F ODELJENJCE

Dobro jutro, ovo sokoćalo čas radi, čas ne....Ja čekam poziv za VMA i tamo ne daju svoje
pižame, kaže Taca, on se izležavao dva puta tamo...A i ne pada mi na pamet gde to u Niš imaju
kvačlitetne pamučne pidžamea moj broj? Lepo reče neko: Kom' je sudjeno da bude ebat, gaće mu same padaju...
Evo pijem kafu bez cigarete, nikakva je....Dodje mi da zapalim pa nek umrem bar napušena:zcepanje:
( šalim se, gde smem, dva bajpasa me sleduju)

A lepo je videt da Duh ti je na visini, samo tako...:)

Sto se tice gaca :rumenko: ups mislio sam na pidjamu, neka drustvo pogleda u Begisu.;)

Sve najbolje Ti zelim i brzi opravak, a sto se tice tih cigareta- Donesi u svojoj lepoj glavici , Odluku, " Necu vise..." i veruj mi , bit ce ti itekako lakse.:ok:

'Bar dan svima. Ja u KG u Rodi detetu povremeno kupim Jasmil veš. Imaju tamo i pidžame, koliko videh... Lepo, sunčano, al' mene drma neka gripčina, preležala bih i danas k'o i juče ceo dan, samo da ima ko da radi umesto mene. Stigli me valjda čipsevi i smokiji pojedeni oko slave, dok nisam imala ni volje ni vremena da spremam posebno za sebe.

A za profu, ti jagnjići koji mogu da se kupe tamo po belom svetu mahom travu, jadni, i ne vide. :cross:

I jest tako i nije tako, moze da se nadje Jagnjetina , sa farmi... ali se ima i jedan problem. Svo meso koje se kupuje kao tipa mlada Jagnjetina, Mlada Teletina, i nije mlada.:roll:

Ovde postoji zakon da se ne moze prodavati sisanca, tj ne mladje od 3 meseca, pa shodno tome od Jagnjetine, to je po Starom Serbskom Jeziku i pojasnjanju " Siljeze"...no sta ces..:(

Nije problem u tome, neg je mene zakacila bre Zemaljska kletva.....:rtfm:

Al se secate: Kad sam bio mlad ,. moga sam i celog vola pojesti, moga sam a nijesam ima Para da kupim...:hahaha:

A danaske, bre mogu da kupim ne jednoga vola, vec bre i dvaest, i uz to i deset jaganja ali , bre se ne sme :evil:.... ima se oni te ,visoki Kolesterol, pa te ima se grami , ma koji bre grami , ima se kilogrami...:rotf:

I jest tako i nije tako, moze da se nadje Jagnjetina , sa farmi... ali se ima i jedan problem. Svo meso koje se kupuje kao tipa mlada Jagnjetina, Mlada Teletina, i nije mlada.:roll:

Ovde postoji zakon da se ne moze prodavati sisanca, tj ne mladje od 3 meseca, pa shodno tome od Jagnjetine, to je po Starom Serbskom Jeziku i pojasnjanju " Siljeze"...no sta ces..:(

Nije problem u tome, neg je mene zakacila bre Zemaljska kletva.....:rtfm:

Al se secate: Kad sam bio mlad ,. moga sam i celog vola pojesti, moga sam a nijesam ima Para da kupim...:hahaha:

A danaske, bre mogu da kupim ne jednoga vola, vec bre i dvaest, i uz to i deset jaganja ali , bre se ne sme :evil:.... ima se oni te ,visoki Kolesterol, pa te ima se grami , ma koji bre grami , ima se kilogrami...:rotf:

:super: KARMA, PROFO! ;) http://www.svetlostistine.org/Knjige/KineskaStudijaKambel/Kineska_studija.pdf

BAR DAN :kafa:
odmorih se, nagledah tv-a za narednih mesec dana :lol: naspavah se, i sad me mrzi da radim :aha:
bebac je dooooooobar, ja sam joj trebala samo da joj pravim društvo :D...to dete, Cic, nikada nije volela da bude sama......nikada....kad je bila mala, ako idem da kuvam, stavim je u kolica, i njih parkiram ispred vrata od kuhinje....ako perem, kolica su ispred kupatila....sve je dobra, igra se, guguče, ali mora da me vidi inače se dernja kao da je najnapuštenije čeljade ovog sveta :zcepanje:

Ahhh, Ma ja dobro znam sta je Kineska Medecina, bejah Ja tamo i koristo sam bre njihova dostignuca i bejase , tak , doooobro....

A i hrana, ona je 100% razlicita od ovoga sto nama " zapadnjacima" daju. no ima se i njihovih pravih, gde se pravilno jede...

Knjiga je kinesta STUDIJA, neki doca napisao, da očisti savest, šta je uočio kod Kineza koji jedu tradicionalno, a šta u onim delovima gde su stigli KFC, Mc Donald's i ostali... Između ostalog, proteini i masnoće životinjskog porekla su glavni izazivač srčanih smetnji, problema sa jetrom, bubrezima, dijabetesa, gojaznosti, reumatoidnog artritisa, alergija, lupusa, multiple skleroze... Uverih se, kao bonus na humanost, da je čova skroz u pravu.

BAR DAN :kafa:
odmorih se, nagledah tv-a za narednih mesec dana :lol: naspavah se, i sad me mrzi da radim :aha:
bebac je dooooooobar, ja sam joj trebala samo da joj pravim društvo :D...to dete, Cic, nikada nije volela da bude sama......nikada....kad je bila mala, ako idem da kuvam, stavim je u kolica, i njih parkiram ispred vrata od kuhinje....ako perem, kolica su ispred kupatila....sve je dobra, igra se, guguče, ali mora da me vidi inače se dernja kao da je najnapuštenije čeljade ovog sveta :zcepanje:

K'o i imenjakinja joj, u stanju je sva da se iskrivi za gostinjskim stočićem u kancelariji, samo da ne sedi sama u svojoj sobi dok radi domaći. :lol:

'Bar dan svima. Rekla sam to pre neko veče, kad nam je u poseti bila potpuno dementna Sašina tetka, i danas kad mi je u radnju došao ludi, pijani komšija: samo mi, Bože, pamet sačuvaj! :aha:

Dobro jutro deco :kafa:

i jedna preslatka sličica ....čik pogodite ko je ovo? :zcepanje:

img20141031143425-1.jpg

Danas nisam usporena, samo lenja. Išla sam u KG na konzilijum, kupila Moć ishrane za 500 dinara kod onih "divljaka" ispred KBC i videla prvi put uživo Harley čoper na semaforu kod Jezera. Lep dan... :)

Slušam emisiju na radiju: http://www.bravofm.net/live O legalizaciji marihuane pričaju. Ej, kad su u Washington DC izglasali da sme da se puši!

- - - - - - - - - -

I dobar dan svima. :)

dobro veče.....divna slika, slatke su te šapice, mali partizanovac.

Ljiljo, kako pritisak ? Meni isto skakao ovih dana, pa me stezalo srce, jednu noć sam skoro zvala hitnu....al dobro , popustilo je....

dobro veče.....divna slika, slatke su te šapice, mali partizanovac.

Ljiljo, kako pritisak ? Meni isto skakao ovih dana, pa me stezalo srce, jednu noć sam skoro zvala hitnu....al dobro , popustilo je....

Sad je normalan
Ma ovo je jako teško vreme, i za zdrave, a kamoli za već obolele
Bili smo kod Cic. Bebac raste, ima 3,300....izašao je iz bolnice sa 2,660 tačno pre dve nedelje. Daklem, dobro napreduje, samo je alaaaav :zcepanje:

Sad je normalan
Ma ovo je jako teško vreme, i za zdrave, a kamoli za već obolele
Bili smo kod Cic. Bebac raste, ima 3,300....izašao je iz bolnice sa 2,660 tačno pre dve nedelje. Daklem, dobro napreduje, samo je alaaaav :zcepanje:

ooo...pa bebac super napreduje .... baš lepo.... joj kako brzo prolazi vreme, po ovim mališanima se vidi....svaki dan nešto novo i dok trepneš oni već trče...pozdrav za Cic i celu familiju.....:)

Back