Express Entry / Expression of Interest Canada

Pozdrav svima, i ja sam nova ovdje. Imam otvoren Express entry profile, koji ce uskoro da istekne, nisam jos uvjek dobila ITA i sumnjam da upste ocu, broj bodova 356 :( zato sto imam 36 god i bachelor degree, nemam master, WES odradjen i diploma izjednacena s kanadskim bachelor 3 godine, muz ima 38 god i fakultet al nije odradjen WES jer nije bilo sanse da se dobiju transkripti s njegovog fakulteta tako da racunamo srednju skolu samo, oboje pricamo odlicno engleski. Vaspitacica sam po struci, obzirom da je to regulisana profesija, aplicirala sam za licencu u Alberti i Saskatchewan, dobila licencu za rad. U Ontario nisam mogla jer je uslov da imam PR sto u ostalim provincijama nije slucaj. Aplicirala sam za preko 200 poslova u ove dvije provincije i nista, ko god mi je odgovorio bilo je to u fazonu ako nemam work permit ili PR nazalost ne mogu da me zaposle :(
Radim vec 10 godina u Emiratima u vrticu (3 godine kao direktor vrtica) i imam dovoljno iskustva
Obzirom da od Express entry nema nista, a ni ponude za posao, zna li iko kakva jos opcija postoji za odlazak tamo?

Bila bih vrlo zahvalna ako neko ima neke predloge iz iskusva
Pozdrav Ivana,
Da li mozete da mi kazete nesto vise kako ste dobili licencu za rad u Alberti?

Cao svima, evo da i ovde ostavim podatke mozda nekom zatrebaju. Nisam dugo bila na krstarici pa vidim da ljudi nekim prethodnim stranama pitaju za preporuke advokata ili agencije za emigriranje u Kanadu. Ja vam mogu iz licnog i pozitivnog iskustva preporuciti gospodju koja radi u Beogradu i koja vec 20 godina pomaze nasim ljudima da emigriraju u Kanadu. Gospodja je Kanadjanka, advokatica - uza specijalnost Drzavljanstvo i Imigracija, cija se maticna firma nalazi u Torontu, Kanada. Ja sam do nje dosla tako sto je moja sestra sa porodicom prvo emigrirala uz njenu pomoc a sada sam i ja u proceduri. Koliko je meni poznato a u vezi sa novim Express Entry programom, mogu da obezbede i posao tj. radnu vizu uz pomoc koje cete konacno dobiti i PR status. Ne znam tacno sve detalje ali evo kontakta. Ne kosta nista da je pozovete, posaljete e-mail ili zakazete sastanak. Znam da prima pozive pon-sre-pet izmedju 15-18h.

Email: jody.pataran@yahoo.com

Ako treba posaljite mi i pp i ja cu vam rado odgovoriti na sve sto znam. Neka nam je svima srecan ovaj duzi put u bolje sutra.
Pozdrav,

ako ste uopste jos uvijek aktivni ovdje, postoji li mogucnost da vas licno kontaktiram?
Trebalo bi mi par informacija i iskustava vezanih za gospodju Jody.
Pokusao sam vam poslati PP, ali ili ne moze, ili ja ne znam.

Hvala

Pozdrav,

ako ste uopste jos uvijek aktivni ovdje, postoji li mogucnost da vas licno kontaktiram?
Trebalo bi mi par informacija i iskustava vezanih za gospodju Jody.
Pokusao sam vam poslati PP, ali ili ne moze, ili ja ne znam.

Hvala
ne deluje kao da je Jody aktivna i dalje, ima profil na Linkedinu, bez aktivnosti, ima i ovaj sajt https://canadian-citizenship-and-immigratrion-law.business.site/ gde je isto poslednja aktivnost prosle godine. Ne znam nista o toj advokatici, samo sam bila radoznala pa guglala...

Back