Pozdrav svima i od meneKonacno procitah celu temu.
Pre svega hvala svima na moru informacija. Odlicni ste. Nadam se da cete uspeti u ostvarenju cilja - odlazak u Kanadu.
Cestitke clanovima koji su vec otisli i zapoceli nove epizode zivota tamo
Ja naravno imam pitanja, kao i svi koji su na pocetku sto se tice ove price.
Muz i ja imamo po 27 godina. Oboje zavrsili master na Fakuktetu sporta. Sto se tice radnog iskustva u struci, imamo ga, ali znato kako to ide u ovoj nasoj struci - jedan klub, drugi klub... malo fitnes... sve je to izmiksano. Naravno o prijavi da ne pricamo ( rad na crno), osim sto sam ja radila na faxu godinu ipo dana kao saradnik, ali sam bila prijavljena samo 1 godinu. I to je sve od legalnog radnog staza.
Za pocetak, evo nekih od mojih pitanjca:
-Da li je neko slao "difovske" diplome na WES?
-Kad se pravi CIC account potrebna je diploma i rezultati IELTS-a? Kada se ubacuje radno iskustvo? Shvatam da broj bodova zavisi i od radnog iskustva.
Hvala svima![]()
Pozdrav! Za difovske diplome ne znam kako prolaze, ali ti mogu reci da ti za profil treba dokument iz WES i IELTS sertifikat. U profil se takodje upisuje i radno iskustvo, koje mora biti u jednom od zanimanja sa njihove NOC liste. Tu listu kao i crs calculator imas na cic sajtu, dobro ga prouci i skontaces gde si sa poenima, i da li se uklapas u celu pricu...ukratko to je to

Sto se tice radnog iskustva, sigurno mnogi imaju slican problem...kontam da svako u profil upise samo ono iskustvo koje moze dokazati na nacin koji je propisan od strane cic...