mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
E pa lepo se provedite! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

baš je prijalo

Naručeni dream-catchers, istina, u formi ogrlica, za moje i još dva ženska deteta, od naše Oo, mačkarke. Baš su joj lepe i ogrlice i minđušice i oni pravi, veliki za na zid, i ostale fine stvarčice koje pravi. Moja Milica bi bila u stanju sat vremena da joj vrti u krug slike i da komentariše kao papagaj: "WOW, baš je kreativna!" Da se ne lažemo, i jeste. 
Zaboravih da se pohvalim: moje dete poraslo, kupila juče prvi par obuće samo sa pertlama, bez čička ili rajsferšlusa. I sva je važna sad! 
Sad se opsetih 
a drugi da ga uteši odvali "Šta te briga ti stariš a Đoka ti raste" 
Dobar fazon.
Ogrličice sa mrežicama za snove spakovane i kreću na put, baš su slatke. 
Sad se opsetih
Jednom bivšem kolegi porodila se ćerka posle 3 razreda srednje škole...Jelte dete krilo , porodila se preko leta nastavila 4-tu godinu redovno....Da skratim dete se zove Đorđe...
I tako čovek se malo žalio, iznenada i neočekivano postao dedaa drugi da ga uteši odvali "Šta te briga ti stariš a Đoka ti raste"
![]()
e nasmeja meDobar fazon.
Dobro jutro želim.Ogrličice sa mrežicama za snove spakovane i kreću na put, baš su slatke.
![]()

Mama bezecovala na probu ovu što ide za poklon tek za mesec dana, ako joj se svidi, ima i ona da poruči sebi. 
Skoro da poželim još jedno za sebe! 

Lepe slike, Profo.![]()

neću da se nerviram, ali ću ubiti sledeći put nekog u DZ ....![]()