F ODELJENJCE

Evo tu sam , koknucu se , sve ali bas sve me boli
suicide.gif

pokusavam da gledam ovu slatke zvezdice na pinku :aha:

'Tro. :kafa: Sad tek uspeh da se javim, imamo električara pa sam bila i diskonektovana i tako... :)

Naravno da samo po deci vidimo kako vreme leti, baš sinoć gledam ovoj mojoj šake, ručerde, bre, kad se setim pre samo par godina. :zcepanje: I velika, ozbiljna, kuka što joj ne dam pare za kačkavalj od kravinog mleka kad smo već sinoć napravile super biljni topljeni sir.

I naravno da Mesec utiče i na nas, pa dovoljno je da se setimo šta izaziva plimu i oseku i koliko tečnosti imamo u organizmu.

'Tro svima. Juče bojkotovala slavu kod komšija, reko' nema svrhe da idem, da prljam ženi tanjire salaticama. :lol: I posvađala sam se s nogom, levom, ne sluša me. Majkumu, ima da kupim tu travu, pa nek' robijam. :aha:

ja sad došla....ceo dan kao pokretna traka i na kraju idosmo u Mercator da na piku Mici kupim mašinu za veš. Crkla joj ona što imaju.
I bre....ovo nije normalno koe sve narod radi i kako radi.....i ovo vreme leti

Živa , ali jedva :aha:

Daklem a ono moje žensko dete imam da utepam.....Daklem probudim se ja u 4 jer me boli želudac tj ono što je od njega preostalo....odšepam do toaleta jel me jelte sve boli...Pojavljuje se razmaženi gospon ker... I onda je prvo jeo jer uveče nije..onda je lajao iz kupatila jer ga je mlada dama naučila da skoči na wc šolju , stavi šapice na lavabo i pije vodu sa česme-..Daklem opet odšepam do kupatila da napojim cenjeno pseto...I taman se strovalim nazad u krevet ovog puta laje da ga pustim na terasu :rida: Lele kad ga nisam bacila sa terase....Moraću da ga pošaljem kod nekog na prevastipavanje..:roll:

Daklem a ono moje žensko dete imam da utepam.....Daklem probudim se ja u 4 jer me boli želudac tj ono što je od njega preostalo....odšepam do toaleta jel me jelte sve boli...Pojavljuje se razmaženi gospon ker... I onda je prvo jeo jer uveče nije..onda je lajao iz kupatila jer ga je mlada dama naučila da skoči na wc šolju , stavi šapice na lavabo i pije vodu sa česme-..Daklem opet odšepam do kupatila da napojim cenjeno pseto...I taman se strovalim nazad u krevet ovog puta laje da ga pustim na terasu :rida: Lele kad ga nisam bacila sa terase....Moraću da ga pošaljem kod nekog na prevastipavanje..:roll:

Dobro je, samo je pomalko koknuta, vise gore ,neg dole...;)

:zcepanje:
Mrkiša ga samo čeka _:lol:

- - - - - - - - - -

Dobro je, samo je pomalko koknuta, vise gore ,neg dole...;)

el viš da je dobro, a ti se brineš :lol:

- - - - - - - - - -

Nego, Gordano, na onu biletarnicu se ne javljaju na telefon....ću probam sutra da vidim jel ima još karata. ako ima, vodim te na Koncerat :D

Blagoš meni :zaljubljena: Lelel kad ga se Mrkiša opseti , a ova budala bi i dalje lajala, nije on uopšte svestan koliko je mali :lol: Mene sluša 50% , mm se plaši a ostale ne ebe stručno.. Skoro neko zove i pita šta radi keva , rekoh izveo je mrca u šetnju :lol:

:zcepanje:
Mrkiši baš dosadno....jedan takav mali beli koji nervira bi mu baš legao :lol:

odoh da legnem......samlevena sam ametom, a sitra radim, ali tek kad ustanem.....msm nežu da navijam telefon
što ga sročih, pravo eFovski :zcepanje:

:cao:

I da podelim sa vama takođe ubedljivo najlepši recept za mleko uz kafu: pola čašice pečenih lešnika i jednu čašicu vode (manja neka, ili veća, zavisno od blendera-ja imam onog super secka iz Kaufmax-a još uvek) izblendirati, po želji sa jednom urmom, malo šećera ili nečega sličnog slatkog, procediti i dodavati u kafu po želji. :zaljubljena: Pečena kafa i pečeni lešnici se tako fino dopunjuju, da je to neverovatno.

Back