GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Evo tu sam , koknucu se , sve ali bas sve me boli
pokusavam da gledam ovu slatke zvezdice na pinku
pokusavam da gledam ovu slatke zvezdice na pinku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad tek uspeh da se javim, imamo električara pa sam bila i diskonektovana i tako...
I velika, ozbiljna, kuka što joj ne dam pare za kačkavalj od kravinog mleka kad smo već sinoć napravile super biljni topljeni sir.

I posvađala sam se s nogom, levom, ne sluša me. Majkumu, ima da kupim tu travu, pa nek' robijam. 

Lele kad ga nisam bacila sa terase....Moraću da ga pošaljem kod nekog na prevastipavanje..Živa , ali jedva
Daklem a ono moje žensko dete imam da utepam.....Daklem probudim se ja u 4 jer me boli želudac tj ono što je od njega preostalo....odšepam do toaleta jel me jelte sve boli...Pojavljuje se razmaženi gospon ker... I onda je prvo jeo jer uveče nije..onda je lajao iz kupatila jer ga je mlada dama naučila da skoči na wc šolju , stavi šapice na lavabo i pije vodu sa česme-..Daklem opet odšepam do kupatila da napojim cenjeno pseto...I taman se strovalim nazad u krevet ovog puta laje da ga pustim na terasuLele kad ga nisam bacila sa terase....Moraću da ga pošaljem kod nekog na prevastipavanje..
![]()
Živa , ali jedva
Daklem a ono moje žensko dete imam da utepam.....Daklem probudim se ja u 4 jer me boli želudac tj ono što je od njega preostalo....odšepam do toaleta jel me jelte sve boli...Pojavljuje se razmaženi gospon ker... I onda je prvo jeo jer uveče nije..onda je lajao iz kupatila jer ga je mlada dama naučila da skoči na wc šolju , stavi šapice na lavabo i pije vodu sa česme-..Daklem opet odšepam do kupatila da napojim cenjeno pseto...I taman se strovalim nazad u krevet ovog puta laje da ga pustim na terasuLele kad ga nisam bacila sa terase....Moraću da ga pošaljem kod nekog na prevastipavanje..
![]()

Dobro je, samo je pomalko koknuta, vise gore ,neg dole...![]()

Lelel kad ga se Mrkiša opseti , a ova budala bi i dalje lajala, nije on uopšte svestan koliko je mali
Mene sluša 50% , mm se plaši a ostale ne ebe stručno.. Skoro neko zove i pita šta radi keva , rekoh izveo je mrca u šetnju 

Samo da podelim ove diiivne sličice veganskih slatkiša sa vama:
Pečena kafa i pečeni lešnici se tako fino dopunjuju, da je to neverovatno.

Za Ruski Carski Balet. Izvode Karmen i Bolero.
Izvodim Gordanu u život....na jedno 500m od njeniog stana![]()

Hmmm, a sta koristis za Vodjenje i koji mamac tj poslastice , nosis u Dzepu....![]()

Evriće u koverti
Fala Liljo![]()