F ODELJENJCE

Dobro jutro :kafa: da se rasvestim (duša mi spava iako sam spavala) :aha:
Otvorih jutros mejlove i Cic mi poslala ovaj klip. Lepo kažem da nas psi vide kao druge pse a ne ljude...msm da oni i ne znaju šta su ljudi već samo razlikuju različita ponašanja. Kako štene leže pored bebe, kao u čoporu, preko drugog šteneta zbog osećaja dodira, pripadanja čoporu, sigurnosti, osećaja da nije samo, snage itd

Poslednja izmena:
Goco,što bih bila ljuta na sve vas?
Malo slika, ja videh 6-7 a očekivala sam više.

I nisam ljuta pa ne dolazim na igrice, no me boli rana nasred grudi, do sada nije, ne mogu dugo
da sedim a ja kad sednem za igrice ja bih sve da ih odigram..
Ma, ne sekirajte se vi,uživajte...više je dana nego života :D

Mari, pošalji mi mail, mogu i ja da ti prosledim Profine fotke... mada je to uglavnom to što je i ovde postavljeno.
Inače, imam drugaricu koja mi otvoreno kaže: "Ti si baš mamac za budale"
Uvek se na to nasmejem i mislim kako je to pregruba konstatacija, ali po nekad se stvarno zapitam...
Dakle, moja drugarica oko koje se stvarno trudim jer stvarno verujem da je dobar čovek... ali eto, ne baš srećna po mnogo čemu...
Poslednji slučaj: Jesenas npr. dođe kod mene, padne joj bicikl, nešto mu se desi tako da ne može da se vozi i ja joj pozajmim svoj koji mi služi kao rezervni (bicikl mi je glavno prevozno sredstvo u lokalu) dok se ne snađe da dođe po ovaj i reši tu popravku... Taj bicikl (moj) je inače prilično star, ali je odličan... i ima više sentimentalnu nego neku drugu vrednost. Prošlog leta je sređen koliko je moglo i tom prilikom su mu zamenjene obe spoljne gume.
Kad mi je pre par dana pukla guma na biciklu koji vozim i ja ostanem bez prevoza, pošaljem joj poruku da mi treba (i) onaj bicikl.
Da ne davim sad zašto nije stigao odmah kod mene... ne znam (samo nagađam da je bio ko zna gde)
Danas mi šalje poruku kako je za malo stradala jer je pukla guma - spoljna je bila "jako loša", naravno, uz nepomenu da ona "sad nema" da to zameni... ali će mi "dogurati bicikl" kad dođem sa posla!
I šta ja sad treba da odgovorim?
Mislim... to je još samo jedna glupost u nizu... bilo je i da pozajmim 3500 hiljade pa posle ko zna koliko čekanje, pa traženja... dobijem nazad 3000... Neću propasti ni za 500 dinara ni za gume na biciklu, ... ni za koješta (da sad ne nabrajam) ali... dokle?

Smeh, sa takvima samo jedna metoda pomaže-što rek'o onaj prijatelj Mitar, "Samo FIK i gotovo!" Baš si me sad sa te 3500 podsetila na jednog mog dužnika, kad sam ja njemu trebala, navaljivao je ovde kao smrt na babu, vozio me kod knjigovođa, ma ne pitaj, a sad se i ne javlja na telefon.

Moj prasac mi se spakovao u krilo i ne mrda. Jeste on mrcinaod 5kg i jače ali meni će uvek da bude onaj bebironac koji je mjaukao i nije nam dao da idemo sve dok mu nismo oslobodili brata iz letnje kujne u koju sde ušunjao. :heart2:

Dakle Prijatelj , prijatelju : Da li se secas o onim 5000Dolara...

A drugim, odmah upada u rec i kaze: Kako se ne bih toga secao, ma imam da se secam sve do kraja moga i tvoga zivota.....

Poslednja izmena:
Smeh, to seci.....na tra-la-la sa prijateljicom, ne zatvaraj vrata duuupetom. ali kad zatraži nešto ne davaj :cistinaocare:
Upravo sam to i uradila... jos posle te tri ipo hiljade... ovo sa biciklom su "repovi"
Nego mi je trebalo vremena i vremena... da ne kazem da se ono meri i godinama... da skapiram. A ne znam da imam bosanske krvi :zcepanje: (molim da se niko ne uvredi - aluzija je zbog vica)

Trpeljivost je karakterna crta onih koji su pozitivni i koji misle o drugima a ne samo o sebi.
Uglavnom je dugotrajna, ali ne i večna.
Njena dugotrajnost vrlo često uspava drugu stranu, te je ona podrazumeva, ali istina je sledeća.....trpeljivost nikada ne spava.

Eh... nisi ti slucajno razredna na F :)
Upravo je tako... a nesto sam malo i odlepljena ovih dana... zbog opste situacije sa poslom i svih briga oko toga (brigama nikad kraja... :roll:)
Sutra cu dobiti bicikl... navodno - u voznom stanju. videcemo :)

- - - - - - - - - -

Nego se ja najedoh malo pre pohovanih tikvica! :zjede:
Sve, bre, nesto jedem ... drugacije, skroz sam zaboravila na ta normalna, uobicajena jela.
Objasnjenje je prosto: mama i ja smo imale podelu u kuhinji u tom smislu da nimo spremale ista jela... njoj su sva ta pohovanja i "klasika" isle mnogo bolje pa je to i spremala.
a ja - kao teoretski znam, ali mi zaboravim na to.

Ma to ja iz iskustva. Blagodari razredna :heart:
MI SVI OBO\Avamo pohovane tikvice, ali samo pohovane ili ćuftice od tikvica. Neke druge, punjene, na primer ne konzumiramo. Kad pohujem tikvice to je 4-5 komata sa jedno 8-10 jajca i ispadne puna veeelika činija za nekoliko dana. Uz sir, salatu, malo domaže kobaje ili msuvog mesa, slaninice, bog da te vidi :lol:

Ma to ja iz iskustva. Blagodari razredna :heart:
MI SVI OBO\Avamo pohovane tikvice, ali samo pohovane ili ćuftice od tikvica. Neke druge, punjene, na primer ne konzumiramo. Kad pohujem tikvice to je 4-5 komata sa jedno 8-10 jajca i ispadne puna veeelika činija za nekoliko dana. Uz sir, salatu, malo domaže kobaje ili msuvog mesa, slaninice, bog da te vidi :lol:

Eve mene sutra na phovane tikve (sobzirom da se tikva slaze sas moju glavu).;);)

Ic me meso ne interesira :ok:

Može ako hoće :lol: Ima i čorbu da mu skuvamo :lol:

Da dodam Mrca i danas dobio dve boce, otimao se za medalju, i ćera i ja smo skroz izgrbane, sreća nisu mu čistili ponovo , ne znam ko bi ga držao, mislila sam da predložim da mu da anesteziju ako mora ispere..Danas samo 1500..U subotu opet na kontrolu...

Poslednja izmena:
Ja vise volim samo sa jajima... nekako mi bolje ostaje ukus tikvice.
Meso nesto i ne volim pohovano, osim piletine... ali kako je spremala moja mama :(
Znala je i Maca tj. njena mama, od nje je i naucila, a ja propustila :dash:
Mislim, nije to nikakva nauka... samo vreme pecenja, temperatura masti/ulja... i te finese. A ja nemam pojma :confused:
E, a za one cufte od tikvica imam odlican predlog (nije moj, "pokupila" sam ga od drugarice i to odavde sa kulinarstva)
Tikvice se narendaju i pomesaju sa svim onim sa cime se prave cufte.
Mogu i klasicno da se prze kao cufte, ali je bolje da se malo rastanje... kad se sipa smesa na masnocu, samo se malo kasikom razvuce.
Przene se stave na papir da upije masnoce koliko moze.
Spremi se kisela pavlaka i u nju se nasecka persun, doda malo bibera i zacina po zelji. Beli luk je obavezan.
Samelje se malo oraha, mada moze i bez,
I onda se u pogodnu posudu lepo poredja sloj tikvica, pa pavlaka sa zacinima, pospe malo oraha pa tako redom. Ostavi se u frizideru da odstoji i super je.
Moze cak i da se sece na komadice... kao kolac.

- - - - - - - - - -

Ćem ga izmazim :lol: A kad je počeo da kuka, u čekaonici jedan haski počeo da zavija zjedno s njim..Mrca kroz zavijanje jadan ja, a haski sudeluje u njegovom bolu i zavija jadan ti :lol:

Pa nije mu lako... :(
Mislim, i ja bih zavijala da mi rade ono sto njemu moraju da rade :rumenko:

Ćem ga izmazim :lol: A kad je počeo da kuka, u čekaonici jedan haski počeo da zavija zjedno s njim..Mrca kroz zavijanje jadan ja, a haski sudeluje u njegovom bolu i zavija jadan ti :lol:

kereća solidarnost :lol.:

- - - - - - - - - -

e, te tikvice su odlične.....ću probam al bRez orasi jer ako ih ovaj moj Moravac oseti, naeeebala sam....ima da zvoca do boga miloga :lol:

odoh i ja na spavkanje
lepo spavajte dečice
:cao:

Traži mi dete računar, ajde da mu dam :lol:

Profo cimni me da se dogovorimo, ako si rasploožen da probaš moje tikvice ili si možda za lazanju :think:

Rado bih dosao ali...Stan je u haosu, a nadam se da ce laminat da postave do nedelje a posle, sam u banju za one nerotkiNCE.

Desetak dana i evo me nazad, bit cemo u kontaktu, valjda u banji imaju internet.....

A kazes mrca pustio svoj glas i sazvao sve svoje drugare....Pa jes, nije on djaba mrconja lav sa splava savskoga...

- - - - - - - - - -

kereća solidarnost :lol.:

- - - - - - - - - -

e, te tikvice su odlične.....ću probam al bRez orasi jer ako ih ovaj moj Moravac oseti, naeeebala sam....ima da zvoca do boga miloga :lol:

odoh i ja na spavkanje
lepo spavajte dečice
:cao:

Ma , kako se razredna obradovala za recepat i tako lijepo naglasila ...... sto ce se dogoditi :hahaha:

Back