Jannči
Zainteresovan član
- Poruka
- 279
MOST RECENT DRAW
MARCH 9, 2016
473 points
1013 invitations issued
MARCH 9, 2016
473 points
1013 invitations issued
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, kao neko sa 28 godina zivota, 4 godine radnog iskustva u struci, visokim obrazovanjem, ielts ocenama clb 9 i sa nepunih 400 poena ne nadam se previse Kanadi. Neka ga moj profil, tu gde jeste, a ja polako pocinjem sa ucenjem nekog drugog jezika, i planovima za neku drugu, pristupacniju zemlju....pa sta bude i gde bude, bice!
Sretno svima!![]()
A, kažu Kanada je pristupačna, ...
Iskreno, kao neko sa 28 godina zivota, 4 godine radnog iskustva u struci, visokim obrazovanjem, ielts ocenama clb 9 i sa nepunih 400 poena ne nadam se previse Kanadi. Neka ga moj profil, tu gde jeste, a ja polako pocinjem sa ucenjem nekog drugog jezika, i planovima za neku drugu, pristupacniju zemlju....pa sta bude i gde bude, bice!
Sretno svima!![]()
Meni je to malo cudno da nemate preko 400 bodova. Zena i ja smo sakupili 468 bodova na master i bachelor diplomu, 5 odnosno 3 godine radnog isksutva, ielts clb 9 odnosno clb 8 i sa po 30 godina zivota, i nemamo nikakvu rodbinu u Kanadi. Mi smo dobili vizu, tako da nije nemoguce...
Ni ja, imam 303 boda...MM i ja visokoobrazovani, 15 godina rada u struci, doduse IELTS 7.0 (ali i da je bolji ne bi mnogo uticalo na ukupan CRS)...Zaglavljeni smo u EE pool-u i trenutno sam na vezi sa Recruiter-om koji me je zvao i nahvalio cv, te cekam vesti imam li neke sanse za posao jer nam je job transferability odlican (MM je art director, a ja graficki dizajner)
Da li zaista neko iz EE pool-a dobije posao...? Nisam bas optimisticna...![]()
Ja bih pokusala svakako da podignem ocene na ieltsu, za svaki slucaj, da sam na vasem mestu. Dobicete na poenima, pa ako slucajno padne nivo crs poena opet imate vise sanse. Sto se posla tice, moje licno iskustvo je da su sanse jako male. Zavisi opet, od samog zanimanja dosta, ali naci nekoga voljnog da se mlati sa LMIA je zaista jako jako tesko.
Sad ispada da mracim temu, ali treba gledati realno na situaciju![]()
Svakako cu ponovo izaci na IELTS, samo da se malo odmorim od svog ovog jurcanja...
Koliko sam razumela za kandidate koji su u EE pool-u, LMIA se dobija besplatno...?
Tacno. Ukoliko se LMIA izdaje kao podrska za permanenent rezident vizu,ne treba nista da se plati. Za radnu vizu ili za vizu koja se izdaje za dvostruku namenu,cena je oko 1000 dol.
Minut, dokle ste vi stigli sa aplikacijom? Je l' sve gotovo?
Uh verujem da je napeto! Ajde držim fige da sve bude kako treba![]()
Manitoba zaista deluje nedostižno... U svakom slučaju ostaje nam express entry pool u koji nameravamo da se ubacimo pa ćemo videti. Nadamo se najboljem, tačne poene znaćemo posle IELTSA ali sa mojim CLB 9 smo na oko 460 poena)