i kako znate da sam sa Marsa....:hahaha:

Odgovor bi bilo, Nemaaaa a Ja bih ,ondak , cekajte , pa imam Ja na mom emailu, pa bi se otvorilo i Ja bih ...tada, skonto da sam Otisao na ...:dash::dash:

E sto bi bio blam, zelenoga marsovca....:hahaha::hahaha:

Ma to je ono "Što je babi milo, to joj se i snilo!" :lol: Hteo Profa malo da se druži sa nerotkinjama garant. :zper:

:think: Jedina sam potpuno neograđena i jedina savesna koja psa pušta samo noću ili pod nadzorom. Redovno mi kroz dvorište špartaju Cigo pulin, Lara labradorka i još gomila vlasničkih pasa i njihovi vlasnici se na to uopšte ne stresiraju. Moja Mrvica od svih pasa ulazi jedino kod Maksa u dvorište ali to se ne računa, prve su komšije i volU se deca. :lol:

Idemo sutra na besplatan konCeraaat Nemanje Radulovića u Studentskom parku. Biće prelepo. Prvi takav koncerat na otvorenom.
Kuj oće nek se pridruži. Za sada idemo Goca, Profa, ja, moja Cic verovatno samo da se dogovri sa zetom zbog Stefketa, zvala sam Say pa će se javiti kad vidi poziv (verovatno još spava), zvala sam i Laru i ona će se javiti kad vidi poziv (ona verovatno ne spava no je negde spustila telefon :lol:)...... i koga još ......ma ko god dođe samo nek viče F odeljenje i će se nađemo :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Smeh, ti ako će dolaziš možeš kod mene da prespavaš, pa ujutru na sabajle da te probudim da ideš na poso
Rado... i hvala na pozivu, ali... ovaj put neće da može :(
Moje malo dete je pod kaznom... ne sme ni kod koga da ide, ne sme da skita (a to mu je najteže), dolazi svaki dan na posao...
Grešan je jer je slavio kraj školske godine... pa probao malo i viskija u koka-kolu... viski iz tatinog špajiza, normalno :zcepanje:
U ponoć njegovi ortaci zvali Aleksu... da ga "pokupi" i dovede kući.
Tako dete stiglo mami i tati na oči u... ne baš reprezentativnom izdanju :zcepanje:
I sad je pod kaznom, a mama i tata nisu tu za vikend. Nije hteo sa njima, neće kod dede... tako da dolazi kod mene. Ja mu dođem ko' kućni pritvor :zcepanje:
U svakom slučaju i ako budem negde išla,. gledaću da se organizujem tako da njemu bude zanimljivo (u prevodu tamo gde ima dece njegovog uzrasta ... to mu nije zabranjeno... zabranjeni su mu njegovi pajtosi bez nadzora... a i oni uglavnom odrađuju slične kazne :zcepanje:)

Profo... i ja sam zamislilataj dolazak ne samo u pogrešan hotel... nego i u pogrešan deo Srbije! :zcepanje: :rotf:

Idi... Izljubi ga i uživaj!
Dok nije počeo da slavi kraj školske godine :zcepanje:

jes vala :zcepanje:

Say je još odsutna iz Bg tako da neće doći.

Cic napravila bogovski ručak..ubih se, pa prilegod...Stefke u krevecu a ja na krevetu......odalamismo do 18,30 :eek:
ondaK kafa i torta jer mu je mama napravila tortu za 8 rođendan.....zet me doveze...ona dva krznena su dovatili saksiju oko fontane :evil:

Mi skoknuli malo do Novog Sada sa sve Donom.
Svratili u kupovinu, posto nam sutra i Aleksa dolazi na rucak, prosetali, svratili na pizzu i sladoled pa se vratili.
Citiracu samo dve izjave: "Ja sve znam da iskoristim!" (to se odnosi na kaznu i to kako je provodi)
i "Mene privlaci sve sto ne valja!" (to je bio komentar na moje zapazanje da mu se, kad je bio mali, dopadao neki decko u selu, koji je od one dece sto neprekidno psuju)
:zcepanje:

dosadna nedelja,uh sto ne volim nedelje :roll::roll:

sad za visnje niko nista ne javlja i sve sto zelim ne ostvari se :sad2:

idemo na more opet kraj septembra, ja i nisam odusevljena,al smo naisli na nesto jeftino pa ajde da iskoristimo.

Ni meni nije dosadno :)
Kaznjenik pocupao travu izmedju betona sa terase i stepenista - dvoriste ga mrzi (nisam insistirala, naprotiv - zahvalila se i za ovo sto je uradio :heart:)
Veliki decko (koji nije pod kaznom) nam dosao na rucak - naravno: spagete (sad bi jedna moja drugarica pitala: "Jedu li ta tvoja deca ista osim - testa?" Odgovor bi bio: "Da. Kad moraju. " :zcepanje:)
Za dorucak bile - palacinke.
Eno ih, blenu jedan u TV, drugi u mobilni... pa na smenu "zcepanje:
Ja cekam da zavrse sa ruckom (Aleksa kaze da bi jos malo... trenutno je "na pauzi") pa da potrpam sudove u masinu. Takodje i da druga masina zavrsi sa pranjem vesa - mozda mi se posreci pa se danas i osusi. Kaznjenik izrazio zelju da ostane do sutra - pa da zajedno idemo na posao :p To znaci da moram i neku veceru da smislim, jer, naravno - nemam hleba (kao i uvek)
I ode nedelja... sutra se vec ponovo radi... :roll:

E, da...
A Dona je imala svojih "pet minuta"
Neke visnje sam cepala i spremala za liker (zena mog kolege, tehnolog po struci mi poklonila litar, pa se svima dopalo i ja sta cu - uzela da pravim i ja) i odvajala pokvarene, a ona zabila njusku medju te i bira... Prvo sam mislila - nasumice, da bih posle skontala da stvarno bira one koje su tek malo ostecene :zcepanje:
Posto joj sinoc nisam spremila klopu, morala je da ceka danas dok se ohladi... valjda bila gladna.
E, a kad sam joj dala (ocigledno ne dovoljno hladno), prvo je ponjuskala, pa napravila krug po dvoristu. Onda se vratila, licnula malo, pa izvrnula posudu tako da se hrana prospe. To prosuto je uredno polizala, pa ponovila postupak :zcepenje:
Kreten ukapirao kako brze da ohladi svoju klopu :rotf:

E, da...
A Dona je imala svojih "pet minuta"
Neke visnje sam cepala i spremala za liker (zena mog kolege, tehnolog po struci mi poklonila litar, pa se svima dopalo i ja sta cu - uzela da pravim i ja) i odvajala pokvarene, a ona zabila njusku medju te i bira... Prvo sam mislila - nasumice, da bih posle skontala da stvarno bira one koje su tek malo ostecene :zcepanje:
Posto joj sinoc nisam spremila klopu, morala je da ceka danas dok se ohladi... valjda bila gladna.
E, a kad sam joj dala (ocigledno ne dovoljno hladno), prvo je ponjuskala, pa napravila krug po dvoristu. Onda se vratila, licnula malo, pa izvrnula posudu tako da se hrana prospe. To prosuto je uredno polizala, pa ponovila postupak :zcepenje:
Kreten ukapirao kako brze da ohladi svoju klopu :rotf:

e vidi ti pametnicu, steta sto ti nije progovorila i da te malko zapitas.
Jeli bre, sta mi to radis....:hahaha::hahaha:

Back