F ODELJENJCE

'Tro. :kafa: Grmi, oblačno je, dušu dalo za spavanje. A treba se spakovati za put. Prekjuče proslavili, juče tuđom krivicom morala na vrat, na nos u KG i to u neko nedoba, pred kraj smene tako da mi je propao ceo dan. Danas idemo dete i ja u Vranje, sutra mi se ženi brat od tetke. Koliko god volim te ljude, ne volim gužve, veselja, glasnu muziku... Dobro, ova tamo se da istolerisati, krv nee voda. :lol: Odoh da budim dete i da se pakujemo. :cao:

aJDE, lepo se provedite :klap:
pada kiša....bljak.....idosmo malko na pijac, protutnjasmo, a sad kafa sa komšikom i poso, pa kući da lecka kuvam i sadim paradajz čeri (komšija kome prošle godine dadoh rasad, navatao seme od istog i sad on napravuio rasad pa mi dao......a Maca se taman radovao da nemam ništa od toga, kad ono cvrc :zcepanje:
Prijatelj, Micin svekar, je u bolnici u Zemunu....šećer 17 :eek:

I ovde se ispadala kiša...baš je pljuštala i juče i danas, na sve strane stoji voda...planirala sam pijacu, ali sam odustala....mladi otišli u NS ima neka radionica sa temom -zdrava ishrana. Jovanu su ostavili kod druge babe i dede, tamo je i ujko pa imaju da je zabavljaju do predveče...

i dobar dan, svima...

- - - - - - - - - -

aJDE, lepo se provedite :klap:
pada kiša....bljak.....idosmo malko na pijac, protutnjasmo, a sad kafa sa komšikom i poso, pa kući da lecka kuvam i sadim paradajz čeri (komšija kome prošle godine dadoh rasad, navatao seme od istog i sad on napravuio rasad pa mi dao......a Maca se taman radovao da nemam ništa od toga, kad ono cvrc :zcepanje:
Prijatelj, Micin svekar, je u bolnici u Zemunu....šećer 17 :eek:

Nadam se da će se to regulisati....

Ja 'oću da umrem od nespavanja!
Noćas došla u 4 iz NS-a, dok sam se izmazila sa kucom i spremila za spavanje već se razdanilo... Ustala za posao.
I tako u krug...
Čitav dan na poslu me izluđuje internet... pa ne radim ni ono što bih mogla bez njega. Malo ga ima pa ga malo više nema... i tako čitav dan.
Ček' da se setim na šta još treba da se alim... čisto da zaključim spisak :zcepanje:
Postajem džangrizava baba!

'Bar dan želim svima. :D Mi se vratileee. Lepše im, bre, svadbe nego ovde. Ne ponavljaju pesme, drugačija su kola, mož' se provuče sa jeftinijim brushalterom :rumenka: i tako to... Darivanje međusobno na veliko, kad su doneli mladenci, pa njeni, pa njegovi, pa kumovi, pa starejko (stari svat), samo to međusobno što su davali, bilo je kutija i paketa za jednu osrednju sobu, a pride pokloni od "običnih" gostiju. Moje dete kitilo svatove, kaže ovaj moj stric što je bio starejko da ne bi ove dve velike bez nje postigle i da okite i da naplate, baš im je dobro došla i brzo se uhodala. I snajkica mi je slatka, i ove druge dve, buduće snajkice su slatke, viđeno je već, na jesen repete. :D A treći par će kad ona završi školovanje. Inače, moje dete iskeširalo jednu pesmu, odabrala Mito bekrijo i kad je počela pesma, poskakala cela kafana.

KAKVI SU MEDENI :klap:

Dona mož da usvoji Macu......ionako ga je obožavala od prvog pogleda :lol: Ti i ja nismo postojale :lol:
Daaaa!
Ali pazi... ona je inače umiljata i lako se sprijatelji... međutim to sa Macom je blo baš posebno!
Taman da ga usvoji... pa da joj sredi špalir na terasi... da mirno uživa u hladu :zcepanje:
Pozdravi nam puno Macu :)

Ma da, krv nee voda. :lol:

A Dona, pa može da ispadne i ovako i onako, bitno je prvo upoznavanje. Moja Mrvica je sterilisana kao skotna i naročito zaljubljeno je gledala Blondine mačiće. :lol:
Dona je stvarno druželjubiv pas... ali pojma nemam kakva bi bila sa mladuncima/mladunčetom.
Iskreno, i ja sam bila prijatno iznenađenja da uopšte ne pravi pitanje prilikom dolaska i posete drugih pasa - uvek se lepo igraju.
Jedino ne da svoju posudu za hranu ni po koju cenu :zcepanje:

Ostajem ovoga puta malooo duze , tako da cu imati prilike da Vas eFovce i vidim i upoznam.:)

- - - - - - - - - -

Profo, dobrodosao.
Iskreno zelim da se mali lepo i lako prilagodi jaslicama :)
Kod nas nista posebno novo... ali ne zalim se ;)

Hvala ,
Koleginica i kolege iz Tvoga grada kao i iz Kovina, stizu na vidjenje, Juna 5 .
Zelis li da te povezem sa njima, Javi mi.

I ja se provodom ko vuk na motku, ako vas zanima, msm, već sam otpisana i ovde...Lepa jesam, glupa nisam :whistling:
Šala naravno.
Dakle, naebala sam. Rana sanirana, primila 1o longacefa, to mi prepisali u privremenoj otpusnoj listi i rekli da kad ozdravim, sačekam koji dan da se
antibiotici očiste iz organizma, uradim novi bris i dodjem na nastavak lečenja u N. Banju.
Odem, sva hepi što nemam više bakterije. Ne može, kažu, trebalo je da se javim nakon 14 dana a pošto nisam oni SIZ-u vratili moj predmet, kao dobrovoljno prekinula lečenje.
U ponedeljak idem u SiZ kod zaštitnika gradjana da mi objasni gde to piše u otpusnoj listi za koliko dana da se pojavim.
Ja ne znam više ništa, danju psujem, noću molim boga da mi oprosti...I Svetu Petku- Deco, meni bilo bolje pre operacije, za koji moj i odoh da me čovek pita :aha:

Ostajem ovoga puta malooo duze , tako da cu imati prilike da Vas eFovce i vidim i upoznam.:)

- - - - - - - - - -

Hvala ,
Koleginica i kolege iz Tvoga grada kao i iz Kovina, stizu na vidjenje, Juna 5 .
Zelis li da te povezem sa njima, Javi mi.
Nisam bas u toku o kakvoj kolegijalnosti se ovde radi, ali sam uvek raspolozena za druzenje :)
Jedino sto bi se moglo desiti da odem na put tih dana (koliko vidim 5-ti je petak, mozda dan pre... ne znam jos), vracam se za nedelju dana.
Inace, meni nije tesko da sednem u auto i dodjem do npr. Bg-a, ali sam isto tako raspolozena i da primam goste :)

- - - - - - - - - -

I ja se provodom ko vuk na motku, ako vas zanima, msm, već sam otpisana i ovde...Lepa jesam, glupa nisam :whistling:
Šala naravno.
Dakle, naebala sam. Rana sanirana, primila 1o longacefa, to mi prepisali u privremenoj otpusnoj listi i rekli da kad ozdravim, sačekam koji dan da se
antibiotici očiste iz organizma, uradim novi bris i dodjem na nastavak lečenja u N. Banju.
Odem, sva hepi što nemam više bakterije. Ne može, kažu, trebalo je da se javim nakon 14 dana a pošto nisam oni SIZ-u vratili moj predmet, kao dobrovoljno prekinula lečenje.
U ponedeljak idem u SiZ kod zaštitnika gradjana da mi objasni gde to piše u otpusnoj listi za koliko dana da se pojavim.
Ja ne znam više ništa, danju psujem, noću molim boga da mi oprosti...I Svetu Petku- Deco, meni bilo bolje pre operacije, za koji moj i odoh da me čovek pita :aha:
Ja svaki dan ovde zavirim i cekam da se javis.
To sa nasim SIZ-om ili vec kako se zovu i ovima u banji - nije nista novo, iznenadilo bi me da su bili kako treba!
Ovo... da ti je bolje bilo pre operacije, ne razumem ... da li se odnosi na ovo zaebavanje oko noge, infekcija, banja ostalog (sto bi bilo sasvim razumljivo) ili se stvarno ne osecas dobro?

Smeh Dobro Jutro:)

Dobro Jutro eFovci:D

Nisam bio dovoljno jasan, morat cu da idem sto pre na kurs Srpskoga Jezika, pre polaganja ispita kod Razredne.:hahaha:

U tvom gradu imam koleginice i kolege ,koji su na dobrim pozicijama, pa pomislih da , ako Ti nesto zatreba, a Ono imas barem neki kontakt.

No, hajde da zamolimo Razrednu, da organizuje, jedno po podne -Vidjenje u Beogradu eFovce.

Moj Poziv, moji su troskovi restorana.:ok:

Tako cete imati i priliku da za zivota i upoznate Zelenoga sa divne planete Marsa....:mrgreen:

Draga moja Smeh,
Mislila sam o
ono posle infarkta, mene ništa nije bolelo, dali mi odgovarajuće lekove, da vodim uredan život ( bez pušenja, holesterola i sl.)
Sada me sve boli. Ne nasvah se čžljudski 3 meseca, još uvek samo na ledja. Rana na grudima je ok ali pazim kako sedim,
ležim, kijam, kašljam...A tek noge :roll:

Stigao profa :D Javio se danas.
Ja uzeh danas slobodan dan , danas tatin sin ide kod tate, nije bio 10 dana..

Umalo da zaboravim, ova moja kereca budala, ugrizla jutros ćeru..Sad je na ignore...Sav se prepodobio, presamitio pola dana ležao u predsoblju, nije se čuo.. Lajao i kidisao na Bruna koji je jedno 10 puta veći od njega, Ćera mu zategla povodac, e sad nije sigurna da li joj je oko noge bio povodac, pa je hteo da grize isti što ima običaj ili ju je ladno apio za nogu..Pomodrelo joj na tom mestu ali nije joj probio kožu..

Poslednja izmena:
Draga moja Smeh,
Mislila sam o
ono posle infarkta, mene ništa nije bolelo, dali mi odgovarajuće lekove, da vodim uredan život ( bez pušenja, holesterola i sl.)
Sada me sve boli. Ne nasvah se čžljudski 3 meseca, još uvek samo na ledja. Rana na grudima je ok ali pazim kako sedim,
ležim, kijam, kašljam...A tek noge :roll:

Viš da počinješ da se oporavljaš (ovo gore što si napisala) :rtfm:
Boli i mene sve a nisam ništa operisala. Ovo vreme otežava oporavak jer ne pogoduje ni jednom organizmu. Ne znam nikog ko se oseća dobro bez obzira na godine. Tako da, devojče nećeš biti, a vala ni ja :zcepanje: al ćeš biti ono što si i bila, naša Mari :heart:

Back