EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Portugalija, Francuska,Holandija,Hrvatska a sutra im se pridružuje barem još jedan od velikana Nemci ili Englezi i ko prođe ima široko do finala...

Sa ovim kosturom...praktično 3 favorita su u istom delu, Belgija,Španija i Italija
Ovaj drugi je b liga Evrope realno....

Gde ne igraju De Bruine i Azar i gde su Italijani osvojili sve moguce, a Belgija nista i zadnja joj sansa.
Igraće. Potvrdili su iako nisu 100% spremni.

Otvaranje je kada ti ulete Ukrajina, Švedska, Češka, Danska...kao što su Nemcima/Englezima upali
Ne kada igraš sa Belgijom i Španijom.

Jednostvano svi favoriti su uleteli u isti kostur. Može se desiti da Danci igraju finale ili Šveđani...ili Česi...

FB-IMG-1624919845718.jpg

Cirkuzant Pogba je tragicar,prodao cistu loptu za treci gol Svajcarske.
Brate jeste izgubio loptu ali je pre toga zabio golcinu za TV spice...pa je potom izbacio Mbappea 1na1 koji je veceras bio smesan...Benzema cale za njega....I Pogba je imo nekoliko izvrsnih lopti a ona dijagonala na bok iz prve je bila vrhunska posle koje je usledio centarsut i smesna reakcija Zhirua...
Deshamp je ovo izgubio pa onda Mbappe....
Fora je sto ce Zidan preuzeti Francuze i donece im opet svetsko covece...em cojek zna sa zvezdama i zvezdicama prejaka licnost...a i "oce ga ko budalu ona stvar"....

Brate jeste izgubio loptu ali je pre toga zabio golcinu za TV spice...pa je potom izbacio Mbappea 1na1 koji je veceras bio smesan...Benzema cale za njega....I Pogba je imo nekoliko izvrsnih lopti a ona dijagonala na bok iz prve je bila vrhunska posle koje je usledio centarsut i smesna reakcija Zhirua...
Deshamp je ovo izgubio pa onda Mbappe....
Fora je sto ce Zidan preuzeti Francuze i donece im opet svetsko covece...em cojek zna sa zvezdama i zvezdicama prejaka licnost...a i "oce ga ko budalu ona stvar"....

Pogba je dosta lenj i neodgovoran igrač. U Mančesteru se to više odražava nego u Francuskoj jer u Mančesteru nema defanzivce kao u Francuskoj da to krpe i nadoknađuju. Ima odličan šut, pas, dribling... prilično kompletan igrač ali samo sa loptom.
Rekao sam na početku da očekujem da Francuzi budu razočarenje, najviše zbog loše atmnosfere u ekipi i prevelike nadmenosti. Tim prepun zvezda koje očekuju da će svi protiv njih da poležu po terenu.

Pogba je dosta lenj i neodgovoran igrač. U Mančesteru se to više odražava nego u Francuskoj jer u Mančesteru nema defanzivce kao u Francuskoj da to krpe i nadoknađuju. Ima odličan šut, pas, dribling... prilično kompletan igrač ali samo sa loptom.
Rekao sam na početku da očekujem da Francuzi budu razočarenje, najviše zbog loše atmnosfere u ekipi i prevelike nadmenosti. Tim prepun zvezda koje očekuju da će svi protiv njih da poležu po terenu.
Ma slazem se sa analizom Pogbe manje vise...stim sto bi dodao da na reprezentativnom nivou gde se po prirodi igra nesto sporije jer logicno netrenriraju skupa svaki dan kao u klubu...i gde malo ima vise prostora njegova lucidnost pas i vic vise dolaze do izrazaju u engleskoj gde je dinamicnije sa predajom lopte pasom u prostor cesto kasni koji sekundu i ima potez vise...mada je ovu sezonu odigro poprilicno dobro u Junajtedu ono sto sam ispratio...i slazem se da ume biti itekako nedogovoran pao je sinoc gol preko njega....ali nije odigro losu utakmicu...Zabio je golchinu spojio Mbappea s golom odigrao nekoliko izvandrednih lopti...napravio je "razlike" vise nego dovoljno...

Fora sa Mbappeom je sto je tako mlad iskochio na scenu i vec uzeo svetsko...Sad on jeste dobar vrlo dobar...da je "istorijski" talenat ne nije...generacijski jeste koliko ce dobaciti ne znam mozda ce takticki toliko raditi na sebi pa sutra napraviti legendarnu karijeru kao Ronaldo...Mozda nece zavisi od hiljadu faktora....Ljudi ulaze u tu zamku ako je sa 17 vec uletio na scenu i poceo da kida kao "u ****** kakav ce biti tek sutra" pa nece on sad poceti vremenom da mazi loptu kao messi wtf...sa 17 je imo telo i to je sto je u tehnicko fizickom smislu...
Nebi me iznenadilo da sutra vise napravi recimo Lautaro Martinez mnogo sporiji rast je imao neuporediv i mnogo manja ocekivanja ali bolje se snalazi izmedju linija vishe ima maste sporiji jeste neuporedivo al mi se cini da bolje kontrolise loptu na malom prostoru i da je bolji na postavljenu odbranu...

Recimo Isko i Dibala su u tehnickom smislu kandidati za Zlatnu Loptu...ali ce ostati na prichi "sta bi bilo kad bi bilo" nemaju glavu za to...
Iako su imali kratak period kada su bili alfa i omega u ekipama koje su jurisali na sve trofeje...sa druge strane jedno od vecih razocarenja mi je Kovacic tuzan sam kad vidim sta je "postao"...iako je njegov CV na papiru wow...samo sto se legenda nepostaje preko CVa nego na terenu...

Back