LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
'Tro.Grmi, oblačno je, dušu dalo za spavanje. A treba se spakovati za put. Prekjuče proslavili, juče tuđom krivicom morala na vrat, na nos u KG i to u neko nedoba, pred kraj smene tako da mi je propao ceo dan. Danas idemo dete i ja u Vranje, sutra mi se ženi brat od tetke. Koliko god volim te ljude, ne volim gužve, veselja, glasnu muziku... Dobro, ova tamo se da istolerisati, krv nee voda.
Odoh da budim dete i da se pakujemo.
![]()
aJDE, lepo se provedite

pada kiša....bljak.....idosmo malko na pijac, protutnjasmo, a sad kafa sa komšikom i poso, pa kući da lecka kuvam i sadim paradajz čeri (komšija kome prošle godine dadoh rasad, navatao seme od istog i sad on napravuio rasad pa mi dao......a Maca se taman radovao da nemam ništa od toga, kad ono cvrc
Prijatelj, Micin svekar, je u bolnici u Zemunu....šećer 17

Grmi, oblačno je, dušu dalo za spavanje. A treba se spakovati za put. Prekjuče proslavili, juče tuđom krivicom morala na vrat, na nos u KG i to u neko nedoba, pred kraj smene tako da mi je propao ceo dan. Danas idemo dete i ja u Vranje, sutra mi se ženi brat od tetke. Koliko god volim te ljude, ne volim gužve, veselja, glasnu muziku... Dobro, ova tamo se da istolerisati, krv nee voda.
Odoh da budim dete i da se pakujemo.

i tako to... Darivanje međusobno na veliko, kad su doneli mladenci, pa njeni, pa njegovi, pa kumovi, pa starejko (stari svat), samo to međusobno što su davali, bilo je kutija i paketa za jednu osrednju sobu, a pride pokloni od "običnih" gostiju. Moje dete kitilo svatove, kaže ovaj moj stric što je bio starejko da ne bi ove dve velike bez nje postigle i da okite i da naplate, baš im je dobro došla i brzo se uhodala. I snajkica mi je slatka, i ove druge dve, buduće snajkice su slatke, viđeno je već, na jesen repete. 

Mada, i ja večeras vodim Milicu na žurku kod mog sestrića. E, da, čestitam na prijemu u jaslice.