F ODELJENJCE

Sad se opsetih, kad profa plaća mogli bi i neku lubenicu da kupite :zcepanje: Gledam danas isekli jednu grčku a ona lepaaaaaa al 140 din kg..

- - - - - - - - - -

Vidi vidi s Ljiljom oće da pije kafu a samnom neće :ljutka:

pa navalio da mi donese pare za ranu i bog.....ko da ću sutra da kupujem :lol:

e, lubenica ne može........ima mnogo jeftinije i zdravije a isto voda i ima svaki čas da idete u toalet.....10litra ledenog čaja od nane :zcepanje:
a i Gordano, kako će piješ vino posle lubenice :eek:

Poslednja izmena:
Pa kad stalno bre nesto zvocas! :zcepanje:

Da ne podvikoh ona bi dva ručka spremaa na račun jadnog nam profe, eto sad umesto piletine i šampinjona ima taman za lubenicu :zcepanje:
A sad ozbiljni nakon hemio terapije ostao mi je ubrzan puls, od nolvadeksa koji moram da pijem znojim se za medalju, a od ranije baš i ne podnosim vrućinu..tako da sam samo za sebe rekla da ja u to doba ne mogu da šetam..Uveče kad zaladi mogu ali po vrućini ne..Dahćem ko kerče..
pa navalio da mi donese pare za ranu i bog.....ko da ću sutra da kupujem :lol:

e, lubenica ne može........ima mnogo jeftinije i zdravije a isto voda i ima svaki čas da idete u toalet.....10litra ledenog čaja od nane :zcepanje:
a i Gordano, kako će piješ vino posle lubenice :eek:
Ne ide vino ni posle čaja..A vodu obavezno da turiš na led, može i kisela kad profa časti :lol:
More, bit ce i tvoje kafe, usput cu da se vrnem , a posle bezim da se i presvucem , pa na faks i vidjenja.

Neka..Ja sam zlopamtilo, sad zinat neću da pijem kafu....

Da ne podvikoh ona bi dva ručka spremaa na račun jadnog nam profe, eto sad umesto piletine i šampinjona ima taman za lubenicu :zcepanje:
A sad ozbiljni nakon hemio terapije ostao mi je ubrzan puls, od nolvadeksa koji moram da pijem znojim se za medalju, a od ranije baš i ne podnosim vrućinu..tako da sam samo za sebe rekla da ja u to doba ne mogu da šetam..Uveče kad zaladi mogu ali po vrućini ne..Dahćem ko kerče..

Ne ide vino ni posle čaja..A vodu obavezno da turiš na led, može i kisela kad profa časti :lol:

Neka..Ja sam zlopamtilo, sad zinat neću da pijem kafu....

Pa dje se kafa tako kasno pije........i sa inatom i bez njega, kasno jeeeee

Ja samo napisah figurativno, na tvoju opasku da ti je prijala šetnja po keju dok si samnom razgovarao da bi meni više prijao razgovor uz kafu...E ti onda poče o vremenu kad se kafa pije..Daklem ako ja pijem kafu ne moraš i ti da piješ kafu a ja ću da je pijem onda kad mi se pije bez obzira na časovnik..

- - - - - - - - - -

Skroz sam opuštena Ljiljano, msm ujedam malo zbog vrućine...Uključim klimu a moja majka nakon pola sata demonstrativno obuče džemper i debele čarape.. Sreća pa je išla popodne u dom kod ćaleta pa malo izladih kuću ..

deco, jes da sam spavala popodne, ali od kako se oslobodih onog silnog posla, spavam mnogo. maca kaže da sad organizam traži sve ono što nisam spavala skoro godinu dana, Tako da mi se sad prispavalo baš, i napuštam vas
laka vam noć i lepo spavajte
:heart:

Ja sinoć zaspala bez pripreme, bez tuširanja i što je najcrnje, bez pranja zuba!
Pojma nemam kako i kad sam se od stola prebacila do kreveta... nedavno sam izbacila kompjuter iz kreveta baš iz tih razloga - da ne spavamo zajedno, tako da sam na stolu kuckala sa vama, znam da je Ljilja rekla "laku noć" , Goca objasnila da nije sve poslala na spavanje... samo pozdravila Ljilu i ničeg se više ne sećam. Jutros se budim sa svetlom za stolom i iznad glave u krevetu, obučena, ali uredno spakovana u krevet :zcepanje:
Daklem... stvarno potvrđujem svoju pripadnost F odeljenju!:rotf:

'Bar dan želim. Za sutra zakazano kod moje dr, da mi napiše još jedan recepis za antibiotik jer sam ovaj krenula da dupliram. I čim sam krenula sa pravom dozom, da kucnem u drvo :dash: uvo ne boli, samo je malo zapušeno.

:cao: Nemka
Boli me glava, prokrčkala sam načisto, šta li ću ja jadna da radim na 35-36 stepeni:rida:

Ama nije toplo bre....noć je prelepa, otvori sve da promaja unese vazduh i stabilizovaćeš se. Ta klima je potrebna ali sada nije Goco. Ima se pokočite i razbolite svi. Sve ide iz glave. Isključi to, otvori sve i izađi napolje da prošetaš Mrcivoja i ne ponavlja da je vruće.

i dobro veče deco....što ovo vino dobro :zcepanje:

- - - - - - - - - -

e jelena-Žaklina će da dodje u subotu makar na sat-dva da nas vidi. I Lara će doći bez Lare :lol:

Back