F ODELJENJCE

'Tro. :kafa: Naručeni dream-catchers, istina, u formi ogrlica, za moje i još dva ženska deteta, od naše Oo, mačkarke. Baš su joj lepe i ogrlice i minđušice i oni pravi, veliki za na zid, i ostale fine stvarčice koje pravi. Moja Milica bi bila u stanju sat vremena da joj vrti u krug slike i da komentariše kao papagaj: "WOW, baš je kreativna!" Da se ne lažemo, i jeste. :lol:

A čisto da vidite kako vešte ruke ima, pogledajte ovo:

1613913_707877222583967_5472506018978586987_n.jpg

:rotf: Sad se opsetih :zcepanje:

Jednom bivšem kolegi porodila se ćerka posle 3 razreda srednje škole...Jelte dete krilo , porodila se preko leta nastavila 4-tu godinu redovno....Da skratim dete se zove Đorđe...
I tako čovek se malo žalio, iznenada i neočekivano postao deda :lol: a drugi da ga uteši odvali "Šta te briga ti stariš a Đoka ti raste" :cepanje:

:rotf: Sad se opsetih :zcepanje:

Jednom bivšem kolegi porodila se ćerka posle 3 razreda srednje škole...Jelte dete krilo , porodila se preko leta nastavila 4-tu godinu redovno....Da skratim dete se zove Đorđe...
I tako čovek se malo žalio, iznenada i neočekivano postao deda :lol: a drugi da ga uteši odvali "Šta te briga ti stariš a Đoka ti raste" :cepanje:

:zcepanje: e nasmeja me

- - - - - - - - - -

:zcepanje: Dobar fazon.

Dobro jutro želim. :kafa: Ogrličice sa mrežicama za snove spakovane i kreću na put, baš su slatke. :)

pa lepo da deluju :)

Hvala, Ljiljo. :) Mama bezecovala na probu ovu što ide za poklon tek za mesec dana, ako joj se svidi, ima i ona da poruči sebi. :lol:

Ovo moje ludo mačište spava u pozi pijavice u agoniji-okrenut na leđa i izuvijan kao đevrek koji želi da postane pereca. Nije mi jasno kako to izvodi al' mu se uvek slatko ismejem.

Back