EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Ovaj Sautgejt nije normalan sta je izveo ubice ih Nemci!

Такође прогнозирам победу огавних шваба мада су ми ови други још огавнији.
На памтим кад су се они последњи пут на неком првенству састали..баш беше давно.
Надам се да ће ДА ГОРИ..и да је играчима предочено колико је ово ВАЖНО,КАО И ФИНАЛЕ!

Уби нас све комплентно ова технологија,јефтине пиучке,велика лова,ајфонови,компјутери,гмо-храна и лагодан живот..никад фудбал неће бити као што је био раније

Tek sad će moći da se peva, možda i ona stara " Two world wars, one world cup!"

1624990637225.png

Morao je Dinamo poslati svoju rezervu da zabije Francuzima u 90. I pospremi prvi penal.
Španjolci vjerojatno idu do finala sad kad više nema Hrvatske i Francuske
Aj francuske u redu, al hrvatske...

Kao sto rekoh osmina finala i kuci.
Protiv ceha su srecno uzeli bod jer su cesi bili bolji. Kako god, spanci kao nikad do sada imaju reprezentaciju bez dosta zvucnih imena i velemajstora, imaju dobre igrace ali ne kao nekad... I takvi su posle auto gola lako dali 3 KOM igrajuci se... Da bi potom krenuli pasivnije cuvajuci taj rezultat... Cak i posle 3-2 su se branili cuvajuci, umesto da su ih razvukli po terenu...

E taj hrvatski kompleks koji je umislio da im je uvek put do finala obezbedjen gbog kvaliteta a ne srece u kosturu u rusiji, to se pokazalo u produzetku, kad je spanija opet krenula da se igra... Pet komada od spanije koja je ovakva kakva je... Ni blizu onoj tika taka... No, ipak su dobri i po meni favoriti jer su tim...

A hrvatska, ok dokle je i ocekivano....

Prije par dana su Španjolci bili raspad jer tako kažu svi na forumu. Odjednom su favoriti. Ahahahahaha
Al razumijem, tako je to kad izbaciš Hrvatsku, postaneš favorit. Još u trileru o kojem priča cijeli svijet.
Ako je neka reprezentacija dovoljno jaka da izbaci Hrvatsku, onda je dovoljno jaka i da ide do kraja. 1996- Njemačka, 1998- Francuska, 2012- Španjolska, 2016- Portugal, 2018- Francuska

Poslednja izmena:
Prije par dana su Španjolci bili raspad jer tako kažu svi na forumu. Odjednom su favoriti. Ahahahahaha
Al razumijem, tako je to kad izbaciš Hrvatsku, postaneš favorit. Još u trileru o kojem priča cijeli svijet.
Ako je neka reprezentacija dovoljno jaka da izbaci Hrvatsku, onda je dovoljno jaka i da ide do kraja. 1996- Njemačka, 1998- Francuska, 2012- Španjolska, 2016- Portugal, 2018- Francuska
Znas da je Ciro prico da nije vodio Zvezdu jer je Hrvat...A istina je nismo mu dali da nas vodi jer smo htjeli biti prvi a ne drugi il treci...Na kraju sa Spancima ispade "klasik" a brat bratu moglo je biti 7...
Ima nas koji smo pricali da su Spanci najjaci tehnicki i da ce biti narednih 10 godina sigurno da mogu sve da unakaze....
Ko osvaja?

Zato ste doveli Prosinečkog, da bude prvi 😂😂😂
Moglo je. Mogao je i Kramarić pospremiti zicer sa 3 metra koji je teže promašiti, ali nije. Svašta je moglo biti. Zato je nogomet, a pogotovo reprezentativni najpopularniji sport na svijetu i generira toliko pažnje, jer nikad ne znaš šta se može desiti. Jedan dan imaš dosadne tekme, 2. dan imaš najluđu utakmicu u povijesti Eura i ispadanje najvećeg favorita nakon vodstva od 2 razlike. Bar 3-4 momčadi koje su već ispali je većina ljudi vidjela bar u QF. Mogli su bit tamo, ali nisu.
Španjolska. Rekao sam prije prvenstva Fra, Por ili Špa. Ostali samo Španjolci.

ja sam njih glasao prvi za osvajace pogledaj gore...

plus, ti si ih stavio za favorite sad do finala...

bili oni favoriti ili ne, sa vama su se igrali, sami su krivi sto su ubedljivu prednost ispustili na neko vrjeme, a onda opet dali gas zabili dva komada ukupno pet i aj zdravo... i takvi kakvi su za vas su bili prevelik zalogaj i niko realan nije ocekivao da cete proci...

to je ono cega nije bilo u rusiji do polufinala...

kako god ocekivano ste ispali u osmini finala, sad hajte kuci, ispratite modrica u penziju...

Moglo je. Mogao je i Kramarić pospremiti zicer sa 3 metra koji je teže promašiti, ali nije. Svašta je moglo biti. Zato je nogomet, a pogotovo reprezentativni najpopularniji sport na svijetu i generira toliko pažnje, jer nikad ne znaš šta se može desiti. Jedan dan imaš dosadne tekme, 2. dan imaš najluđu utakmicu u povijesti Eura i ispadanje najvećeg favorita nakon vodstva od 2 razlike. Bar 3-4 momčadi koje su već ispali je većina ljudi vidjela bar u QF. Mogli su bit tamo, ali nisu.
niko nije video PORTUGAL I NEMCE U CETVRT FINALU!

u grupi smrti u kojoj se nalaze francuska nemacka portugal, sam osu francuzi kiksnuli a bili prvi favoritipo mnogima, mada sam ja ocekivao negde kiks doduse ne tako brzo...

NEMACKA JE ISLA NA DOMACINA ENGLESKU KOJA BI SVIMA KO DOMACIN BILA TVRDA I OCEKIVALO SE DA ENGLEZI KONACNO NESTO URADE...

PORTUGALCI SU isli na belgiju koju su mnogi videli u finalu protiv francuske, tako da nije neocekivano da su ispali!

VEC OCEKIVANO ISPALI JER SU BILI U GRUPI SMRTI I NISU SVI MOGLI BITI PRVI U GRUPI...

zreb im nije bio naklonjen dao im je grupu tesku a potom i prve iz ostalig grupa belgiju i englesku... zreb je takodje bitan, to vi ko doprvaci posle rusije i danske znate najbolje...

budi realan ne pricaj ovde bajke, portugal i nemci su ocekivano ispali u osmini finala od engleske i belgije...

Pa da doveli smo zutog da uzme kup sampiona...I uzajamno hvala sa njim...
Al nas ne mogu voditi drugi ili treci...To su razlicite stvari...kao da ja pricam sad o Saletovoj trojci nema smisla ne pricam nacionalnu pricu...Jedno je prvak jedno doprvak....kuzis? ;)
Pa kazem super ste prosli na kraju svega vi dali 2 oni 6...

Lol, pa izgubili smo, čemu tolika nervoza? Što nismo skinuli gaće i primili 6 komada u utakmici na velikom natjecanju. To si očekivao i tome si se nadao, ali si pomješao reprezentacije i mentalitet. Zvezda, Kup šamoiona, ajde, o tome pričaš svaki dan na svakoj temi, ali Saletova trojka na temi EURO 2021. Smijeh. Koje je trener Prosinečki mjesto uzeo u prvenstvu Srbije? Ahahahahaha, samo prvo mjesto Zvezda plaća 🤣🤣🤣🤣
Btw, svjetskih doprvaka u povijesti nogometa ima 5. Svjetskih prvaka ima 8. Zajedno je to 13 u povijesti. Tako da definitivno nije isto. Niti blizu 😀

Poslednja izmena:

Back