EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Kosmicka pravda, bravo za Ukrajince, prvo cetvrtfinale u istoriji. Penale smo ionako gledali juce, moze se Ukrajina posteno pobiti sa Engleskom.

Screenshot-20210629-231320-Instagram.jpg
Nema veze sa nikakvom pravdom...
Svedjani su bili bolja ekipa promasili neke dobre sanse i onda su resili da prekinu da igraju fudbal u 70 minuti.

Prije par dana su Španjolci bili raspad jer tako kažu svi na forumu. Odjednom su favoriti. Ahahahahaha
Al razumijem, tako je to kad izbaciš Hrvatsku, postaneš favorit. Još u trileru o kojem priča cijeli svijet.
Ako je neka reprezentacija dovoljno jaka da izbaci Hrvatsku, onda je dovoljno jaka i da ide do kraja. 1996- Njemačka, 1998- Francuska, 2012- Španjolska, 2016- Portugal, 2018- Francuska
Spanci nisu nista posebno,posebno sa onim panjem u napadu.
Uglavnom svi protivnici sem Hrvata su im bili drugorazredni i to protiv rastrimovanih Hrvata su pokazali slabosti u svojoj igri slicno kao i Italijani protiv Austrijanca.
Lepo to izgleda sanse,posed itd,ali videcemo kako ce to sve izgledati protiv Beligijanaca,Italijana,Engleza.

Lol, pa izgubili smo, čemu tolika nervoza? Što nismo skinuli gaće i primili 6 komada u utakmici na velikom natjecanju. To si očekivao i tome si se nadao, ali si pomješao reprezentacije i mentalitet. Zvezda, Kup šamoiona, ajde, o tome pričaš svaki dan na svakoj temi, ali Saletova trojka na temi EURO 2021. Smijeh. Koje je trener Prosinečki mjesto uzeo u prvenstvu Srbije? Ahahahahaha, samo prvo mjesto Zvezda plaća 🤣🤣🤣🤣
Btw, svjetskih doprvaka u povijesti nogometa ima 5. Svjetskih prvaka ima 8. Zajedno je to 13 u povijesti. Tako da definitivno nije isto. Niti blizu 😀

Vi se još uvek ložite kako to drugo mesto iz Rusije ima nekakvu posebnu težinu, skoro pa magijsku moć? Prvu utakmicu nakon tog finala ste beše izgubili sa 6:0? Toliku moć to ima i ne, ne čini vas favoritima čak ni u narednim kvalifikacijama...

Lol, pa izgubili smo, čemu tolika nervoza? Što nismo skinuli gaće i primili 6 komada u utakmici na velikom natjecanju. To si očekivao i tome si se nadao, ali si pomješao reprezentacije i mentalitet. Zvezda, Kup šamoiona, ajde, o tome pričaš svaki dan na svakoj temi, ali Saletova trojka na temi EURO 2021. Smijeh. Koje je trener Prosinečki mjesto uzeo u prvenstvu Srbije? Ahahahahaha, samo prvo mjesto Zvezda plaća 🤣🤣🤣🤣
Btw, svjetskih doprvaka u povijesti nogometa ima 5. Svjetskih prvaka ima 8. Zajedno je to 13 u povijesti. Tako da definitivno nije isto. Niti blizu 😀
Da jako sam nervozan sto niste primili 6 mos misliti...Prvo si ocekivo da cete otici kuci posle prvog kruga najavljvao si debakl od Skota jel tako? pa sam ti nesto rekao na to...Onda sad sav ushicen nekome oces da natrljas na nos "e primili smo 5 nismo 6"...Sta sam ja pomesao? Jesam li ja poredio repke negde mozda?
U lajvu sam rekao svaka cast za povratak pokazali ste karakter i ocekivao sam vise da pokazete u produzetcima a produzetci su bili opet igra macke i misa razocaran sam vasim izdanjem u produzetku fudbalski majkemi sam vise ocekivao najrealnije...a ono opet teska nemoc...i igra macke i misa...
Ovde ti izgleda samo mesas neke stvari i pravis poredjenja...Prvak i "doprvak" nije isto u istoriji...O prvaku ce se pricati za vjek vjekova sto bi rekli....

Da jako sam nervozan sto niste primili 6 mos misliti...Prvo si ocekivo da cete otici kuci posle prvog kruga najavljvao si debakl od Skota jel tako? pa sam ti nesto rekao na to...Onda sad sav ushicen nekome oces da natrljas na nos "e primili smo 5 nismo 6"...Sta sam ja pomesao? Jesam li ja poredio repke negde mozda?
U lajvu sam rekao svaka cast za povratak pokazali ste karakter i ocekivao sam vise da pokazete u produzetcima a produzetci su bili opet igra macke i misa razocaran sam vasim izdanjem u produzetku fudbalski majkemi sam vise ocekivao najrealnije...a ono opet teska nemoc...i igra macke i misa...
Ovde ti izgleda samo mesas neke stvari i pravis poredjenja...Prvak i "doprvak" nije isto u istoriji...O prvaku ce se pricati za vjek vjekova sto bi rekli....

Bice potop do kraja...

Znas da je Ciro prico da nije vodio Zvezdu jer je Hrvat...A istina je nismo mu dali da nas vodi jer smo htjeli biti prvi a ne drugi il treci...Na kraju sa Spancima ispade "klasik" a brat bratu moglo je biti 7...
Ima nas koji smo pricali da su Spanci najjaci tehnicki i da ce biti narednih 10 godina sigurno da mogu sve da unakaze....
Ko osvaja?

Pa da doveli smo zutog da uzme kup sampiona...I uzajamno hvala sa njim...
Al nas ne mogu voditi drugi ili treci...To su razlicite stvari...kao da ja pricam sad o Saletovoj trojci nema smisla ne pricam nacionalnu pricu...Jedno je prvak jedno doprvak....kuzis? ;)
Pa kazem super ste prosli na kraju svega vi dali 2 oni 6...
Al nek bude da ja miješam stvari i pravim poređenja.

Stvar je u tome sto ti druze mislis da se ovde ljudi mogu odnositi neutralno prema hrvatskoj...a to nije realno ni na jednoj ni na drugoj ni na trecoj strani niti ce biti...
Ja sam prognozirao potop i Engleza pa sam promasio a iskreno se nadam da ce neko nashamara onog Sautgjeta i posalje u penziju...
Prognozirao sam vama potop posle grupe i delovali ste nemocno podredjeno celo vreme...sta ja vama zhelim je jedna stvar...a druga je stvar najsikrenije fudbalski ste me razocarali u produzetku....Sta mislis koliko gledam blagonaklono na ekipu u kojoj je Dzaka kapiten? Ali sam isto rekao fudbalski sta mislim Bravo!

Pa normalno da nisam zadovoljan, ne zbog ispadanja, nego zbog toga što smo igrali loše. Mi smo Škote dobili i protiv Španjolske se vratili isključivo na individualnu kvalitetu i muda. Mi ne igramo ništa.
Naravno da ne očekujem da se netko odnosi neutralno prema Hrvatskoj. Kao da ja navijam za Srbiju ikad i u ičemu. Ali drugo je kad netko ima nešto za reć o utakmici i kad razumije što se dešava, a drugo su komentari "vidi bre ustaše ispale od raspalih Španaca, slučajno prošli grupu i umislili da su sila", "saletova trojka", "naravno da nose crne dresove", "ovi Španci ništa ne valjaju, nema Ćavija i Inijeste".... Ti "argumenti" zaslužuju samo trolanje.
Btw, XG za Španjolce je bio oko 4, a za Hrvatsku oko 3.5. Posjed lopte ne znači potop. Najveću obranu na utakmici je imao Simon kod 3:3. Sigurno bi se Španjolci vratili nakon što bi primili 3 komada u 10 minuta. Ali to je šbbkbb, kao i 6 golova u mreži Hrvatske.

Pa skonto si Saletovu trojka zasto...
I da sramota je sto nosite crne dresove...
Kljucni trenutak je zicer koji je masio Olmo na 3:1 i izvodjenje Ferrana Torresa...gde je su Spanci pomislili gotovo i opustili se....
Ne, nisam skonto zašto Saletova trojka,
Zašto je sramota što nosimo crne dresove. Nosili su ih i Nijemci i Španjolci, i Nizozemci, i Austrijanci....

Sta prognoziras sa Spancima?
Ja sam JEDINI ovde koji je gore u anketi kao favorita za osvajanje glasao za SPANIJU!!!!

JEDINI dok su ostali ih ponizavali i tek posle OSMINE FINALA usledilo je jos glasova u anketi za njih!

U komentarima sam govorio, uz spaniju englezi zbog domscinstva, ITALIJANI, KES DA NEMAJU SUPRE ZVEZDE KOD NEKAD NO IMAJU HEMIJU I TRENERA EXTRA...

ali "sttrucnjaci" ovde su moje favpritr spance i italijane omalovazsvali jer se u fudbal razumeju ko marica u kriv.....

ma niko ne spori njihov uspeh, iz te rusije ali je realnost kako je on i nakoji srecan nacin ostvaren preko rusa danske...

odmah po dolasku iz rusije pocele su petarde sestarde, od tih ozbiljnijih ekipa u evropi...

sada su imali srece protiv ceha, mora se priznatia a od skota su bolji i to je to, osmina finala i kraj price...

sto skuplje prodati kozu...

spanci su igrali onoliko kolko im je dovoljno i kada je bilo stani pani...

i to SPANIJA KOJA NEMA NI BLIZU SUPER ZVEZDE KO DONEDAVNO...

Зашто није упоребљен вар код црвеног картона Швајцарцима? Оно је било све само не очигледно...
bio je OCIGLEDAN PENAL NAD MITROVICEM U RUSIJI ...

sve se vraca sve se placa...

onda je brih sudio za ove majmune sto crtaju neke pticurine, a sada im je dao kit.u...

karma...

sto se engleza tice, oni su favorizovani kao domacini, sticajem okolnosti...

to puno znaci , jer oni imaju dobre igrace, kojima prevaga domaceg terena u duelima sa mocnim reprezentacijama i te kako znaci, pa se to pokazalo i protiv nemaca...

da nisu bili domacini , pirgava rulja iz britanije bi odavno pre finala pakovala kofere...

da li ce biti prvaci?

da hoce,

jer ni takvi tradicionalni tragicari i tutubani, nece ovaj put opet nesto uprskati....

da eto uzmu nei trofej s reprezentacijom pa da narednih sto leta ispiraju mozak drugima da su nesto uzeli...

a svetsko?

e tu mogu da duvaju.. tu nisu ni u prvih 6...

nabrojacu reprezentacije koje su bolje i da nije bilo domacinstva engleske sigurno na udaru od ovakvih bi odavno bili kuci...

bolji od njih su

francuska portugal belgija pa i nemacka koja je u losem trenutku zadnjih godina, ali da se igralo na neutralnom terenu, dobili bi bez problema...

u svetu su jos bolji od pirgavaca, brazil, argentina

a izjednaceni su sa spanijom italijom, koje ipak imaju nesto vrednije, ono sto nemaju englezi

HEMIJU!!!

tako da bih svim srcem voleo da prigava debilna nacija koja nas mrzi, ne uzme ovo prvenstvo ali, prosto ...

moraju, pa ni oni nijesu tolko glupi da prokockaju...

Back